Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от споделените преживявания във форума по време на празници?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са темите на снимките, споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от споделените преживявания във форума по време на празници?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са темите на снимките, споделени във форума?
-
Какви са някои от проблемите, обсъждани във форума?
-
Какво обсъжда публикацията с множество емотикони и изображения на храна?

.До колкото се отнася до блондинките,изобшо не ги смятам за кухи лейки
,понеже и аз съм в групата блонд и някъкси не върви да кажем лоши работи за русичките,те достатъчно ни бъзикат
.Хайде сервираха ли ти вече 

,поне знаем ,че си добре и на хоризонта
,.Добре,че бяхме на вън,че по едно време мислих да го правя в къщи,но ми се размина и готвене,чистене,слагане ,вдигане и децата доволни,като се наиграха в луна парка,което е най-важно за едно децко парти
а и родителите доволни от спокойствието.Имам ,няколко подносчета да тръкна и съм 6омба,готова за обикаляне
.
,ела раздуй малко
/може и да кръщавам/
да видим,до после
...Оффффф, много станахме гладните кокошки. Много ми хареса печатната ти грешка с К
Ама верно спиш напоследък. Да не би да ти настъпва пижамата някой и да не те пуска от леглото? 
. Ако искате да чатим, пишете ми на скайп, бе, хора VINAGI9979 ми е ника. Да не спамим темата. Бях започнала да пиша от сутринта още и все ме разсейваха тук - искам това, искам онова, къде ми е панталона, къде ми е главата, кой ми се изАка в гащите 
и не си измия зъбките
сама себе си усещам дискомфортно, камо ли да закусвам, пък още по-малко нещо друго... Обаче не можеш да отречеш че е страхотен жест някой така да те посрещне за добро утро, поднасяйки ти закуската в леглото
...., аз знам каква "закуска" да си приготвя
и като го видях рано сабалян тоя кулинар-ентусиаст получих сърцепляскане в петите..
... - щях да сЪ гътна направо...

,калабалъка на уикенд ли е
..Няма ли да ти е множко всики ден:,,Очи пълни,ръце празни"???
,че нашето гладно очо лошо гледа,незнам до къде стеше да опре
и тя нещо викаше брат ми
,а той в морето/той се казва Николай,но всички му викаха Кольо/...,та наща Коллльо ,първи път ,брат ми нищо..само ние с мъжото и половината съседи по креват се спогледахме
,обаче снахата настоятелна,втори път Коольооо,потрети,докато се обърне брат ми/но не само той,ами и почти всички
...срам идеше ми да потъна в земята
,едва се свърна
,добре,че е малко непокис и се съвзе бързо
...А на тъпите кипърки им обясних,че това е нещо като псевдоним/че то какво да им говоря,то адеее да не започвам пак.../едва ли не те изобщо не правят грешки,и едва ли не са дествиници,в ушите ли незнам къдее....Та такива грешчици ,поне падна и малко смях
,зависи,кои как го възприема
..
... и ето малко снимки да разгледате.....
го бяха купили вече