Отговори
# 75
  • София
Асе, ферДфебел се пишеsmile3534

# 76
  • софия
ехооооооооооооооооооо

ние се завърнахме Simple Smile

сега само запис ще пиша след малко, че имам да чета Simple Smile

и имам да се хваля... Simple Smile

# 77
Здравейте, майчета!
Григчо, ЧРД на патерици! newsm51 Бъди много щастлива, обичана жена и майка!
Ирина, нищо не разбирам от тромбоцити, но се надявам да не е нещо сериозно! Дано и хремата се повлияе от това лекарство и да се оправя вече сладкия Ради!
Моарейн, стискам палци при Дарийка да не се усложнява положението, а да и минава скоро тази хрема и кашлица! За съжаление при бебенцата хремите са много упорити.
Ланвинка,Даруша, Григчо Дано и вашите дечица бързо да оздравяват!
Гардения, добре дошла!
По темата за БЦЖ- Бобо също нямаше белег и педи ни изпрати в белодробната болница. Там му направиха манту, което като отчетоха беше положително и не се наложи да го боцкат.
Весело изкарване на празниците на всички!!!

# 78
Тц или по нашенски твърдо Нье!
ФелДфебел

# 79
нещо полезно по повод правописа
http://www.kakvo.org/pravopis/фелдфебел

п.с. откакто прописах във форума станах драстично неграмотна  hahaha - най-вече поради факта, че пиша вечно бързайки, обикновено на тъмно или с 1 ръка, заради което изяждам букви, сливам/деля срички и т.н. Да прощавате, за което. Embarassed

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 17:01 от irinii

# 80
Ние заминаваме, весели праници на Всички! ще празнуваме Първият имен ден на Гергана!
До скоро!  bigdance2

# 81
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Благодаря за жеста и вниманието, търся аз търся те изписали старата тема и нова от почнали и мен за заглавие, чак се засрамих Embarassed Embarassed
Да ви се похваля имаме си първо зъбче, лесно изби ама сега не знам защо постоянно хленчи, нервите ми скъса. Дадох малко панадол и сега си спинка кротко.
Пак благодаря за вниманието!

# 82
  • София/Търново
Ирина, подкрепям Асето. Щом педито е видяла нещо, иди. И аз четох нещо за консултация с хематолог, обаче освен високи тромбоцити имаше и още нещо, което при нас беше в норма и съответно аз забравих точния факт, но за високите тромбоцити съм сигурна. Отговарям ти сега, че бях на лекции. Телефон имам само на текущата ми педи-не те съветвам, а другата ми е комш-врата до врата сме в Търново и имам само домашен... За 12.05 нсе понасъбра...
Вика ме  Heart Eyes
Другата гърда се запуши пък сега  #2gunfire

# 83
По темата за педиатрите и остарелите им виждания и лоши съвети, да ви кажа не само при нас е така. Братовчедка ми роди в Испания, малкия е един ден по-голям от дъщеря ми. И естествено си говорим за захранването. Тяхната педиатърка им е казала да започнат да захранват със сок от ябълки и банани, като директно го дадат вместо храненето в 5 ч.  smile3556 .Чак не си повярвах на ушите  #2gunfire . Явно трябва мнооого да внимаваме какви и чии съвети ползваме  Rolling Eyes .

# 84
здравейте
не съм ви чела от обиколки, но идвам само да почерпя Wink

днес ставаме на 7 месеца и понеже не можахме да отбележим нашата половин годинка - отбелязваме половин годинка и един месец  Laughing

http://september2008.multiply.com/photos/album/90#29
http://september2008.multiply.com/photos/album/90#30

п.п. пуснах снимките в папка ведикден защото не знаех къде  Embarassed може да ги изтриете, ако решите

# 85
  • София
Тц или по нашенски твърдо Нье!
ФелДфебел
Уф бе Вечи исках да кажа, че е с Д, не с Т, т.е. че не е фелТфебел. Другото е печатна грешка.  Whistling

# 86
Бля, бля, бляяяя.
Всички вече са по предназначение на някъде и тук нощна смяна нямаааа Laughing
Нени ще чакам да звъннеш и дано наистина времето е хубаво Hug
Май май - честита ви месечинка    bouquetпиши как сте, продължаваш ли да кърмиш, малката как се чувства?
Благодаря още веднъж за предложенията, които ми дадохте - със сигурност ще осъществя някое от тях Peace и за кашите също Hug
Сега да ви разкажа за наш'те преживелици днес - та: зачервено ни е дупето от поне месец, но аз го оттавах на променените ак..а след началото на захранването, както и отпред в зоната м/у пъпчето и пишлето. Не бях се трогнала особено, мажех с Бочко и Судокрем, ноооо - изчезва, пак се появява и така докато днес не яхнах метлата и понеже тук(Хасково) имаме много добра дерматоложка, която е семейна приятелка на нашите беж при нея. Тя ме беше предупредила още по Коледа, че кожата ни е тип предразположена към дерматити и след цялата пледоария да кажа диагнозата: Започва да развива АД Sunglasses Добре съм дошла в клуба, нали? Нейните препоръки(едва ли ще успея толкова подробно, но ще се опитам най-общо да ги обощя): Само памучни дрехи, бельо, завивки, никакви вълнени, мохерни и от тоя сорт неща зимни шапки и шалове. Цветовете на дрехите да са светли и пастелни, пух и перушина също са забранени. Контакт с животни също да се избягва. Много внимателен хранителен режим Peaceей това много ми хареса з-то отговаря на всичко към което ми се иска да се придържам, т.е. избягваме мед, шоколад, мъхести и цитросови плодове под всякаква форма, дори не може бананова каша напр.( а тя била толкова вкуснааа Confused). Преди ваксина задължителна консултация с дерматолог, внимателно с глутена (по възможност да се избягва дори newsm78) и прясното мляко. И това до 3 години, з-то това била първата възраст, в която е възможно да се израсте екземата. Тук искам да ви обърна внимание, обясни ми за кортикостероидните кремове и ми забрани да ги използвам ако някой ми ги препоръча. Според мен визираше педиатърката ни Peace Сега ни изписа на А-дерма шампоан и крем за тяло, никаква друга козметика каза да не ползвам, както и мокри кърпички и така милички, вече ще чета много подробно и обстоятелно всичко, което се коментира за този АД, дори май ще трябва да се връщам из старите теми ooooh! Много е тъпо така, когато се коментира нещо, което не ти е на главата четеш, но някакси не вникваш в него, не се опитваш да го разбереш и запомниш и  в един момент Shockedами сегаааа LaughingДобре, че ви има, винаги можеш да попиташ отново дори и с риск да станеш досаден Peace Hug
Хайде отивам да лягам HugПриятни сънища Heart Eyes

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 22:56 от ssissi

# 87
Сиси, как го каза "добре дошла в клуба". И на нас така ни каза дерматоложката след един по-упорит обрив на лицето, че сме предразположени към дерматити. Обаче да чукна на дърво след този обрив не сме имали проблеми и не съм сигурна дали въобще Кали е с АД. А-дерма я препоръчвам с две ръце. На Кали му се отразява чудесно. А пък лицето мажа с Атодерм на Биодерма. Аз в началото много се бях ошашкала, но просто някои неща трябва да ти станат навик в грижите за Алекс.  Hug

# 88
сисси, много съжалявам за началния атопичен дерматит при красавеца ти. надявам се, че ранните превантивни мерки, които ще  вземеш, ще спомогнат за навремнното израстване на този проблем. Хубаво е, че си отишла на дерматолог, особено на добър такъв!

Девойки, така ли ще го караме по празниците - тема, движеща се със скорост един пост на час  Wink
Аз съм си в София. Най- много обичам празниците, когато София се изпразва - става спокоен и някак по-хубав град, както го помня като дете...  Освен това, мъжът ми е Георги  и именният му ден го честваме така ,както нито един рожден ден  Grinning преди когато живеехме в апартамент събирахме гостите в ресторант. А откакто  живеем в къща ресторантът е "При Доня Иня"  Mr. Green  chef хихи...  сега приготовленията ще започнат от утре... с чистене и подреждане на терена за гости и подготвяне на пещта, че следващите 3 дни искам да изкараме спокойно с децата по разходки и т.н., а утре и Спаси няма да е у нас, и мъжът ми - та ще имам време...
Друго-друго ... какво да ви кажа  newsm78 Получихме прекрасен подарък за именните ни дни /моят е на 5 май/ - пътека за бягане - мят любим фитнес уред. Пожелавам си да го ползвам по-редовно,  което ще ми гарантира по-добро самочувствие и настроение...
Друго... ако се сетя ... ще спамя до дупка

# 89
  • София
Адаш, на мен никой не ми е подарил пътека за 05.05.  Sad Wink
Сиси,   Hug, дано само с превенцията да си останете.
Дидишон, чакаме да се хвалиш.  Wink
Цвети, по соц. схемата сокът е от 40 дни.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт