97 Американска без-паника-за-свинския-грип тема

• 13 132
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • Boston, MA
При нас има пъблик при-скул, с лотария. Ама не е в най-добрите училища, та няма много смисъл.

Забравих да кажа, че гледах и филма Twilight, и след него, Белла малко по-малко почна да ме дразни. Всъщност в книгите е изтипосана една такава безинтересна и пасивна (без последната книга де), във филма ми стана симпатично момичето. Иначе, ах, ох, Едуард... само дето малко в прокурорска възраст.  Grinning

# 91
И при нас има към пъблик дистрикта при-К (платено), че даже и места има (за разлика от там, където го записах).

# 92
Като казахте четене, аз да се похваля, че Калин днес прочете първата си книга! Сам! Това предвид проблемите с неговия говори и т.н. е просто огромен напредък за нас и направо не мога да му се нарадвам. Книгата е от тези най-малките с големи букви, за Беренщайн беърс, но нали знаете, малка стъпка за човечеството, голяма крачка за нас.  Laughing

# 93
Има на места пъблик при-скул в Ню Джързи, безплатно, на места с лотария, на места даже целодневно, за възраст 3+ години, зависи от мястото.
Конкретно в нашия дистрикт пъблик вариантът е интегриран при-скул: 16 деца в група, 8 са с някакви изоставания (не фатално тежки, разбира се), 8 - без. За тези с изоставанията обучението е безплатно, вkлючително терапевтичните услуги според плана, тези без изоставания плащат месечна такса, но е в доста разумни граници. Неудобството е, че програмата е само по 3 часа на ден и работещите родители трябва да търсят алтернативи.
Интересната форма, за която съм чувала, е безплатен при-скул към местния хай скул, много малки групи деца, дали не беше и индивидуално - така каките и батковците карат практика от училището по някакъв предмет, може и сертификати да им дават, не знам, не съм наясно с учебната програма на големите. Веднъж се случи да съм в хай скула и вратата беше отворена - нямаше деца вътре, но изглеждаше много приветливо.

# 94
В нашия щат пък, при-К е безплатен за всички деца, 3 часа на ден, стига да са навършили 4 г. към 1-ви август. Към училищата почти няма групи, но всеки прискул участва в тази щатска програма. Поне няма да сменяме прискула, само ще спра да им плащам всяка седмица  Laughing
Май е едно от последните добри дела на Буш като губернатор.

Браво на Калин.  Simple Smile

# 95
Като казахте четене, аз да се похваля, че Калин днес прочете първата си книга! Сам! Това предвид проблемите с неговия говори и т.н. е просто огромен напредък за нас и направо не мога да му се нарадвам. Книгата е от тези най-малките с големи букви, за Беренщайн беърс, но нали знаете, малка стъпка за човечеството, голяма крачка за нас.  Laughing
Честито! Simple Smile

# 96
  • USA
Браво на Калин!
Хитруша и от мен честит празник! Не ми липсва манифестацията, но харесвам този празник. Един от малкото нерелигиозни, които се празнуват по целия свят.
И аз като Лени щях да пиша, че килата много бързо се свалят. Формата е въпрос на дисциплина, която за съжаление ми липсва  Laughing.
Добре дошла на Дарина!

# 97
Йей, Тандури, радвам се за Калин!  Голяма си е крачката.

Сред прискулз, които аз гледах, нито едно не беше пъблик, но моят списък беше малък да си призная, и не съм и търсила други опции. Ще видим за К какво ще правим. Там е голямото чудене.

# 98
  • Boston, MA
Браво на Калин!

Да, и при нас при-скул и пре-К пъблик са само по 3 часа на ден, та ако работиш, пак плащаш за допълнителните часове. И излиза пак така.

Аз пак чакам обаждане от великия при-скул за Дани, на който сме на списъка от пролетта на 2007 година. Точно казаха ще стане за юни, сега пак не се знаело. Аман.

# 99
Атти, нашия комплект на Дуел е от оригиналната им колекция за криб и е без юрган. Аз даже не знаех, 4е има такъв в туин комплектите им за Таргет(само веднъж ги видях и май не съм обърнала внимание). Сега погледнах, май комплектите са само шам и дювет кавър, а отделно се продават сет с 4аршафи и калъфка. Освен да има отделно юрган(с пера) за завиване а дюве -кавъра да е само за през деня като бед спред.

Тандури, добре дошла в Туайлайтския отбор Laughing Радвам се. 4е не си съвсем разо4арована, няма спиране, оба4е като се запо4нат. Браво на Калин!

Бубс, ох тоя Едуард, няма отърване. Като наркотик е , уж ти минава, ама една нова снимка е достатъ4но да те върне на скуеър уан Laughing
Съгласна съм за Бела, мисля, 4е е от актрисата. В интервюта е споменавала, 4е отказвала да използва супер 4изи реплики и 4есто са ги променяли за нея и за Робърт(Едуард).

Викс, и аз съм така с бебешката мания, но при мен е искам- не искам, не знам какво искам Laughing. В момента ЕйДж е супер труден и не мога да си представя да има бебе у дома, но определено се хващам да гледам и бебешки неща по магазини и сайтове Simple Smile Какво стана с онова семейство за Русия?

Дарина, добре дошла!
------
Да споделя и аз отли4ни впе4атления за Заппос. В4ера полу4их имейл, 4е са изпратили на детето сандалите, днес го донесоха.

# 100

Бубс, ох тоя Едуард, няма отърване. Като наркотик е

Анджък. И на мен ми прикова вниманието.  Grinning

# 101
Много мерси за топлото посрещане Simple Smile

Ммм, да, на мен също ми липсват 6 почивни дни както и мириса на скоро разлистили се дървета след кротък пролетен дъжд... Не, че и тук няма дървета, но влажността променя мириса... Wink а и няма кестени Simple Smile
(та по този повод реших и аз да не се напъвам днес много много, докато имам възможност за това Wink...

хихихи, Лени, да - много малък е света:) Вие къде живеете точно? Трябва да се запознаем някой уикенд   bouquet

Много ми е интересна дискусията за пре-скуулс... макар че ние сме на тема "ясла" все още. Живеем в Джърси, точно срещу сградата на Голдман и около нас има точно 2 градини, с по 130 чакащи деца... май ще се налага да влача Бояна с мен до НЙ, а хич не ми се ще...

# 102
а на мен ми се иска 24-то майска манифестация  Laughing хитруша, и ти ли си от варна? Simple Smile

# 103
тандури, честито за читателя ти Simple Smile направихте ли му собствена читателска карта? Simple Smile

дарина и бояна, здравейте  Hug

момичета, кога да чакаме вторият филм? (за продължението на туайлайт питам)

# 104
  • САЩ
И аз съм от Варна да Simple Smile А за 24-томайската много маршируване имаше, не ме блазни нещо. Абе аз май съм повече за мелбата в Шнек Бара и сметановата торта в сладкарница "Будапеща"  след манифестацията.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт