Отговори
# 165
  • София
...за хомеопатията и А-дермата - това е просто пречистена козметика, не е лечебна, а само хидратираща, тъй че не вярвам да си противоречат (въпреки че има неща от бита - кафе, ментова паста за зъби - които не съжителстват добре с хомеопатията)

благодаря ти  bouquet

ще трябва да потърся темите за хомеопатия и да чета и там  ooooh! много съм боса, ама като съм решила, че минаваме на нея, трябва да се подготвям - няма начин  Thinking

за именния ден  Hug

# 166
ДУ!

Малко закъснял поздрав, но Честит имен ден на Тамето, Бора, Григчо и ако има и други!!!   bouquet  bouquet   Gift

Praynig Цунки за Лия и Дарито и дано днес са по-добре!

Стелка, нали знаеш - с теб сме  Peace

Честит имен ден на Борис!   Gift

Веч, да ти е див и здрав този ангел!  Heart Eyes

Добре дошла на svrtlio!   bouquet

Адиктед, Любо не е сам - нали ги знаеш, че с Владчи се наблюдават  Laughing И при нас е така - нито знам час, нито количество  Wink  но и не ми е кой знае колко важно  Heart Eyes Я кажи Любо хапва ли? и какво?

Еее, чудесни новини за Лия!!!  Hug Peace

# 167
  • София/Търново
Че съм отвеяна ooooh! На седем месеца ставамееее  Heart Eyes

# 168
  • София
Честити месечинки!   bouquet
Нели, да ти кажа май Любо е най-изостанал със захранването  Rolling Eyes дано нещо не закъснеем. още сме на период микродозички. иска да си играе с храната, но за ядене много не му се ще  newsm78 мирак му е да си хапва банан, но не на микродози, а да захапе целия. докато не усети, че устата му е пълна докрай - не затваря. то така не става... преди два дена му дадох да пробва водичка, че трябва да разтварям хомеопатията в нея. хареса я.
да си похваля момчето - изпива си лъжичката с водата и с разтворените зрънца с мерак  Peace

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 15:04 от addicted™

# 169
Мерси за отговорите bouquet
 Явно там сте по различни, защото тука са други отговорите. Нищо лошо де, различен манталитет и такива ми ти работи.

Параход, аз горе долу твоите отговори бих дала.  Peace

Цвети, много се радвам че температурата спада. До ден два да сте оздравяли.

А за Моарейн, много много добри пожелания. Дано да ги пуснат от болницата скоро. Представям си какво и е на горката.  Cry

Нели и Адикт, и моят господин много не яде. Започнах да предлагам повече тия дни, но все още не обича да яде по-големи количества. Ще опита тук и там с густо, но само две три хапки. Иначе обича да си ръфа круша, ябълка, препечено хлебче с авокадо...чушка, краставица. Но и от тях много не успява да хапне. Аз не се притеснявам, защото и другите ми деца така са били. Истинският им интерес към храната дойде около 8-10 месеца.

Утре отиваме на фестивал на био храни в една фарма. Едвам ще дочакам...какво ядене ще му падне! Wink

# 170
Честито на всички именници и техните семейства  bouquet Със здраве да си носят имената Hug
И ние нямаме режим на хранене - понякога дори забравям кога е ял за последно и обикновенно след като нервничи, плаче и не можем да разберем от какво е - най-често часът за хранене е отминал и мама блее Embarassed Embarassed EmbarassedМного съвестно ми става в такива моменти ooooh!
Цвети много се зарадвах за Лия Hug Heart Eyes, дано скоро и за Дарето се чуят подобни новини Praynig
Добре дошла на svrtlio.
Веч - невероятни са снимките, а малкия е сълзица Heart Eyes
Моят сладур от няколко дни много силно крещи бе хора Laughing Май открива на какво е способен и с един тон, направо да ти окапят ушите Joy
И накрая да споделя днес какъв дъжд ни валя - като из ведро, бях мокра до кости. По улицата имаше само коли и ние с дреб hahaha Малкия заспа и аз си джваках във водата на воля, беше много хубаво. Водата се отплисква от земята, въздуха чист, тишина и само дъждът я нарушава - чувството беше невероятно. Сега се опитва да грейне и с новите дрехи пак поемаме Hug

# 171
  • София
Привет, мамчета!  bouquet

Честит празник на именниците! От здраве и късмет да не се отърват! Hug

Преди малко пуснах СМС на моарейн, да пише как са, но още не ми е отговорила. Ако имам новини, ще пиша.  Peace

Цвети, радвам се за Лия. Heart Eyes  А вчера така съм се смяла на статията на Бу! Joy Написала я е със страхотно чувство за хумор! Simple Smile

Миглена
, добре дошла! Hug Почти сме адашки- аз съм Милена.  Laughing

Шейле, не се представихме добре на анкетката ли? Wink Нотки на дружеска критика долавям.... Laughing

Стелче, поздравявам те за смелото решение да приключиш с този етап от живота си! Сигурна съм, че след разочарованието те чака още много щастие! Heart Eyes

Вчера и днес я даваме много мързелешката вкъщи.  Simple Smile Беба днес добре си поспива, само дето временцето не е много за разходки... Thinking

# 172
Я,каква чудесна новина-Емичка-честито,мила  bouquetЛека и успешна бременност! Hug
Не съм ви чела,девойки,бързах да пиша,че моето момиче май няма да ме остави да драсна и ред.
отивам да чета Grinning

# 173
  • софия
Миглена, здрасти и от мен...

Цвети  Hug за теб и за малката и дано наистина Асето не предаде на Любаеца нещо, че лоша работа... нека и те се оправят...

мойто дете е при баба си и на мен ми е сега едно празно и скучно и мъчно...

един гуш и за Моарейнката (  Hug ) и честит празник на именниците (макар, че  и идея си нямам кой празнува днес)

# 174
  • София
Здравейте маминки.  Hug
Бора, Григ, да ви е живо и здраво името, милички.   bouquet  bouquet
Ане, честит имен ден на хубавеца Борис  Heart Eyes, а за теб също един   bouquet
Шейле, не се представихме добре на анкетката ли? Wink Нотки на дружеска критика долавям.... Laughing
А така! И аз това щях да питам. Какво отговарят мамите в Австралия?  Wink
Еос, да ти е живо и здраво детето.  Hug
Добре дошли на новите мами.   bouquet
Цвети, много се радвам на добрите новини!  Party Хайде утре да сте още по-добре!  Hug

# 175

Напротив, приятно изненадана бях.
Тука като се заговорим обикновенно майките споделят че първото дете им е дошло като шок на системата малко. Отнема им време да се окупитят. Повечето информация която получават преди раждането им се струва безмислена и не им пасва. Не знам, сигурно защото по Българско баби помагат повече, а тука май не е баш така.  Thinking Но радвам се че там по добре се справяте с промените.

# 176
Айде пораснах и аз с още една годинка, но пак ще си остана беба28  Grinning
Да ви е сладко!!!

# 177
Два дена съм изпуснала много ама то и лоши новини Sad
Моареин дано с Дарито бързо се оправят и Лия и всички суполи и болести да минат много бързо!
И Вики е със суполи а аз пак съм болна температура и гърло.Само гадусти Sad
Честито на именниците да са живи и здрави !!!
Честито и на Беба28 ,да те слушат много и да пораснеш голяма  bouquet
А сега се връщам да чета!!!

# 178
Беба - честитки приеми и здрава винаги бъди Wink Всички тривиални пожелания от сърце ти ги желаем PeaceВесел празник  bouquet
Още една молбичка всички бързо да оздравяват! Praynig

# 179
Охооо, колко много празнуващи днес!
Беба28,  newsm59 !
Еос, честита ви месечинка   bouquet !

Ние пак сме с температура  Sad , преди два часа беше 39,5*С  Rolling Eyes . Сега не смея да я премеря, че бебка много се сърди на тази манипулация. Хубавото е, че диарията понамаля....

Общи условия

Активация на акаунт