Цвети

Чух се с Моарейн. Дария днес е с 37 Т, но кашля лошо

и Дарето бързичко да се повлиява от АБ 

Такъв рев от ужас удари и набързо прекратихме опитите за продължение, аз мислех, че днес всичко ще е забравено - ДА АМА НЕ
Същия ужасяващ рев, всичко ми се обърна отвътре, все едно го подлагамне на някакво мъчение
Много ми е тъпо и мъчно сега, как да постъпим, няколко вечери да не го къпем ли?
А, пуснахме любимата му топка във водата и тя не го омилостиви
И сега изпитвам вина, какво ми костваше да разредя вчера водата след като констатирах, че е топла
Казах на Андрей и запердаших да подготвям хавлията, като реших, че тя ще изстине малко докато влезнем в банята, а той след мен и право във водата
Всеки съвет ще ни бъде от полза
Благодаря ви и съжалявам за натоварващия пост

Някой може ли да ми помогне, защото явно снимката е много голяма и не знам как да я намаля. Качих я в два различни сайта и там ми я форматираха, но все не става. Ето я снимката:

ей, мн лошо т'ва с тез болести, няма ли вече да минава

откак влязохме в тоз април ми иде да се гръмна 

, Борис на Ане
и на мен
И аз до скоро не знаех, че имам имен ден, и празнувах на цветница, защото Боряна от бор (нищо, че е дърво) 

сладки и спокойни сънища на всички

и аз се включих съвсем наскоро, но е много приятно и полезно тук.
Иначе храненето (сукането) е на 3 часа, понякога на 2, обикновено сутрин е по-често. Забелязвам, че започна да стиска усни пред лъжицата, да ръкомаха и всячески да ми пречи да я нахраня, обаче ако й дам нещо в ръка, си го захапва с удоволствие. Май иска да се храни сама 

много здраве и усмивки!
Първата ми мисъл беше веднага да я правиш аватар, после прочетох какво си написала

Съжалавам много zа което и винаги ще съжалявам(иzпуснала съм много, тънейки в депресия), ама ако кажа, че не е било така, трябва да иzлъжа. Свърzано е с.. не zнам, ама при мене си беше от моята си глава, никой не ми е бил виновен или пък способен да ме оправи. Абсолютно си ми беше срив в системите. Но си права, повечето мами сега не са го иzпитали, което е прекрасно. Мисля че сега, може и смешно да ти проzвучи, но и форума помага. Някакси много сродни души тука, хубаво е.. Говоря zа мамите с първи деца главно, не zа себе си. На мен сега втория път си ми е супер от самото начало. Иска ми се и първия път да се бях чувствала точно така, както сега..
Много им се зарадвах и в същото време се чудех защо на мен ми беше толкова трудно първия път....
Знам как се чувстваш- вглеждаш се назад и виждаш колко много грешки са можели да бъдат избегнати. От друга страна, съзнаваш, че не е можело да бъде другояче, защото е имало нещо в теб, което е било причина за този конфликт.
Това си е истинска благословия.