Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от споделените преживявания във форума по време на празници?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са темите на снимките, споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от споделените преживявания във форума по време на празници?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са темите на снимките, споделени във форума?
-
Какви са някои от проблемите, обсъждани във форума?
-
Какво обсъжда публикацията с множество емотикони и изображения на храна?

....

, за сега нещата около мен се затишиха. За съжаление обаче ако се понатрупат поръчки в онзи, гадния отдел с гадните хора, ще ме пращат и там да помагам, т.к. не им достига работна ръка. За сега съм се амбицирала да се харесам на новия началник /имам предвид професионално, не по онзи другия начин

/има ли такива/ и жени 
ама не става
,мъжото тук,ама и къщата пълна
...нищо ще пиинем по едно кафенце,пък ще изчакаме до довечера,сте скрия 2 ягодки да го почерпя за ...празника,бе
,за пример ли ни я чучна там
,да се срамим от мусколите и
,че то все започваме да тренираме и все от утре,а котарака/чката/много сладук/а/.Като прочетох ,че си пооооспала,не повярвах
,..най-после малко отдих и почивка,крайно време беше 
Аз 7 години мълча на най-добрата ми приятелка/бивша/,като не си мери думите,100 пъти изпраща мъжото и да пита какво ми е???Нали знаеш ,,мълчанието е злото,,
..Сега сте пообикоим кафетата ,да поиграят и децата.Кате,ама как съм се огьолпила вчера 
,имах предвид че камерката/мр34/ мъничка,хубавка с фотоапарат ама сложничка и упътването го хванала липсата и трябва да ида да ми разяснят кокво и как става,че малко съм скарана с техниката и англииския