90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №50

• 29 376
  • 448
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Drunvi аз най - добре мога да те разбера и аз съм прибягвала до моя си схема в режима за да раздвижа метаболизма, а на теб точно това ти трябва. Така че те подкрепям на 100%, но нали ще пишеш моля ти се не ни изоставяй както направи два пъти  Sad И да наистина в Търново си изкарах един приятен ден в разходка.
Ели Hug този път нямам никакво намерение да забягвам! Колкото до бабка Сноука - ако е писано - ще стана! Ето тук е обявен годежът на младите! -
http://www.lavinja-alpi.com/eng_lavinja_plans.html
Поздравявам те за хубавия резултат от първа фаза! Даже е много добре! Hug  bouquet

# 421
Честит имен ден на всички именници!!!  bouquet

Ели,миличка,не се извинявай,не си ме натъжила  Hug даже много се развълнувах,защото отдавна не съм ходила там и ми се ходи,много го обичам този град.
  Ето това е една от квартирите ми,а другата е малко по вляво от снимката

# 422
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
jijerota , честит минус.  Hug

Аз изчистих , хапнах 2 домата и 1 краставица ,
напръскахме пясъчника със тъмно син шпрей и
стана супер , на облачета. Направихме и капак ,
та да не ходят комшийските животни по пясъка. Peace
Ходих да си купя цигари и сега сядам да пийна от
кафенцето на Сноучева. Hug

# 423
  • София
Тук съм.
Обядвах ориз със зеленчуци, а Пламен ориз със пиле.
Ели, ако си обърнала внимание на площада пред Царевец има магазин за сувенири - на братовчед ми. Те продават там с жена му, а леля ми на стари год. гледа внучето. Детето е родено с проблеми със червата и много често боледува. Сега мислех да ходя по празниците, но то влезе в болница с майка си. Леля ми помага в магазина. Та затова отложих ходенето за по-нататък. Иначе щяхме да си направим среща на Царевец.

# 424
Мацки я да ви попитам аз съм на 15 години/153/49
имам голям проблем с краката и корема и мисля да започна с тази диета
според вас става ли за мен?
ще ми навреди ли по някакъв начин?
и даали ще мога да отслабна в тези области?

# 425
Благодраско Жабче. Благодаря и на всички. Наистина в тези моменти на "лишения" подкрепата на околни е много важна.

# 426
Честито на всички именнници! Да са най вече здрави, щастливи и много обичани!
jijerota, браво за свалените килограми! ;
днес см на ориз, със зеленчуци!

# 427
Мъничкото , килограмите са ти супер.  Peace
За краката и корема започни да правиш гимнастика.  Hug
Ето ти нещо за корема http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2057631
За краката също има , ето. http://www.cosmopolitan.bg/moda_krasota/p3_327_0.html

# 428
  • София
muni4kotoo  Hug аз казах, че все още се оформяш и растеш. Ако наистина обаче смяташ, че положението е толкова трагично - огледай същината на диетата, и направи част от нея, защото в чист вид - не ти я препоръчвам. Харесай си един ден - за въглехидратен ден - на всеки 4 дни, в който да ядеш сладките и тестени неща. В останалото време ги ограничавай колкото можеш повече и се храни нормално. Пий повече течности - най-добре вода или зелен чай. Хапвай салати, плодове. Почни да ходиш на училище или през деня повече пеша. Помисли за фитнес - за проблемните области. Жабка ти е дала и упражнения...
Повярвай, наистина е още рано за сериозни диети. Опитай по лекия начин - само с малко ограничаване и много скоро ще постигнеш това, което искаш! Hug

# 429
Честит Гергьовден! Да са живи и здрави всички празнуващи днес!
Приемете почерпка от мен и сина ми който носи това хубаво име Георги  . beer Wine Glass  party023
Да си призная вчера и днес диетата ми е на никъде имаме гости и много яко ги омесих храните но от утре започвам отново диетката .Да си призная много некомфортно се чувствам с тези прегрешения. Sick

# 430
Ето ме и мен.  Embarassed Омесих и аз храните днес, но нямаше как. Е, с месото не съм прекалявала - малко хапнах. Но сладичко повече мушнах. Вярно, че съм на въглехидрати ама ... Не се чувствам добре така ама поне си намазах душата и мисля, че съм готова за идните 2 дни.  Laughing Благодаря ви за пожеланията!  Hug

mima1976l, да ти е жив и здрав синът и много да ви радва!   bouquet

kali-76, днес малък минус, утре ще е по-голям и няма начин да не тръгнат нещата.  Hug

6u6inka, ако решиш да се включиш сред нас - добре дошла!  Hug Също и ако имаш въпроси - питай. Имаше фиданки, които кърмеха по време на диетата, но нека се появят и ще кажат.  Peace

dani*ela браво за големия минус!  Peace Дано го задържиш и скоро да се похвалиш с още минусчета. Praynig

Snow4eva, благодаря за кафенцето! Аз след малко ще го пия.  Hug

jijerota честито минусче и на теб!  Hug

galia69 честит именник и на теб! Нека бъде жив и здрав и само радост да ви носи!   bouquet И аз като теб омесих храните, но случва се.  ooooh! Та и аз не се чувствам добре така де.  Embarassed

Оле тук времето е много мрачно, до преди час прижуряше, но нещо сега е на буря май. Close По-късно за вечеря ще хапна най-много бейкролз, че ми е доста тежко.  #Cussing out

# 431
Гале , да сте живи и здрави и много щастливи.

Лелеее всеки прегрешил само аз ли съм само на витамини.  Laughing

# 432

Лелеее всеки прегрешил само аз ли съм само на витамини.  Laughing[/i][/b]

Tи си железна   Laughing

# 433
Лелеее всеки прегрешил само аз ли съм само на витамини.  Laughing[/i][/b]

Tи си железна   Laughing

Даже иприклюих с вечерята и мога да дам отчет за деня.  Peace
На обяд два домата с една краставица , след обяд един домат и
за вечеря като обяда.  Peace
Никакво агнешко , никакво прегрешение.  Simple Smile
Мръвката е за утре , само че не е агнешко , а две пържолки с марина.  Grinning
И утре трябва да оттичам до магазина за зеленчуци , че нищо нямам.  Laughing

# 434
Абе,казвам ти,че си железна.
Аз днес да не говоря,след вчерашния -,сега съм сигурно с огромен + , но не се отчайвам,само напред и нито крачка назад Laughing
А,сега отивам да си направя тренировката,а тя е-свален на компютъра рокендрол,от 30мин., здраво скачане,после вибромасажор и накрая баняяяяяяяяяя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт