90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №50

• 29 390
  • 448
  •   1
Отговори
# 60
Да се запиша само да не ви губя  Laughing
После ще ви разправям какви ги свърших по докторите  newsm78

# 61
здравейте момичета,започнах вашата диета-днес ми е 3-ти въглехидратен ден,досега спазих всичко както е  по правилата,надявам се и занапред да е така с вашата подкрепа,че съм  голям лакомник.от януари пробвах какви ли не диети ,постигнах резултат но се уморих от гладуване и мисля че това е най-подходящият режим за похапване и отслабване.приятен и минусов ден ви желая  bouquet

# 62
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ужасявам се  в момента от себе си.  Embarassed
Сварих половин плик макарони към 250 гр. и току що ги
изядох всичките , ей така без нищо.  ooooh!
Направо се улях , такова количество никога не съм поемала.  ooooh!
Та за довечера само с малко сладолед и лента шоколад
ще мина. Ужасих се от себе си , ма напълних търбуха.  Blush
Утре минус , ма друг път , лелееее намразих се.  ooooh!

Даниела , добре си дошла и успех.   bouquet
Ще имаш резултат и определено няма да си гладна.  Hug

# 63
Здравейте,аз днес си направих пица с зеленчуци и много съм доволна от това което си сътвори.Купих си готови блатове за пица и си сложих каквито си зеленчуци искам и стана ама много вкусно.Днес е седният ми ден и се чувствам мн добре.Трудно ми е да устоя на сладките неща.......... Wink  Thinking

# 64
Браво Иренка, продължавай в същия дух!  Hug

# 65
Жани,страхотно 50 тема  bouquet
Любопитко  Praynigдано всичко да е наред!
Верабел, много незабравими емоции и да показваш снимки после.
Жабе, ти като отидеш на тез красоти да писваш по едно редче, че все ще те мислим дали ще има кой да тезавърта да не изгориш Hug
Мимка , Praynigза майката , а бебчето да е здраво и късметлийче!
Момичета, внимавайте със зелевата супа защото явно така добре прочиства организма ,че се забременява ОТРАЗ Peace

# 66
Мимка стискам палци сега да се стабилизира положението на майката и малката бебка да се стабилизира и скоро да е извън кувьоза и да се гушкат с мама и тати Praynig Кажи кколко всъщност е теглото и ръстта на бебка? Какво казват лекарите-как е? Жалко, че не съм при вас да ида да даря кръв. Дано намерят, да и прелеят и всичко бързо да премине Hug
Даниела добре дошла при фиданките Hug
Пламинка бисквитите стават за въглехидратния ден. Аз съм ги разглеждала  и някои от рецептите ги имаме в темата. Може и в сайта да се сложат но първо трябва да се попитат авторите на тези вкуснотии...защото не може просто така да се вземе рецептата със снимка и да се сложи някъде. Така си мисля.....или ако пък се направи така е редно да се напише от къде и на кой е снимката с рецептата Thinking
Жабче и на мен ми се е случвало доста да се улея във въглехидратен ден и после с притеснение се качвам на кантара и той казва.....минуууууууууус Wink

# 67
благодаря за милото посрещане  Hug много сте сладки, за обяд мисля да хапна геврече/отдавна не съм  го яла ,а обожавам гевреци/и салатка домати с краставици,а  за ве4еря само сладичко ли трябва да е  newsm78

# 68
  • София
Здравейте, мацки!
Най-сетне имам компютър - преинсталиран, почти като нов!  Laughing Момчето каза, че е изчистило 8000 вируса.  #Crazy
За мен диетата приключи, много демотивиращо ми действаха празниците, както и това, че нямах контакт с вас. Не съм качила нищо, продължавам си както трябва след приключването - разделно хранене по принцип и не ям нищо освен плодове до 12 часа.
Вече си имам чуден кростренажор и всеки ден си тренирам, видимо изглеждам по-добре.  Laughing
Попрочетох ви по диаонал, много минуси много нещо, браво!

# 69
Ина Ана , ма как ще ви забравя и там има нет услуги ,
ако трябва и лаптопа ще взема , белким гепа некоя
пиратска връзка.  Laughing

Много въглехидратки се събрахме днес.  Grinning

Даниела , аз не винаги хапвам само сладко ,
но лентата черен шоколад е задължителна. Peace

Ники   bouquet
Честит кростренанжор.  Hug Браво , че държиш фронта с килцата. Peace

Жани , ма мойто е прасешка работа.  ooooh!
От тез 250гр. сурови макарони , стана цяла тенджерка
и си ги омуах кат невиждала.  Crazy Срамота.  Blush
Надеждата ми е утре ако не кантара , то поне
витаминния ден и ухааа водния после.  Laughing

# 70
  • Сф
Ох.Жабка,днес ще ме умориш от смях Mr. Green

# 71
  • Сф
Мацки, вие успявате ли в плодовия ден да изпивате по 2 л вода? Аз вчера не успях Sad

# 72
Честита нова юбилейна темичка! С много минуси да я напълним!Жани, благодарности!
Явно и моя кантар го е хванал вируса, нещо не ме харесва през последни дни. Килограмите са си същите, въпреки изпълнявания режим. Вчера бях плодова, ама снощи хапнах една топла супичка , че и мен ме е прихванало от малката и ме боли гърлото и съм със запушен нос.И тази сутрин кантара ме възнагради както трябва - без минус.Добре че поне малката малко се пооправи. Днес ходихме на проверка и педи ни спря 2 от лекарствата, ама другите остават до края на седмицата.Дано вече се оправя, че не иска нищо да яде, а е толкова слабичка.
Честити минусчета на всички, без да изброявам имена, за да изпусна някои.
Жабче, страхотна почивка ти се очертава!
Мимка, дано всичко е наред с малкото човече и сестра ти!

Жани, бързо оздравяване и твоя малчо!

# 73
Ох.Жабка,днес ще ме умориш от смях Mr. Green

А така смейте ми се , аз прасета боря , пък прасе станах днес.  Embarassed
Лелеее немога да си го простя значи , но в близката седмица
очаквам цикъла и явно прасето в мен затова се обажда.  Crazy

joanina , живот и здраве да е само.  Hug
Аз не съм любител на морето , ма там си е друг свят ,
голяма красота , а и колата ми е там , та поне ще обикалям и
до Барселона да отскоча да доразгледам , че ми останаха невидяни неща.  Peace

# 74
  • Панагюрище
Мимка, стискам палци с майката всичко да е наред.
Момичета ето ви нещо нережимно,направено с машината http://media.snimka.bg/2826/011907904.jpg

Общи условия

Активация на акаунт