Отговори
# 180
  • София
Беба, ЧРД!   bouquet

Цвети  Confused, много лошо. хайде вече да минава  Praynig
Чух се с Моарейн.  Дария днес е с 37 Т, но кашля лошо  Confused на инжекции е с АБ  Praynig

# 181
Цвети Praynig и Дарето бързичко да се повлиява от АБ Praynig
Идвам малко притеснена милички, хайде ако някой има опит или е чул да сподели, че малко съм потресена Sad
Снощи при банята май потопихме малкия в малко по-топла от друга вечер вода Cry Такъв рев от ужас удари и набързо прекратихме опитите за продължение, аз мислех, че днес всичко ще е забравено - ДА АМА НЕ CryСъщия ужасяващ рев, всичко ми се обърна отвътре, все едно го подлагамне на някакво мъчение CryМного ми е тъпо и мъчно сега, как да постъпим, няколко вечери да не го къпем ли? newsm78 А, пуснахме любимата му топка във водата и тя не го омилостиви Tired ooooh! И сега изпитвам вина, какво ми костваше да разредя вчера водата след като констатирах, че е топла smile3537 smile3537 Banghead Banghead Казах на Андрей и запердаших да подготвям хавлията, като реших, че тя ще изстине малко докато влезнем в банята, а той след мен и право във водата #Cussing out Всеки съвет ще ни бъде от полза Hug Благодаря ви и съжалявам за натоварващия пост ooooh!

# 182
Здравейте, милички!
Малката е изкъпана и е паркирана в леглото, но не иска да спи и си чете книжката за животните  Laughing Много си я обича - тя е от плат и гума и тя си я дъвче с кеф Simple Smile
Днес беше чуден ден, защото целия следообед си бяхме само двамата с мъжа ми. Свеки и зълва ми разходиха малката, а ние обикаляхме улиците. Майка ми и пастрокът ми ни дадоха малко пари по случай годишнината от сватбата и с тях решихме да си купим по нещо, а не да ходим някъде. Аз си взех кафяв дълбокодеколтен потник  Laughing и тъмночервени обувки  на висок ток. Мъжът ми още се чуди и нищо не сме му избрали. Та обиколихме магазините, пийнахме (той де) бирка в стария град и се прибрахме. Много добре се чувствам след тази шопинг терапия. А и времето беше хубаво - слънчице и навсякъде цъфнали дървета на Юда  Grinning
Еос, честита месечинка, мила! Към Мечопуховския ти поздрав добавям и това за малкия порастнал красавец:

Беба, честит рожден ден, мила! Бъди щастлива и винаги обичана от скъпите на сърцето ти хора!

Сиси, преди доста месеци си спомням, че обсъждахме тази тема и Асето и Елена дадоха много добри съвети. За жалост не си ги запаметих на комп-а, но имаше нещо от сорта на това да изчакате няколко дни с къпането. Имаше нещо и за загасена лампа и за общ душ на мама и бебо, но не съм сигурна. Ако искаш обади се на Асето  Hug
Адиктед, благодаря ти, че сподели за Моарейн! Радвам се, че малката вече не е с висока температура! Дано скоро да преборят и гадната кашлица  Praynig
P.S. Сeга ще сложа снимков материал от днешната ни разходка в аватара ми, че страият ми омръзна Simple Smile

# 183
  • Пловдив
Здравейте,първо честито на именниците,да са живи и здрави!!!
Беба,много късмет и щастие!!!На порастналите сладурчета днес много усмивки!!!
Сиси,помни детето за съжаление Confused,защо не пробваш,къпане под душа,заедно с тебе,и след 2-3 дена внимателно пак във ваната.
Цвети,пожелавам ви бързо оправяне и тази нощ да е спокойна и за теб и за бебка.
На Моарейнчето  Hug Hug Hug
Добре дошла на новата мама Миглена/много труден ник имаш/  Wink

# 184
Ами, момичета от половин час се опитвам да си променя аватра и не става  Crossing Arms  Някой може ли да ми помогне, защото явно снимката е много голяма и не знам как да я намаля. Качих я в два различни сайта и там ми я форматираха, но все не става. Ето я снимката:

А това е адресът й в сайта: https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Моля ви за помощ! Благодаря много!

Ане, името ми е Роси  Hug

# 185
здр, момичета

минавам да честитя месечинките и имения ден на нашите герои  Hug
мн лоши новини - бързо всички да се оправят  Hug ей, мн лошо т'ва с тез болести, няма ли вече да минава  ooooh!  Praynig

ние сме добре - малко на гости. с кърменето малко проблеми си имаме, ивка понякога стачкува, тръшка се и рева  Tired откак влязохме в тоз април ми иде да се гръмна  Crazy

иначе започнахме с месните пюрета и смея да твърдя, че ивка мн ги хареса, тъй де заешкото. не мога да я озъбтя, щеше да изяде цялото бурканче, че и мен с него, а на 50 г зеленчуци се плюнчи по 30-40 минути  Crazy

Беба,  newsm59

лекичка  Hug

# 186
флу могада ти я мамаля, но къде да я пратя???

не става защото е голяма

# 187
Беба, да си много здрава и щастлива майка и жена ти пожелавам!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 188
Сиси, и аз мисля че най-добре е да пропуснете няколко бани в коритото. Ако не иска и под душа или под мивката просто го забърсвай с мокра кърпа или (понеже разбрах че ползваш А-Дерма) с почистващия им флуид (синя серия) - Fluide nettoyant douceur . Ще забрави, само време да мине.  Hug  Hug  Hug

# 189
Лелее, пак болни дечица Sad
Моарейн, Цвети, прегръщам ви и се моля малките госпожици да се оправят бързо Praynig

Беба, ЧРД! Здраве, късмет и много любов  bouquet

Честито и на имениците - Бора Heart Eyes, Борис на Ане Hug и на мен Wink И аз до скоро не знаех, че имам имен ден, и празнувах на цветница, защото Боряна от бор (нищо, че е дърво) Crazy

Флу, браво мацка, много добре изглеждаш Hug

Сиси, не го къпи няколко дена и опитай пак да видиш дали ще плаче Thinking

И ние утре палим колата и отиваме до Русе и после до Варна и околията, та не знам дали ще мога да се включвам, въпреки че пътуваме навсякъде с компа Crazy

# 190
  • софия
Флу, заповядай Simple Smile

www.svatbata.biz/bg.mamma/fluchiq.jpg

www.svatbata.biz/bg.mamma/flu.jpg

аз лягам, милички Simple Smile сладки и спокойни сънища на всички Simple Smile

# 191
Ох, всички болничи дечица, скоро да се излекуват, че ми е мъчно така  smile3518
svrtliowelcome и аз се включих съвсем наскоро, но е много приятно и полезно тук.
Ами Надя стои стабилно седнала, а от вчера обикаля с проходилка. Тя свикна да я придържам подмишниците докато "ходи", но аз не можах да свикна - оказа се смърт за кръста ми. Първото влизане в паяка беше като инквизиция, но после му хвана цаката.
С пюретата бяхме стигнали до 150гр зеленчуково, а следобед до 100гр каша, но напоследък няма и по 50гр да изяжда. Днес за пръв път дадох месно и хапна 100-тина грама. Дали не беше много  newsm78  Иначе храненето (сукането) е на 3 часа, понякога на 2, обикновено сутрин е по-често. Забелязвам, че започна да стиска усни пред лъжицата, да ръкомаха и всячески да ми пречи да я нахраня, обаче ако й дам нещо в ръка, си го захапва с удоволствие. Май иска да се храни сама  hahaha
След празниците ще ходим на консултация, но на 10.04 беше 7950кг и 69,5см  newsm30
Беба28, много здраве и усмивки!
Флучия, много си хубава на снимката  Heart Eyes Първата ми мисъл беше веднага да я правиш аватар, после прочетох какво си написала  Blush

# 192
Честити имени дни   bouquet
Беба, а на теб честит рожден ден   bouquet
Много стиснати палци на Дария и Лия   Praynig
Стеле и на тебе много положителна енергия, чакаме те на пълни обороти, когато си готова  Hug
Шейле, то и тука някои така сме отговорили zа първите деца.. Та не е само там.. И аz поне смея да мисля, че не е свърzано с баби и помагане. Аz точно първия път имах кой да ми помага, че и "в къщи" си бях, а не на 2000км и въпреки това се чувствах.. ужасно едно иzвестно време Sad Съжалавам много zа което и винаги ще съжалявам(иzпуснала съм много, тънейки в депресия), ама ако кажа, че не е било така, трябва да иzлъжа. Свърzано е с.. не zнам, ама при мене си беше от моята си глава, никой не ми е бил виновен или пък способен да ме оправи. Абсолютно си ми беше срив в системите. Но си права, повечето мами сега не са го иzпитали, което е прекрасно. Мисля че сега, може и смешно да ти проzвучи, но и форума помага. Някакси много сродни души тука, хубаво е.. Говоря zа мамите с първи деца главно, не zа себе си. На мен сега втория път си ми е супер от самото начало. Иска ми се и първия път да се бях чувствала точно така, както сега..
Миглена, добре дошла. Не ти zапомних ника и аz  Blush

# 193
  • София
Деси, на срещичката в Южния парк ми направи впечатление колко добре се справят септемврийските майчета на първи деца!  bouquet Много им се зарадвах и в същото време се чудех защо на мен ми беше толкова трудно първия път.... newsm78 Знам как се чувстваш- вглеждаш се назад и виждаш колко много грешки са можели да бъдат избегнати. От друга страна, съзнаваш, че не е можело да бъде другояче, защото е имало нещо в теб, което е било причина за този конфликт.
Хубавото е, че човек може да мине на "поправителен" със следващото/ите дете/деца.  Simple Smile  Това си е истинска благословия.  Peace

# 194
Добро утро!
Ето го и кафенцето:

Дидишонче, много ти благодаря за помощта!  Hug Hug Hug Май май и на теб!  Hug Сама нямаше да се оправя!
Люси, честита месечинка на малкия Валентин!

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 08:03 от Флучия

Общи условия

Активация на акаунт