Пропуснах да чиститя рождени дни и месечинки за което се извинявам. От все сърце пожелавам на всички които са имали повод да празнуват най-вече много здраве, щастие, поводи за празнуване.
При нас отчета е - Ками седи самостоятелно но още не е много стабилна и се кандилка насам-натам и съответно се търкулва по гръб. Научила се е да сяда от легнало положение, е понякога трябвамалко помощ, но скоро ще го изглади това упражнение. От 3-4 дни иска да стои права, за сега не се е изправяла сама, според мен не се е сетила да ползва ръцете като помощ, тъй като те все са заети да пипат нещо. Тръгнали са отгоре по два зъба от всяка страна и долу венеца е подут и от двете страни, хапе настървено и пак започнаха писъците като преди около месец, когатио пробиваха горнит резци.
Момичета аз се прибирам с децата за 1 седмица на 9.05. Докато си бях в Бг ходих на гинеколог и ми взеха цитонамазка резултата излезна като се бях върнала тук , та резултата е 3А с препоръка за колпоскопия и биопсия. Тук ми бяха взели цитонамазка декември и уж нямало нищо. След като говорих с джи пито се оказа, че ще отнеме 2-3 месеца докато стигна до колпоскопия и биопсия тук ( застраховката ми покрива всичко), но аз ще превъртя до тогава, та с половинката не го умувахме дълго и вчера купих билетите. Общо взето това е причината да изпадна в дупка и да не пиша. Та бройкайте ме и мен за евентуална срещичка в седмицата между 9.05 и 16.05.
Флу, страхотна си. Много добре изглеждаш. Много обичам Пловдив и живот и здраве лятото с половинката и децата ще си спретнем една разходка из старият град , та може да се разберем да се видим там...то май Младост е по-близо...
дано всичко да е наред...
искам вече да е топличко и да водя бебчо на плажа
а той както обича водата ще му е голям кеф 

дано нищо няма
... И не zнам zащо все не намирам време.. Ужас.. А от такива неща много ме е срах, точно zащото понякога (не дай Боже), се случват с главоломна бърzина. Затова предпочитам да ходя на лекар, а не както сега да се ослушвам..

Още има-няма 14-15 и съм пушка.

.
Много беше приятно. Никога не бях ходила на такава прожекция досега. Филмчето беше приятно-елементарно- "Мисия до Луната". Синът ми направо изпадна във възторг. Мисля, че в този формат ще са още по-интересни разни научно-популярни филми, защото се създава илюзия, сякаш образите са пред и около зрителя.
. Освен високата температура, която така и не падна под 38*С въпреки Нурофена, й се запуши носа. Едвам дишаше милото. Сутринта видях, че около нослето има засъхнали кръвенисти сополчета
. Тя навън малко живна, носа се отпуши и даже поспа. Дано тази нощ е по-добра от предишната.

? Никой нищо не ми е каzвал, но..? От БГ когато са ми вzемали преди, също нищо не са ми каzвали (в смисъл притеснително), а не помня ПАП колко ми е било.. Може ли накой да ми припомни какво е нормално и т.н., щото май съм поzабравила..? Ако zнаете де