Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от споделените преживявания във форума по време на празници?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са темите на снимките, споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от споделените преживявания във форума по време на празници?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са темите на снимките, споделени във форума?
-
Какви са някои от проблемите, обсъждани във форума?
-
Какво обсъжда публикацията с множество емотикони и изображения на храна?
именници
,ама мастърчето се е погрижила за купона
,ДАЛИ Е УСТАНАЛО НЕщИчКО
,напрееед
,има ли някой да ми прави компания или 
окото и е доста синьо
..Беше до мен в парка и си играеше с пласмасово шишее
,уж беше до мен

.., ама на - майка й не мина да се отчете туканка подобаващо... 
на
, мушмороци и прочие екземпляри, стига да са чистосърдечно настроени
/
дет`наскоро мигрираха бързешката и ни нацвъкаха темичката
че на мен от нейното бърборене на моменти главата ми се подува
... Виж там някакъв студен компрес няма ли да търпи на очето за да не стане оток... и вътре склерата чиста ли е 

от вчера ми е запушен носа, на бебата й никне зъбак, Тошката вече стига бравата на вратата на банята и по цял ден е вир вода, не мога да смогна да го преоблека, Гогата не мож' да учи от малките калпазани, а другата седмица му започват матурите 

пу за мен сладкиша отдолу,но това не ме бърка да хапна и от другите
да удължат годинките за намаление на билета
А дре,босъка голям сладур още от сега
,дали ще го познаем като се върне 
оченцето,е чисто вътре,но днес ми вдигна температура и ако е така и следобед май сте тичаме при чичко доктор
,а за компрес и дума да не става,не дава да се доближи нищо студено да нея,посинява от рев и аз не и слагам..
.е щом е тъй викам аз хоп взех си я
Ами КАТИ какво да разказвам ? Аз казах вече,че имам синче на 8 год.-Кристиян се казва,но му викаме Яни,Яничко.Сега е вьв 1-ви клас,не е 2-ри,тьй като решихме с мьжа ми да го оставим да "си пиграе" още 1 г. в градината тук,хем и да научи езика .И наистина това се оказа добьр ход-детето се адаптира перфектно,научи езика,има много приятелчета в квартала и в у-ще. И разбира се, ние сме много щастливи-нали знаете -щом детето ти е добре.......Пише,чете,говори грьцки без грешка,дори сьс специфичният техен акцент! Хората си мислят ,че е "от техните",докато аз не си отворя устата с нещо от сорта на "Яни айде мамо да си ходим...",и ги хвьрлям в "размисли и страсти "-каква му е ,аджеба тая на това дете..

!честито!ама аз не разбрах,защо и по какъв повод,бе мило!или ето така без повод!?
намери ли вече някоя сродна душичка там :
или?ако питаш мен тук се случват странни неща и се срещат странни хора
?или .......?не знам!като се замисля,(колкото мога разбира се),хората се спрягат на народности тук!"ето една българка!"или:"а,а,а,онзи англичанин ли,бе?"или:"той е каламарас(грък)"ето такива ми ти работи.не знам защо не използват просто имената на хората?

!
не така бре джанъм! - Как тъй шЪ ти зЪмнат лаптопа... Че цял месец нЕма да се видим/четем ли с тебе? 
риба по-мълчалива
ууууу, браво, дано нЕкое парче кат`огромна мандарина да е цапнало по чутурата една личност 
и лека ви вечер!