Ей това ми дойде като стимул .Започвам веднага ,аз имам воля, ама пусти страх да не спре млекцето на Дани, че голям зор беше докато се научим да цокаме.

. Предполагам обаче, че едва ли е нещо кой знае колко сериозно

Муци хареса ми идеята за календар, обачееее нищо не отбирам как ще го направя
Детето се казва София
ако музата те тресни, дай някакво стихче ще надпиша картичка
, а календара мога в някое фото да го поръчам, май съм виждала такива услуги
Направо сте незаменими, със сигурност ще споделя какво сме взели и как сме изкарали 
Бора също, абе всички, които "вдигате гълъбите" за празниците после да се явите със снимки ей
- 23.09, термин 05.10, секцио, 2400, 46 см
Благодаря за поканата

Както Дидка е писала в "На кафе"дадоха репортаж от Майчин дом-неонатология.Милички,нека всички пуснем поне по един СМС,за да се съберат повече пари за нови кувьози.Няма такава мъка-да гледаш как машина "износва"детето ти когато поради някаква причина ти не си могла
Нека създадем поне перфектните условия на тези мъъънички бебчета
Когато държавата е оставила закупуването на кувьози на състрадателността на хората ,май се питаш нормално ли е да се наречеш неин гражданин 

. Ако си там след 13:00 звънни - тел. ми е 0887 427 157 Иначе и Митака още не се е озъбил - а е само с 3 дни по-малък от Тео. Ще си правят заедно попара- партита

Ми, какво да правя?! Тук в Плевен едва ли ще намеря свестен хомеопат! Ако трябва и до София ще дойдем! Моля те, кажи, как и с какво се лекува,а ако можеш и да ми препоръчаш специалист, при когото да отидем!:hug:
Нали не бъркам , че ще ходите?