Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от споделените преживявания във форума по време на празници?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са темите на снимките, споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от споделените преживявания във форума по време на празници?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са темите на снимките, споделени във форума?
-
Какви са някои от проблемите, обсъждани във форума?
-
Какво обсъжда публикацията с множество емотикони и изображения на храна?
niakade....

. Аз ходих на козметик за почистване , което включва и масаж на лицето. Момичето (на 19год филипинка) ми намачка и ръцете, и врата...А иначе хич не ме е срам да се съблека по сутиен и да легна по корем за масаж. Стига да има кой да ми прави. Има вероятност в скоро време да отида на тай-масаж тук. Разтапям се от удоволствие предварително 
. Правя ти четки, за да ми боядисаш апартамента по-тънко
. Не ти пожелавам да се карате, а казах че може да стане по повод тъщата, т.е. твоята майка. Имайки предвид многото вицове по темата. Нека винаги грее слънце на вашата улица и в твоя дом !!!
,няма такова нещо...На всички благодаря за съветите
,..в крайна сметка всеки сърба попарата,която си е надробил
,никой няма да ми е виновен ако тръшнем едно скандалче
..за разнообразие на деня
,както виждам изобщо не скучаеш
А за Интерконтинентала не се куси
,важното е да изкарате вечерта добре и дасте щастливи всички заедно/семейно/,ще имате и други шансове за излизане
....И какво измайстори в колинарството??
..., пък уж го давам мераклийка...
и не знам още колко време ще ми е нужно за да се освестя от добре известната ви (на повечето) моя кипърска история..
.... А междувременно така си дрънкам за ненапоената ми лехичка
.., бъзик да става и да поддържам висок боен /лИбовен 
........ Обаче за нас важи и един друг лаф, който много харесвам: "По-добре сама, от колкото зле придружена!" 

на някое бузуки и после главата ти менгеме на сутринта миришеш на цигари уффффф

не е чесно
,.Пък на мен не ми пречи да се омириша на цигари
пък мама да гледа децата.Ако има желаещи да заповядат,купона ще е без покани 
,...в такива моменти..гладно око,лошо гледа...забравям са диетата 
апартамента и
,пък туко виж и поливач на градинката може да се появи
нещо започна да липсваш често,сподели бе мило да не гадаем,ако искаш разбира се
.......а по отношение на домашните помощници аз съм за дори и да нямаш ставни проблеми що пък да си нямаш някой и аз така си имам гладачка и съм сууууууууууупер доволна трябваше ми две години да открия правилния човек и най накрая го намерих 
Да са живи и здрави всички именници,които са празнували тези дни
Бяхме 3 дни на вилата,свеки слага и вдига масата.Аз една агнешка супа само,къде завъртях,но то пък `голяма сложнотия`
и
и детето на вилата само с един шофьр. 15 вариации направихме,но все не ми харесваха.И накрая викам:``Хич не ме интересува.Аз ще карам.Ти напред с мотора да оглеждаш положението за КАТ-джии
Да не ми мине котка път де, да направя някой фал.Но ако го направят пак за пари -няма да си мълча