КГБ = Клуб на Готините Баби - 72

• 17 818
  • 446
  •   1
Отговори
# 210
Добър, ден сладурани, успях най сетне да прочета писанията ви. Вчера тук времето беше много лошо, гърмя, трещя тока спира, беше страхотия.

Яжка, носиятати е страхотна. Благодаря за закуската и кафенцето. Hug

Дудито, това е най малката ми внучка, но тя сега е малка госпожичка.Тази снимка е от преди две години, родена е през януари. Оказа се че от толкова снимки, не мога да намеря една свясна. Mr. Green

Честит имен ден на всички именнци, с най добри пожелания.

Айша, честито попълнение, да е живо и здраво.

Приятен ден на всички, работещи и почиващи. Hug Hug Hug

# 211
  • София
     Джейда с носията е Янчето.
     Отивам да гладя,че последните няколко дни само трупах изпрани дрехи и сега да ги подредя по местата. Предполагам,че имам дрехи за хвърляне/последния път ми беше жал за някои/,та ще съм манекенка- ще обличам всичко за проба,което значи,че пак ще вадя всичко от гардероба и ще подреждам наново.Е, имам си работа до след обяд.http://www.youtube.com/watch?v=N4xgh5_IvDU&feature=response_watch

# 212
  • тук и там
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ
с пожелание за здраве,щастие и много приятни емоции днес!

Специално на Бори на Танита да бъде здрав, умен и отличен ученик!

Айша,честито ви бебче!Много здраве и късмет му желая и едно прекрасно щастливо детство!

Днес и аз ще се отдам на чистене и подреждане,че през седмицата не успявам да си свърша работата.

Приятен ден на всички!

# 213
  • Географският център на България-Габрово
ДОБРО УТРО РАНОБУДНИ МОМИЧЕТА.ВИЕ ПАК СТЕ ИЗПИСАЛИ ЦЯЛ РОМАН ДОКАТО АЗ СЕ ИЗЛЮПЯ ОТ ЛЕГЛОТО.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС.НЕКА НОСЯТ С ГОРДОСТ ТОВА КРАСИВО ИМЕ.

АЙША,ЧЕСТИТО ПОПЪЛНЕНИЕ ВЪВ ВАШИЯТ РОД,ДЕТЕНЦЕ ДА ВИ РАДВА,ДА ВИ ДАВА ТОПЛИНА.САМО РАДОСТИ ОТ СЕГА,МНОГО ЩАСТИЕ ВСЕКИ ДЕН И ЛЮБОВ ОТ СЪРЦЕ

# 214
ЯНЧЕ С НОСИЯТА СИ НАПРАВО ВЪРХЪТ.БРАВО ЗА ТОВА,ЧЕ СТЕ УСПЕЛИ ДА СЪХРАНИТЕ АВТЕНТИЧНОСТТА НА НАШАТА ИСТОРИЯ ОТ ВРЕМЕТО НА НАШИТЕ БАБИ.МНОГО МАЛКО СА ТЕЗИ КОИТО ТАЧАТ И ПОЧИТАТ НАШЕТО МИНАЛО.

# 215
                        Привет,дружинка!!!
                        Я ,моля ви, да ме осветлите какъв ден е днес щото аз не съм толкова грамотна и не знам на кого точно честитите,а не ми се рови из нета да проверявам! Laughing
     Римар, и аз съм за срещата!Така,че свиркайте!Нещо не намирам в темата къде ще се срещате и кога! Laughing

# 216
2 май. Имен ден на Борис, Борислав, Борислава. в митологията борът е символ на безсмъртие, защото се възприемал като тялото на мъртвия и възкръснал Бог, който сменя годишните времена.

# 217
  • София
                        Привет,дружинка!!!
                        Я ,моля ви, да ме осветлите какъв ден е днес щото аз не съм толкова грамотна и не знам на кого точно честитите,а не ми се рови из нета да проверявам! Laughing
     Римар, и аз съм за срещата!Така,че свиркайте!Нещо не намирам в темата къде ще се срещате и кога! Laughing

Говорихме по принцеп да използваме многото почивни дни да се срещнем. Не сме се уговаряли за ден, виждаш го какво е дъждовно. Нека малко да поспре с дъжда и ще си свирнем набързо. Днес вече отиде, остават 3, 4 или 5-ти.

# 218
                         Дуня,благодаря за бързия отговор! Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ,КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!НА БОРИ НА ТАНИТКА ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,СПОКОЙНО И УСПЕШНО БЪДЕЩЕ МУ ЖЕЛАЯ!!!

Римар,за срещата съм свободна и на трите дни!Знам,че вие имате именници на 6-ти , аз и тогава съм свободна защото нямаме в родата с такива имена! Laughing Когато решите пишете или звъннете.Жабче,ми има телефона. Peace

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 16:08 от Didia

# 219
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Дидка , като се реши ще звънкаме и на теб и на Шпунц
и на Мастерчето ако не е на работа и на Майчето разбира се. Hug
Ще се организираме по телефона на бързо.  Peace

# 220
  • София

Като виден КГБ-ец видях ,че дъщерята на Желязната лейди е рожденичка. Нека е здрава и щастлива майка на малкия бебок Самуил!

Честит имен ден и на борко на Танита.
 Аз днес бях на пазар из центъра.
За среща ,мога само на 3-май защото на 4-ти ще ходя при родителите си . Така,че не се съобразявайте с мен.

# 221
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Лейди , да ти е жива и здрава рожденничката.
Много щастие , любов и късмет.

# 222
МНОГО РОЖДЕННИЦИ В ТОЗИ КРАСИВ ПРОЛЕТЕН МЕСЕЦ.
ЛЕЙДИ И НА ТЕБ ЧЕСТИТА РОЖДЕННИЧКА.ЩАСТЛИВА МАЙКА НА МАЛКО АНГЕЛЧЕ.

# 223

ЛЕЙДИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЪЩЕРЯ ТИ!!!ПОЖЕЛАВАМ И ОТ СЪРЦЕ МНОГО ЛЮБОВ,ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С МАЛКИЯ САМУИЛ И ВАС!!!

За теб,щастлива майка и баба!!!

# 224
  • Кубрат/ Пишурка

Дидка ме е изпреварила да пита,че то и аз не знаех.На път за Варна в началото на годината си бях купила календарче църковно,но Анжелка много го хареса и стана само на календар.И така се случи,че повече не намерих.Така че като честитите пишете и какъв ден е - да не опущим и ние.

Честита ти рожденичка,Лейди!Да е жива и здрава и с много търпение да си гледа малкото съкровище!

Ей,софиянкитеее,пратете малко дъжд и насам!Стига ми паветата!Дайте малко и към нивите! Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт