Да ви се представим: Надя е родена на 01.09 3,5кг 50см нормално раждане (за час и половина).
Кърмено бебе е (както и всички в моя род и в този на мъжа ми). За момента давам зеленчуково пюре на обед и каша следобед. Понякога хапва, но напоследък блъска лъжицата с ръце и се върти на всички страни, та пак е основно на кърма. Плодово пюре много малко успявам да й дам, сок още по-малко, а вода така и не пропи. Мъчи се да ходи, а още нямаме пароходилка, с пълзенето не я бива много. Исках да ви споделя по миналата тема, че аз ползвах Елоком за едни упорити лишеи, които останаха след един уж лек обрив - бил най-лекия костикостероид, но на второто нанасяне вече се бяха изчистили. После имаше обриви още два пъти, но ги третирах с медицинска козметика. А крустите изчезнаха с употребата на този шампоан. Къпем се всяка вечер ритуално, а косата на 3-4дни.
Извинете, че не се обръщам по имена към вас, но още ми е объркано. Страхотни бебета видях и майки, пу-пу, много сте хубави

Единствено Флучия ми се откроява, защото съм я срещала в друг форум

ПП. Флучия, прочетох, че чакаш урината с чашка. Аз така три дни чаках и накрая си купих лепенка за стерилна урина