Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от споделените преживявания във форума по време на празници?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са темите на снимките, споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от споделените преживявания във форума по време на празници?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са темите на снимките, споделени във форума?
-
Какви са някои от проблемите, обсъждани във форума?
-
Какво обсъжда публикацията с множество емотикони и изображения на храна?
дано днес вече да го включат че нали сменихме оператора та ха да видим 

..
....от телевизията ГАЛА сещаш се нали 
пожелавам лека бременност и безпроблемно раждане .......
....... 
На гости сме на мамчето и всеки ден идва по някой да ни види... сега пак чакам гости,ама са ми любимите и вече нямам търпение 

Аз да си призная си платих да съм спокойна че ще го взема,защото трябваше да заминаваме за Израел и нямаше време да ме късат
... Ще ти пуснем и на теб едно предстартово броене, че скоро не сме го правили тоя ритуал
... От старите не помня да си казвала що сте се отказали, ама тия новите щом ви карат тъй да ги чЕкате...
..., надали ще ви направят по-доволни..
... Пък за снимките, аз само на първата казах че се хиля като пача... и реших да ви я покажа, щото друга такава снимка нямам - като се погледна и да ми става весело... То оняден случих да видя една приятелка та я помолих да ме щракне
- нал`тъй 
,пък и нея са я направили европейски стандарт
разправяш ни за някакви китки и темподобни
,нещо по-така не видя ли
,кажи сега клюката,че доста ти беше задоволена физиономичта на последната снимка
...не ми разправяй тия,че цял ден е било .ъзо път да види 
,не вярвам пак да спиш
,ИМАМЕ СИ ЗАКУСКА,,благодарим на Россита, но ти къде си??
..Вчера спах до 10 30
,няма да стане
,дай малко инфо
да греша,успокойте ме ако някой знае нещо
,сериозно 
и от онзи момент насам започвам да въртя вариантите къде и как може да е изчезнало
... Пък в най-лошия случай намери от нейде
Айде успех в издирването!
,не вярвам да ме оставите само да се справя със всички вкусотии на Блонди 
.Тогава ми казаха ,че загуба на пръстен от любим човек е на раздяла
............а моя мъж се дърпа като магаре на лед ооооо как да им каже таквоз нещо ми те са пред вратата и така...
.......и като се домъкнаха и още две от кварталните изчадия и малееееееееееее иди пиши домашни иди прави баня и т.н. е свършихме я криво ляво накрая аз желязна обаче по план в банята вечеря