Отговори
# 45
. След 6-тия месец кърмене доста трябва да се потрудиш, за да ти се отрази нещо на количеството на кърмата. ПРосто организмът вече много добре знае какво прави Peace

Ей това ми дойде като стимул .Започвам веднага ,аз имам воля, ама пусти страх да не спре млекцето на Дани, че голям зор беше докато се научим да цокаме.

# 46
Ирина, за тромбоцитите нямам никаква идея Thinking. Предполагам обаче, че едва ли е нещо кой знае колко сериозно
Сиси, аз купувам на синковеца млечни каши. Той също е на кърма, ама нямам никакво желание да цедя. То и нищо няма да изцедя, де. Каши яде пък само навън като сме на разходка, та няма и как да го кърмя след това. Та малчо си лапа млечните каши и ушите му плющят чак от мляскане. Голяма работа, че имало АМ мляко в тях.  Безмлечните като се направят само с вода, са пълна отврат и той не ги харесва.

# 47
Ейй, Асе- точно за сетовете за моделиране щях да пиша. Наскоро подарих такъв на едно момиченце. Страхотни са!  Simple Smile
И аз съм фенка на логическите игри- нещо за нареждане, подреждане- пъзели, мозайки...  Peace
Забелязвам, че почти всички момиченца, че и някой момченца на тази възраст си имат колички за кукли, но тя сигурно вече си има.
Детски домакински уреди... спомням си, че като малка имах печка, с котлони, бутоните се включваха и изключваха, фурната се отваряше. Май само тогава съм се кефила на печки  Wink
Другото, за което се сещам, че им харесва на малчуганите, е да правят балончета. В малки тубички продават и течност за правене на балончета, явно нещо безвредно, а не сапунена вода. На една приятелка детенцето без "уреда за балончета" не излиза.  Laughing
При всички положения е добре да се консултираш с приятелката ти какво има и какво не.  Peace

Григчо, не си спомням вече дали съм ти честитила. Поздрави и от мен!    bouquet
Току-що ми преведоха паричките от НОИ

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 10:57 от Анонимен

# 48
Благодаря за бързите отговори - страхотни сте Hug Муци хареса ми идеята за календар, обачееее нищо не отбирам как ще го направя newsm78 Детето се казва София Peaceако музата те тресни, дай някакво стихче ще надпиша картичка Peace, а календара мога в някое фото да го поръчам, май съм виждала такива услуги Hug Направо сте незаменими, със сигурност ще споделя какво сме взели и как сме изкарали Heart Eyes
Асенце и на вас приказно изкарване Hug Бора също, абе всички, които "вдигате гълъбите" за празниците после да се явите със снимки ей Peace Laughing
Флу както винаги внимателна Hug - 23.09, термин 05.10, секцио, 2400, 46 см Peace Благодаря за поканата Hug

# 49
  • София/Търново
Ирина, нашите са 500 без 4. Две педи ги гледаха-нито една не каза нищо...  Thinking

# 50
Запис Hug
Момичета нямам с какво да се похваля.Спахме добре тази нощ,сега стягам багажа и е лудница в нас.СЛед 6 часа заминаваме и нямам търпение вече Mr. Green
Желая ви хубав ден и много приятна семейна почивка през следващите дни Hug
Целувки на мами и бебоци Heart Eyes

# 51
ssissi- добавих ти данните!  Peace Благодарско на Флу, както винаги е много наблюдателна. Флу вижда всичко!  Joy Joy Joy

Мира, приятна почивка! И да покажеш снимки после  Simple Smile

# 52
  • София
Ку-ку и от нас с Тео.
За динята аз не съм дала промишлено количество-не видях да му се отрази негативно това което изяде. За сега наблягаме на ябълките(на парчета). Много слдко ги дъвче!  Mr. Green
Гледам На Кафе, за бебчетата в кувиоз-дайте да пуснем по 1 смс 17410.  Cry

Дежурни в ЮП ще има ли днес?

# 53
Леле, че сте бързиииии! ooooh!
При нас няма подобрение. Все още го дрогирам, иначе хленчи много.

# 54
Привет!
Как са болните бебоци???
Ние нямаме нищо за съобщаване,но аз имам един апел към всички вас PraynigКакто Дидка е писала в "На кафе"дадоха репортаж от Майчин дом-неонатология.Милички,нека всички пуснем поне по един СМС,за да се съберат повече пари за нови кувьози.Няма такава мъка-да гледаш как машина "износва"детето ти когато поради някаква причина ти не си могла SadНека създадем поне перфектните условия на тези мъъънички бебчета SadКогато държавата е оставила закупуването на кувьози на състрадателността на хората ,май се питаш нормално ли е да се наречеш неин гражданин #2gunfire
После ще ви дочета и ще пиша по наболелите въпроси тук Hug

# 55
  • София
Ирина, нашите са 500 без 4. Две педи ги гледаха-нито една не каза нищо...  Thinking
Еос, имаш ли телефонна връзка с някоя от тях. Нашата педи каза, че нормата е 300 (някъде прочетох 360, но не знам дали не е за възрастни). Да не би пък за бебета да е повече?  newsm78

# 56
така.... да се наместя удобно на моето място в темичката!
И бързо да ви кажа, че от вчера след последното четвърто повръщане в рамките на час и нещо, Джи не е повръщала повече. тонусът й е съвсем нормален. /В този ред на мисли, Мире, явно покрай експресивната Монка, Джи ти се е сторила странно кротка, но когато сме заедно, тя обикновено е такава - усмихната и търпелива,пу-пу а и преди това беше предремала точно/
Григи, еми това е положението със сополите и при нас... За бебе няма по-досадно нещо от хремата - бавно и трудно отминава. смукалката върши  работа.  Hug

Лек път и приятно изкарване на всички!

# 57
Иринче, според мен не са му чак толкова завишени тромбоцитите на Адаша, че да се тревожиш. Според Уикипедия референтните граници са между 150 и 450, а повод за тревога и допълнителни изследвания са стойности над 750. Ето виж тук:
http://en.wikipedia.org/wiki/Thrombocytosis
Диде, ние следобяд сме в парка с Митака - ще се радвам да видя дали  ина живо Тео е такъв чаровник Wink. Ако си там след 13:00 звънни - тел. ми е 0887 427 157 Иначе и Митака още не се е озъбил - а е само с 3 дни по-малък от Тео. Ще си правят заедно попара- партита Joy Joy Joy
Иринии, прегръдки за малката принцеса - много ми е мъчно, че пак не се чувства добре детенце.
Асе, и на мен ми настръхна косата от поста ти за кортикостероидите. Аз да си призная, мазнах го три дни Митака, почти му изчезна проблема, но сега се притесних от написаното от теб. Както и да е, вече ще съм още по-внимателна с въвеждането на храната.
Сега видях, че Джи вече е добре - много се радвам!!!

# 58
Момичета, от прадавалника като купувате/продавате кой куриер ползвате като най-евтин!

Май има болни дечица, дано се оправят бързо и да им грейне усмивка наличицата!

# 59
Ох,Асе, благодаря ти за инфото за кортикостероидите. Ние сме с АД и 2 пъти съм мазала с Елоком, въпреки че не исках! Sad Ми, какво да правя?! Тук в Плевен едва ли ще намеря свестен хомеопат! Ако трябва и до София ще дойдем! Моля те, кажи, как и с какво се лекува,а ако можеш и да ми препоръчаш  специалист, при когото да отидем!:hug:

За кашите-правя ги с вода, но суче преди и след!

Приятна почивка на всички, които ще отсъстват от форума! Диде, специални поздрави на любимата ми Варна! Heart Eyes Нали не бъркам , че ще ходите? newsm78

Може ли и нас да добавите на първа страничка! Даниел, 24.08, 12 дни преди термина, 3270г , 50 см, нормално, първо дете.

Общи условия

Активация на акаунт