Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от споделените преживявания във форума по време на празници?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са темите на снимките, споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от споделените преживявания във форума по време на празници?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са темите на снимките, споделени във форума?
-
Какви са някои от проблемите, обсъждани във форума?
-
Какво обсъжда публикацията с множество емотикони и изображения на храна?
БРАВОС,още един рогат добитак в партията ,но май като гледам няма да задмините уфсете,те миналия месец бяха доста.ТА
,ОТ ЛюБОВ И ЗДРАВЕ ДА НЕ СЕ ОТЪРВАВАш
прегрядки за успокоение,най-редовно ми ги сервира мъжото подобни,и накрая най-интересното все аз виновна и детето ми лошо
,...След редовните скандали,той реши да не ходим у семейства,който не искаме да идват в къщи.Аз съм
,само да не идват,като последния път счупи на малкия тлв ,почти разби къщата сина на приятел на мъжото и баща му вика,че няма да го води повече,че сина ми не знаел как да играе с деца,сигурно не си беше с всичкия ,..както се казва ..меляй по-на едро
Не вярвам да се разделите, само да се поскарате може покрай гостуването на "тъщата"
. 

наш,
също рожденник
издънки ли имаше? Ако си му нарушила кореновата система нещо и си го боднала изцяло в нова почва, може затова да ти загива
... ----------- А за четкоплескането да ти кажа: ехеееее, аз цели стени вапцам - вкъщи хола в три различни цвята, собственоръчно добити /не купуван готов цветен латекс/ и примерно брат ми дето сума пари изръси преди година за основен ремонт и 2пъти майстор му пребоядисва хола и пак всички казват, че у нас е по-хубаво боядисано
... хем неговите стени идеално шпакловани, а моите не са и въпреки всичко... Аз лично така си обяснявам, че което е пипнато с ръчичка от сърче и с мерак направено, то винаги е сполучливо
... Абе то кандидати ще се намерят, ама аз съм една джофра залюхана...
- вместо като усетя че някой мАж ме е позагледал да му дам мигач 

все пак е баща на дъщеря ми...)

......и къде ше ходиш на гости в крайна сметка 

,че белачки ,губя,не е лъжа
/не е лошо като идея/ 
,сякаш в дън земята се завря.Даже матраците вдигахме