А кърмата си е храна 
Можеш да разтвориш гранулката в 100-тина мл. вода и да даваш по една чаена лъжичка. Потенцията леко се покачва, лекарството става по-меко, а всъщност силата на хомеопатията е в паметта на молекулата на водата! Затова за бебета и малки деца се препоръчва да се дава "през вода" (т.е. разтворена гранулка). Иначе може да им се дава цяла гранулка, като се сложи между бузата и венеца, или между устна и венец - така че детето да не може да го изплюе или преглътне лесно. Гранулката се стапя бързо

И да използвам ранния час (Любо се събуди поради сериозно запушен нос), за да обясня нещичко дребно за кортикостероидите от хомеопатична гледна точка

Няма "лек" вид такива медикаменти. Погледнато реално нито един кортикостероиден крем не лекува
Това, което правят е да потискат обрива. Това, че обривът изчезва нищо не означава. Просто майката не го вижда и спира да се притеснява. Погледнато реално обаче, когато нещо не е излекувано, то какво се случва? Потиснатата изява обикновено се стаява и чака удобен момент, за да се прояви отново или да "удари" някъде другаде. За каквато и болест да става въпрос винаги е добре да се търсят причините а не да се "лекуват" последствията
Точно затова, както знаете според конвенционалната западна медицина АД се следва от АБКМ и в огромен процент от случаите преминава в Астма. Е, от личен опит мога да кажа, че с правилно третиране нещата не следват съвсем този ход 
Да не говорим, че преминавайки само повърхностно през листовката на кортикостероид на човек му настръхва косата. Няма безобидни лекарства, но тези са просто като във филм на ужасите
Иначе котлонче и бързовар наистина ми се виждат хамалогия, а пък наистина не ми се купува уред за затопляне за няколко дни. Та така, ето че има много лесно решение на проблема. 
Люска, Люска, кака ще изхруска 

Не знам дали съм казвала, ама със Зоя ми е много трудно, отколкото с Хриси като бебе. Много плаче и мрънка през деня, не издържа да се вози в количката за повече от 30-40 мин., заспива с едни умопомрачителни ревове, нищо не мога да направя, просто си лежа до нея и я галя и говоря. Заема ми почти цялото време и не обръщам достатъчно внимание на Хриси
Добре, че татко й почна повече с нея да се занимава, че ми е мъчно. Дано не ви звучи като оплакване, просто да споделя. Такова си ни е детето просто, а като се усмихне, ех...., грейва 

Муци
гадни болести 
А и разходките навън обичаме и двамата, така че...м...му. С готвенето по-лесно го преживявам
Сандански зовеее. Пък плануваме и ходене до Солун..., пък сега навивам Иван и до Серес да скочим (съботно Серес, понеделнишки - Солун)
Имайте прекрасен ден