КГБ = Клуб на Готините Баби - 72

• 17 822
  • 446
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря за милите пожелания!!

Почерпете се !!
   Заповядайте и от това!
   Още малко!
  Пийнете нещо стоплящо в този хладен майски ден за здравето на дъщеря ми!!!

# 226
  • София
Честита ти рожденичка, Лейди! Да ви е жива и здрава, много щастлива и с много късмет в живота!

# 227
  • София
Честита рожденичка,  Лейди! Щастието да е винаги с нея,успехите и да се множат!

# 228
  • София
Честита рожденничка, Лейди! Пожелавам здраве и много щастие.  bouquet
Аз се мотах днес по магазините - търсих си чанта, че моята нещо ме изоставя. Не си харесах - повечето модели - огромни като плажни.  Нищо не си харесах.
Пламен си дойде, нямало поръчки.
Само Ани за сега е на работа.

# 229
Лейди, честита рожденничка, да тие жива и здрава, тя и мъничкото слънцице.

# 230
  • Географският център на България-Габрово
проба

# 231
                      Дуня, Joy Joy Joy кВо пробваш? Има си тема за проби!В нея се правят всички опити! Peace

# 232
                      Дуня, Joy Joy Joy кВо пробваш? Има си тема за проби!В нея се правят всички опити! Peace

Искам нещо да напиша но не ми го приема и ми отговаря грешка.А защо ми изписва проба незнам и не мога да го изтрия даже,пак ми отговаря грешка.За първи път ми прави така,направих едно почистване на компа от една програма и май тя ми обърка всичко

# 233
  • Кубрат/ Пишурка

Тази вечер "милото" приготви зелена салатка,аз сложих едни дробчета във фурната и сме готови за сядане.Само комшията дето го извика,та и аз да вляза тук!

Момичета,отчаяна съм!Днес влизах при калкулатора и ми показа,че трябва да смъкна цели 33 кг! #2gunfire #2gunfire #2gunfireАма там няма графа за възраст и ми дава положително тегло 52кг! Че тя Мелчето е толкова!!! Аз да не съм на 20 години newsm78 На мен и 70 ми стигат!Фатката е да смъкна под 80,ама нещо запецна работата!Та ще се пробвам като съм у дома да посмъкна някое и друго килце!Пожелайте ми успех!Тази сутрин бях на овесени трици и к.мляко - не било толкова зле!Че и до обяд изкарах!

# 234
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Яне , само млякото да е от 0,1% , тогава ефента е още по голям.  Peace
Ако почнеш разделно да се храниш ще има ефект и никога нЯма да си гладна.  Simple Smile
Постепенно почваш все по малко да хапваш и разумно най-вече.   Laughing
Като се видим ще ти разправям.  Hug

# 235
                         Яне,на кой калкулатор се тества?Обикновено винаги има възраст.Аз ще ти кажа най-простото изчисление  Laughing СПОРТНО тегло : ръста- 110,а НОРМАЛНОТО : РЪСТА - 100.Това е оптималното.Аз например съм 167 см и теглото трябва да ми е 67 /нормалното/ калкулатора на Дюкан ми го докарва  Laughing до 68.И за това не можа да ме зариби  Mr. Green
                         Първо се откажи от тестените и сладките нещица и ще свалиш.Аз една седмица да не ям хляб и всички други благинки и свалям,но......ей,сега ометох една кутия сладолед  Embarassed МъжО вика,че ще ми дойде много един кг ,ама не позна! Mr. Green

# 236
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Дидка , това за тестеното и сладкото мога да ти кажа , че не е така.
С тая диета с която съм от близо  2 месеца , ям и сладко и тестено и хляб,
ма е на 10кг. свалих. Чалъма е да е разделно яденето.  Peace

# 237
                          Жабче,аз знам разделната диета / не в подробности,че не дочетох книгата  Embarassed/ но със сигурност знам,че хляба не пасва на всички храни.Така,че за мен ...не става и разделното.Аз без хляб не мога да ям.Може залък да е,но ...без хич не мога.Обичам и други "изкушения" така,че отдавна съм се отказала  Embarassed Колкото - толкова.Дедито не ме връща,пък за другите - като не ме харесват нямат вкус! Mr. Green

# 238
Аз съм си доста пищна дама и не правя никакви опити за отслабване.На всички казвам може да съм пълна но удобна.По времето когато бях в Гърция бях отслабнала но това пък беше за сметка на здравето което сега го няма.Та така си карам и от нищо не се ограничавам.Разбира се това ми пречи основно на моето заболяване но съм такъв човек,че не отдавам голямо значение на това ,стискам зъби и продължавам напред

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 20:21 от dunia53

# 239
  • София
Пламен твърди, че не му пречи, че съм 76 кг. Може и така да е, но ми тежи. Ако мога да ги добутам до 70 добре. За 62, колкото бях до преди 4 г. не смея да мечтая. Но така, като чета явно имам инсулинова резистентност. То е нещо хормонално. Няма кога да ходя на издледвания и ще се мъча да се ограничавам.
А за диетите - мисля, че си трябва  от всичко по-малко за организма. В 90 дневната има черен шоколад, но не да омаам цял, а само 1 ред. Хляба също е малко - по 1 филийка пълнозърнест.
Ама и движение си трябва. Днес като се разхождах по магазините - накрая ми дотежа на краката. Затова се пробвам с диети.

Общи условия

Активация на акаунт