Разбрах, че от спиди нещо не са доволни, но не знам защо...
Суит кидс мама ако се включи предполагам може да ти каже повече по въпроса, тя е модератор там.

АниДани, включена си вече!
Виж и кажи дали всичко е точно. 
Виж и кажи дали всичко е точно.
Тромбоцити: G/L .....1 месец - 6 години 210 - 500, тук http://www.calgarylabservices.com/files/LabTests/CBCReferenceValues.pdf 150-400 все стойности за деца
Напоследък все по-често се случва това.
Тромбоцити: G/L .....1 месец - 6 години 210 - 500, тук http://www.calgarylabservices.com/files/LabTests/CBCReferenceValues.pdf 150-400 все стойности за деца 
Аз също съм мазала дъщеря ми 6 дни с Тридерм - положението просто беше неконтролируемо и детето не можеше да спи от сърбеж, а беше завъдила гъби и дрожди по едно от петната
Координати на хомеопати имам - двама 
Обикновено първите лекуват по стандартния метод (т.е. според симптоматиката) с хомеопатични препарати, а вторите лекуват според класическата школа, а именно - в зависимост от психология, патология и т.н и т.н съвкупности на поведението и заболяването
Има и лекари класически хомеопати... Просто трябва да решиш
Тук си има подфорум за тази работа
Почети там, ако ти е интересно, а после ще ти дам координати
И не си мисли, че не можеш да ис намериш свестен хомеопат в града, в който си
Все пак хора от цялата страна минават обученията
И не знаеш от къде може да се появят добрите предложения 

Дано само не се сбъднат прогнозите за дъждовно време. А пък за питането ти за кашата - и аз мисля, че можеш да си я правиш с вода и да докърмваш. Аз заместих едно кърмене с каша и затова я правя с АМ, за да е млечно храненето. Макар че от седмица давам на Кали млечна каша на Хип с банан и праскова - много по-вкусна е. 

Мерси за кафенцето 

и Лина си ги яде много смешно

Да не ми се връзвате на такива постинги - имам предвид инфото вътре си струва, ама тонът без личното ми присъствие губи от обаятелността си 

записах час за 12.05. 

. През последните 2-3 години настана истински бум на раждаемостта, а и сега като гледам колко коремчета се разхождат.... уж се радвам, ама все си мисля как няма да има достатъчно места в детските ясли и градини 
Лекувах лишеи, останали след обрив, а по-късно установих, че обрив получава след всяка нова храна. Но след като използвах Елоком (две вечери), прочетох много страшни неща и вече всякакви видове пъпки мажа с медицински козметики. Предстои ми въвеждане на месни пюрета и очаквам нов обрив, ама дано се размине.