КГБ = Клуб на Готините Баби - 72

• 17 824
  • 446
  •   1
Отговори
# 240
                      Айша,ако от движението се отслабваше аз до сега да съм останала 5 кила с мокрите дрехи! Laughing Мога да ти кажа,че по цял ден тичам и в работата,и в къщи от етаж на етаж и по децата.Асансьора стига след мен обикновено. Mr. Green Мога и да не ям,ама дедито като иска да готвя,а през това време мишкува из хладилника  Mr. Green и когато е готово той обикновено хапва като врабче /защото вече се е наял  Laughing от тук от там/ и аз обичам само топла храна и ям за двама да не кажа за повече. Mr. Green Ми нали съм се трудила и не съм готвила за Луче-куче. Laughing Та за това казвам,че от лакомийка дебелея! Laughing Когато съм сама отслабвам за два дни  Laughing повече от 2 не съм била сама! Mr. Green И за ден си връщам всиииичко!

# 241
  • Кубрат/ Пишурка
 Аз не обичам сладко.Дори на времето като правех торти само питах дали са станали.Но тестяно и хляб си похапвах доста.Особено като работеше фурната до нас го вземахме горещ и един хляб тъкмо ни стигаше на двамата!Та затова отказах първо хляба.И аз си мислех,че не мога без хляб,но свикнах и сега дори ми е по-вкусно!Е,това не означава,че съвсем не хапвам.Децата като са тук и направя пържени филии,или мекици - хапвам,но не да се натъпча с 5-6!И две са ми достатъчни!Та затова смъкнах до сега 7 кила,но нещо не мърдат от там! newsm78
А движение имам достатъчно!

# 242
  • София
Янке, не се отчайвай - ще мръднат кг. Прочети в диетичните теми - почти всички се оплакват от застой от време на време. Продължавай си така с по-малко тестяно и сладко и постепенно ще стане. Нали като свалиш рязко кг. и кожата ти ще се отпусне от всякъде.

# 243
                Оооо,Айша,де го това бързо смъкване! Joy Joy Joy Ето и сега едвам седя на стола,ще се търкулна. Mr. Green Така се натъпках  Embarassed От едно да похапна,от друго и накрая се оказа,че другите вечеряха , а аз преядох! Embarassed

# 244
  • тук и там
Лейди,да ти е жива и здрава щерката,да бъде много щастлива и много обичана!

И на мен ми тежат килцата,като станат в по-вече.Лятото от работа ги посмъквам и зимата пак си ги набавям.
Миналия месец ме спира една позната и ме пита дали несъм нещо болна,че съм отслабнала.Този месец ме среща пак и каза,че така вече ме харесва и пита какво ми е имало.Казах,че предния месец бях на умиране,и виждаш ли вече-размина ми се.Едва се стърпях да не кажа нещо и да я обидя..
Мъж ми иска само да съм здрава,но  на мен като ми натежат килцата намалявам тестото и сладкото и това е.

# 245
  • София
Ани си дойде така, че пожелавам лека нощ на всички.

# 246
  • Видин
Добрър вечер, дами!
Аз тези дни съм по цял ден на село и въобще не съм сядала на компа.

Честито на всички имали повод да празнуват!
Да са здрави и щастливи! Hug  bouquet Hug

Не съм ви чела, но на всички желая лека нощ и приятни почивни дни!

# 247
  • София
     Аз, когато не работя,най много работа свършвам.  Та и днес поставих рекорд,но къщата светна.Жоро замина за Гулянци и аз тази вечер съм сама.Та ще си гледам "1001 нощи"- изобщо не ми се спи.А утре ще готвя пиле с ориз,мусака,риба и пилешко филе на грил тиган.Но по 2-3 порции от всяко ядене.У нас всеки яде различно и нямам избор.Но чакам с нетърпение Вики и се надявам и тя да хапне от нещо и да и хареса.Много съм се разтъжила за нея.
     Четох за диетите,които правите.Аз надебелях от стрес.Преживях няколко трудни периода до сега и мога да кажа,че човек трябва да е спокоен за да е здрав.
     Янче,калкулатора на Дюкан отчита много неща- брой раждания,наследственост,костна система,възраст...Влез там и си направи справка! Аз също вече много трудно свалям,зациклих на 90 кг и се боря като свиня с тиква.Но имам голям инат и няма да се дам. Ти имаш малко за сваляне и с една диетка и работа в градината ще свалиш бързо,стига да нямаш ядовете,които ти минаха през главата.Аз винаги съм била много подвижна и въпреки това допуснах онова свръхтегло заради стреса.
    Лека нощ на лягащите!

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 23:28 от Яжка

# 248
  • Географският център на България-Габрово
ЛЕКА НОЩ МИЛИ МОМИЧЕТА

ЖЕЛАЯ ВИ ОЩЕ ПО СЛЪНЧЕВИ ДНИ ,И САМО ХУБАВИ ЕМОЦИИ

# 249
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Като сте почнали с диетки и кила да се похваля и аз.  Embarassed
От януари до днес съм - 20.100кг. Party
От дюканската диета свалих 9.300кг. за 50 дни и от 90-дневната
за 58 дни - 10.800кг.
Остана още малко да преборя и съм готова за испанските фиести.  Laughing

Тук е изгряло едно хубаво слънчице , дано се задържи.  Grinning

Лек и хубав ден.   bouquet

# 250
  • София
     Добро утро момичета! 
     Жабче,благодаря за кафенцето.И аз сега си пийвам едно и после ще се захващам с готвенето.
     Браво за постигнатите резултати.В 90 дневната има ли етап за задържане,като 3 фаза на Дюканската?
     Лек и приятен ден!

# 251
  • София
Добро утро и от мен. Днес слънцето се показа , дано не е измамно.
Жабче, пия си кафенцето с теб. Laughing Днес май няма да готвя, да доядем от вчера и утре ще мисля.

# 252
Яжка , няма задържаща фаза , там всичко се хапва в определени дни.  Peace
Идеята е да се научим да хапваме три пъти на ден и то разделно.  Simple Smile
Храниш ли се и след това по този начин няма как да има йо йо ефекта.
Никой от момичетата не се е оплакал , че качва. Има задържане. Hug
Доста дюканки дойдоха в 90 дневната диета.

# 253
  • София
    Браво Жабче! Много трябва да се внимава!
http://www.vbox7.com/play:6ac8580d
http://www.vbox7.com/play:a6dd3f03
http://www.vbox7.com/play:50010b89

# 254
    Браво Жабче! Много трябва да се внимава!
http://www.vbox7.com/play:6ac8580d

Така свикнах да се храня по дни , че никакво впечатление
не ми прави. Днес съм на свинска скара със салатка , за утре бобче или некви варива ,
във вторник е най-благия ден , явно ще е пица и некоя тортичка. Laughing
Набързо стъкмих седмицата.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт