90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №50

• 29 391
  • 448
  •   1
Отговори
# 405
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Честит празник на всички именници.
Да са живи , здрави и щастливи.

Роси , хубаво изкарване.  Hug

Изкусителка , честит празник на мама.   bouquet

Мима , да е жив и здрав синът ти.  Hug

# 406
добро утро

Честит Гергьовден! Да са живи и здрави всички празнуващи днес!
Мима, изкусителка, роси благодаря за почерпките! Да са ви живи и здрави именниците!   bouquet
Иринка честит имен ден на патерица! Да си жива и здрава!   bouquet

Лейди, браво момиче, страхотна си, чакаме снимките да ти се порадваме Hug
наистина на края е най-трудно но щом сме се хванали на хорото няма мърдане  Peace
Елинор, добре си се завърнала  Hug
ели мама добре си ни дошла и ти  Hug
Сноучева, разбира се че ще те подкрепим  Hug дано постигнеш желания резултат  Praynig

а за пържените картофи да си призная и аз ги хапвам от време на време  Embarassed ами много ги обичам пък  Rolling Eyes

аз пък да помрънкам малко и на вас че направо ни побъркаха с водата, всяка седмица спира поне по 1-2 пъти, последния път 2 дни нямаше въобще, сега пак казаха че ще спира, та отивам да пълня вода  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

хубав и празничен ден на всички  Hug

# 407
  • София
Честит праник на прануващите  bouquet
Тази сутрин много минуси,много нещо,чудесни резултати Peace
Аз,въпреки вчершното прегрешение,днес съм с малък минус и съм много обнадеждена,май май ще тръгнат килограмите надолу bowuuА и от утре мъжа е на работа и няма да ме изкушава,като е в къщи само ми обърква програмата и храненето и разходките,ама мъже какво да ги правим ooooh!Днес съм на картофи за обяд,а довечера ще си направя спанак с ориз(най-лошото е,че не мога да му сложа кис.мляко Thinking)но и така ще си го хапна Peace
Хайде лек и режимен празник Hug

# 408
  • София
Честит имен ден на всички, празнуващи  Гергьовден!
Пожелавам здраве, щастие и късмет.  bouquet
Ели, много хубави снимки от Търново. Живяла съм там, имам роднини. Все ми се иска да отида пак, но все разни проблеми и отлагам.

# 409
  • в сърцето на моето Слънце
Здравейте, фиданчици!
Аз се поизгубих тези дни, но предполагам че не съм ви липсвала много! Идвам днес да честитя имения ден на всички празнуващи и на тези, които си имат именяци у дома! Желая всичко най-добро!   bouquet  bouquet  bouquet
При мен всичко е ОК. Откакто минах на 5/5 Дюканска схема се движа още по-добре и се чувствам отлично. Надявам се че и при вас нещата вървят, защото лятото вече чука на вратите ни.
Желая ви хубав, слънчев празничен ден!  Hug Hug Hug

# 410

Здраве, успехи и късмет на всички именници.
И аз днес съм с -100 след вчерашното тъпчене със сладко.
Поздрави на всички с минусите, Роси ще чакаме снимки!

# 411
Здравейте, момичета!

Първо честит празник на всички и най-вече на именниците!!!! Да сте живи и здрави, слаби и красиви! Simple Smile

Ами аз май ще се присъединя към вашата група диетуващи. Първо обаче ми се иска да почета малко повече от старите теми (мноооого бе бърборани, цели 50,  ooooh!) и да вляза в час, вместо да задавам глупави въпроси час по час. След качени 16 кг по време на бременноста, имам още 5кг за сваляне + 3кг от зимата преди това. Много съм мързелива сега и се извинявам само с детето.
А преди редувах каланетика, тае бо и степ аеробика три пъти в седмицата  Crossing Arms

Тъй като все още кърмя дребен 6-7 пъти дневнно, сега чета коментарите за кърмачки от една стара тема. Има ли други диетуващи кърмачки и как им се отразява (съответно на кърмата/децата) режима?

Весел ден, надявам се скоро да съм пълноправно диетуваща!

# 412
Стел, е как да не си ни липвала  Crossing Arms радвам се че се обади и че вървят добре нещата при теб   bouquet

шушинка добре дошла и успех  Hug

# 413
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Шушинка , добре си дошла.   bouquet
Успех с диетката и бързо сваляне на килцата.  Hug

# 414
мхммм в категория джудже съм. 153 см съм висока, а и с тези килца съм си свикнала. сега направо не ходя, а летя. особено като яхна метлата нямам настигане Crazy

Ели-мама,и аз не съм от на високите,само 156см.,но никога не съм била толкова слаба  Laughing, а и не вярвам да стана някога  Whistling
Н есъм искала да те обидя с въпроса си,просто като ти видях кг. и ми стана интересно,дали аз ще ги стигна??? Rolling Eyes

# 415
здравейте и от мен Grinning ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ newsm51 аз да се похваля че съм -1кг newsm44 естествено след плодовия много съм happy laidy vyvстрахотен резултат  smile3501 6u6inka добре дошла,аз днес съм на любимите белтъчини и още се чудя какво да си спретна newsm78

# 416
Привет, фиданки и кандидат-фиданки Hug

Починахте ли си добре по празниците или ще почивате от утре на работа Joy

Lady ivy, браво  bouquet Казах ли ти аз, че ще си новият медалист от последния випуск Mr. Green Много се радвам за теб Hug

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 12:32 от птица

# 417
  • София
Браво на всички с минусчета! Hug Супер сте! Радвам ви се! Само дето аз все още търся начина...
Птица Hug аз ще си почивам от утре! Сега ми остава последното изпитание - да извадя летните дрехи и да прибера зимните  Laughing
6u6inka  Hug добре дошла!  bouquet
По кафенце  Grinning

# 418
Здравейте мили фиданки  Hug
Първо Честит имен ден на всичките ни именяци и техни роднини във форумчето. Да са живи и здрави, вечно щастливи и жизнени  Hug
Жабче кво да ти рекна мацко, от към физиономии го докарвам, от към акъл нещо не ми се отдава  Joy
lady_ivy миличка, трябва да отчета, че твоя пост е невероятен, докато го четох се просълзих. Знам какво е да смъкнеш от тялото си 21 кг. и какво е усещането, казвам го като човек свалил от себе си 40 кг.  Hug много ти се радвам и то най - искренно. Спомням си те когато прохождаше тук  Simple Smile моля ти се не спирай да пишеш и да ни информираш как я караш. Относно разделното съм за 100% и те подкрепям, това ще правя и аз  Peace
Изкусителка благодаря за невероятните комплименти, знам мила че си искренна  Hug и честит имен ден на майчето, да си изкарате страхотно и ти си въглехидратка, така че от към сладкото си добре, да видим от към месцето как ще си  Hug
Ирка миличка не съм искала да те натъжавам, извини ме станало е неволно. Аз за първи път ходих там и снимах като побъркана, обожавам да правя снимки по такива места. Коя е квартирата ти, на коя поред снимка се вижда. И миличко злото да те забрави, честит празник със закъснение много здраве ти пожелавам, защото ти в последно време много ми боледуваше и да си вечно обичана жена и уважавана от тримата ти мъже  Hug
vessy благодаря, да върнах се олекнала от Търново, ма то този Царевец ми стопи лагерите, добре че бях с ниски обувки, а имаше и две мацки с ботуши токове и обувки на тънко токче, никак не им завиждах  Wink
rosi_72 благодаря за комплимента, колко имам да свалям ли абе заинатила съм се да стигна 54 кг. но може и да не стане, все по - трудно става и явно организма си харесва тия кг. в момента, но от днес почнах втория месец, така че ще го изкарам до край режима и тогава ще видим. И миличка весело изкарване на празника на с. Паталеница и благодаря за кафенцето, пийвам си го с удоволствие  Simple Smile
Drunvi аз най - добре мога да те разбера и аз съм прибягвала до моя си схема в режима за да раздвижа метаболизма, а на теб точно това ти трябва. Така че те подкрепям на 100%, но нали ще пишеш моля ти се не ни изоставяй както направи два пъти  Sad И да наистина в Търново си изкарах един приятен ден в разходка.
mima1976I честит имен ден на Гошко, да ти е жив и здрав и много да те радва и слуша  Hug
Мимка*, благодаря  Hug а това с водата наистина е отвратително, дано скоро отстранят проблема  Praynig
Aisha благодаря за снимките, там наистина е прекрасно усетих духа на миналото не мога да го опиша. Непременно мила намери време и възможност и отиди хем да се видиш с роднините си  Peace
шушинка добре дошла и въобще не се притеснявай да питаш, имаме си кърмачки, дано те се включат и ти разяснят нещата.
Stelxen  как да не си липсвала душицо  Hug
Жани  Hug
птица  Hug разкажи ти как я караш, как върви вечната борба с гадните кила  Sad
Къде са мама на Викито, фъстъчето, Нати и ред други фиданки  Thinking
Така и сега от днес започнах втория месец от режимчето. Килограмите не са никак много свалени, около 2,500 кг. но см. са мръднали, а лошото е че немога да кажа с колко щото съм гъска заспала и не се измерих  #2gunfire
Днес си спретнах, то дори е още във фурната спанак с гъби и полив от мляко и яйца. Има леко смесване на белтъчини, но са от една група и до два може  Peace Ако ви допада рецептата можа да я дам и дори имам и снимков материал.
Приятен следобяд от мен, аз съм тук и ще ви наглеждам  Hug
А, ама от вас не мога да си публикувам фермана  Wink Drunvi мерси за кафенцето и я кажи ще те правят ли баба Сноуч  Wink

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 13:21 от elinor80

# 419
Първо да честитя празника на всички празнуващи !!! 

Искам да попитам дали може да си направя картофена салата и да я ям с друга салата тъй като утре съм на варива и се чудя вече какво да ям.
А хубавото е че днес съм на белтъци и мога да си хапна агнешко със зелена салата. И да ви се похваля, че вече съм 73 кг. Весел и приятен ден на всички пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт