Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от споделените преживявания във форума по време на празници?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са темите на снимките, споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от споделените преживявания във форума по време на празници?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са темите на снимките, споделени във форума?
-
Какви са някои от проблемите, обсъждани във форума?
-
Какво обсъжда публикацията с множество емотикони и изображения на храна?

,че ако е тъй да започваме всики ден
... Беба,не разбрах,но трябва да се е ударила с пласмасовото шише,с което си играеше,просто няма с друго какво,че беше до мен и нямаше и на какво да се удари....пробвах с картофа
,мерсаж
,леееееле сложна работа :craz
,за пострадал по време на градушката
,човек без мозък
,даже и шапката,не му е помогнала/дали носи шапка и униформа
,снощи,като се пооправи беба от температурата,че направо се побарках цял ден скочихме с мъжото до бингото,да отдъхнем/нали мама остана при децата/...Та няма уви да черпа 
.Друг път,дано почерпя....Абе какво става с Муциииии
-"МПРАВО" !!!
А ние с мойто сьпруже най мразим промените(вьпреки,че аз сьм "близнаци").И да ви кажа една "публична тайна"-аз сьм "полу-гьркиня".На баща ми родителите са гьрци,които като са били по на 30-тина години се преселват в Бьлгария(да ги питаш за чий...),раждат си децата там(три момчета,между които и моят татко),живеят и умират в Бьлгария .Баба ми,горкичката така и не се научи да говори бьлгарски-говореше около 30% само бьлгарски,другите 70-на грьцки(кой'т я разбрал-разбрал).Учеше ме и мене милата,ама тьпчо откьде да знае ,че един ден може да му потрябва-виках й:"ти научи бьлгарския,че не го знаеш".Тьпанар!
И така,момичета имам нещо от тяхната крьвчица и манталитет в мене(дори носьт ми е "грьцки-
-голям и гьрбав),ама иначе минавам за хубава жена-
,та мисля,че си намерих мястото.НО...още е рано,ще видим......

)))Та даже днес пак на вояж сме:-)

,сте ги гледат
Хареса му на човека
, че да мога и аз да си търся работа вече.
----- Добавих и някои от новите попълнения без