Леле, после каква тирада и дръпнах, не е истина. Казах и, че тази жена е точно като мен, по цял ден и надуват главата точно с тези приказки. Забраних и по какъвто и да е повод да споменава, че е пенсионерка и да мрънка на хора, дето нямат нищо общо. Абсолютно се съгласи с мен.
Не мисля, че може да се каже по-добре !
А с кои ръце да държа три деца и себе си да не се пребием, това никого не вълнува. Имам специално притеснение в трамвай, защото единствения път в живота ми когато съм си чупила нещо, беше счупен крак вътре в същия този трамвай!
Не го наби, разбира се и съжали, че е налетял... Но не в това е въпроса. Защо са толкова зли!? Ами защото те са били зли хора и като по-млади. Има такива готини старци. Дядо Стефан от нашия блок е един толкова сладък дядо, че като го срещна и се усмихвам до уши.
Във входа има една баба, която се грижи за градинката/сама, докато другите гледат през терасите/ и винаги ми е приятно да я срещна - жената е над 80 год., но винаги ще ти се усмихне и ще ти каже нещо хубаво и позитивно. А тя самата е с ниска пенсия и с болен мъж на легло за когото се грижи....
Чувстват се изолирани и пренебрегнати от нас и тази злоба и ярост е съвсем естествена реакция от тяхна страна Препоръчани теми