Безвъглехидратна диета - Тема № 11

• 57 788
  • 446
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро и от мен bouquet Много ви благодаря за изчерпателните отговори на всички.

Мигленче
май си права за соята в месото за съжаление, но пък, както казваш, трябва да се стараем да е по-малко. Сега ги блъскат с какво ли не месата и човек да го е страх да си купи. Дан е забравя да благодаря за кафенцето Wink

lil_Biatch, mariyana_g
явно ще си взимам и аз Тандем тогава Wink Засега съм си купувала само пуешко, пилешко или телешко филе, за да е максимално чисто уж, но кой знае.

Тази сутрин нещо не съм гладна, но може по-късно към 10 да закуся с малко доматки и няколко резенчета пилешко филе. За обяд смятам салатка от зеле и моркови. За вечеря мисля или тиквички или яйца, зависи кога се прибера Wink

Слънчев и спокоен ден от мен sun

# 316
  • В Балкана
Добро утро и от мен!

Меги, благодаря!   bouquet Ей сега го почвам на терасата на хладинка.
Нали си бях обещала, че най-рано тази сутрин ще се тегля. Ами изтеглих се и съм .... минус половин кило. Много се радвам.  Simple Smile Правя си тънките сметки да смъкна още половин до събота. Ама ... знае ли човек.

maria_q_b
, хи хи хи. А бе то и аз видях, че има правописна грешка, ама реших че е вечеря, а не вчера.  Laughing На който каквото му се иска.
didi_pidi , пържени тиквички, НО БЕЗ панировка - брашно, галета. Последните винаги са най-трудни за сваляне. Ще успееш да ги смъкнеш тези килограми, но без прегрешения. 
Относно колбасите най-хубави от домашните няма. Ама не всеки може да си позволи да си прави суджуци, луканки, бут и т.н. А в купешките винаги има и нещо не режимно. При мен варианта за избор е по-малкото зло.
Меги, разбутай максимално метаболизма, че като дойдеш тук да сваляш, а не да зацикляш.

Така .... аз се отправям към терасата, да си пия кафето. По-късно ще мина пак.  Heart Eyes

# 317
Добро утро! От днес се присъединявам към вас. На обяд мисля да си изпъжа яйца със салатка, а пък за вечеря още не съм измислила. Благодаря за кафенцето, сядам сега да го пия и аз  Hug

# 318
  • софия
The Sheep ти като ми кажеш,че ще сваля още, обикновено така се получава,дано и този път стане така, поне - 1 кг.
Иначе и аз вчера бях на пържени тиквички и салата.
Сипвам си аз кафе, ама в офиса пред компа ще си го пия.
Добре дошли на всички и успех в преборването на килограмите.
Лек ден!

# 319
Добре дошли на новите и от мен  Hug

За мен днес няма кафе, защото не мога да го пия чисто (без сметана и кафява захар), за това - чайче...
За снощи май не съм давала отчет - не бях особено гладна и хапнах само малко колбасче, колкото да отбия номера Simple Smile

# 320
  • В Балкана
Закуската - салатка от краставичка,  варено яйце и шунка. Подправена с олио, оцет, сол и червен пипер. Ммммммм много вкусно ми беше.  Simple Smile Сега си сръбвам водичка.

rosij, разбира се, че ще свалиш.  Wink А и да удължиш с ден, два диетата не виждам проблем. Аз ли съм пропуснала или съм забравила, но ти колко кг искаш да свалиш?
lil_Biatch, ако ти се пие - пий го, но чисто за да ти е гадно.  Laughing Нали знаеш - "търпи бабо, за хубост".

# 321
  • София

Здравейте на всички   bouquet
Мерси за кафенцето  Heart Eyes

Сигурни ли сте, че е добре идея за соевия сос като подправка? Аз гледам да го избягвам като цяло.
Купувам си и аз от нискомаслените филенца на Тандем и в Билла има една ужасно вкусна телешка шунка.
За днес: закуска филенце, варено яйце, домат
обяд : не знам
вечеря: омлет вероятно  Twisted Evil

Някой попита дали е възможно да се свалят 7 кг - да възможно е, но гаранция няма  Twisted Evil

# 322
  • софия
[
rosij, разбира се, че ще свалиш.  Wink А и да удължиш с ден, два диетата не виждам проблем. Аз ли съм пропуснала или съм забравила, но ти колко кг искаш да свалиш?

Не съм си поставила точна цел,колкото повече толкова по-добре,ама 6-7 кг ще са екстра, ама мноооооого трудно.Пък  и да мога да я  удължа с няколко дни не ми пречи, така и така съм свикнала, дори вече не ми се прияждат забранени неща.

# 323
  • В Балкана
Обяд - обилен.  Laughing Останалите ми от вчера две лодчени тиквички, половин краставица и шунка. Мусаката нещо се позастоя, домашните не я хапват и реших да им помогна. Не, не, не съм яла картофи, изрових по-големите парчета каймичка.  Laughing
След доброто ми похапване за обяд, ми се струваше че няма да огладнея за вечеря. Щото нали се стремя вечерята да е до към 17-18ч. Ама за да не лягам гладна и да стърже стомаха, вече си забърках вечерята, която след час и нещо ще хапна. А и като нищо до тогава вече може да съм гладна. Все пак тук не сме се събрали да гладуваме, а да ядем и да отслабваме. Салатка от яйце, шунка и нищожни количества краставица.
А след ранната вечеря, следва късната - бяло вино с лимонче и цигарка на терасата.  Simple Smile

По въпроса за соевия сос мисля, че не е разрешен. Разрешена е майонезата, но домашно приготвена / без мляко/.
rosij , 6-7  екстра, ама и 4-5 добре  Wink - какво пък, като за начало.
Колкото по-малко остават толкова по-трудно се свалят.  Twisted Evil

# 324
Бърз отчет за ранна вечеря - малко колбас и 3-4 курнишонки Simple Smile

# 325
Един бърз отчет и от мен
закуска варено яйце
обед пържени патладжани мнооого ги обичам
следобед варено яйце
после 30 мин на тренажора и то станало време за вечеря и още умувам каква да е
обаче днес съм назад с водата има няма 2л. така че ще се опитам сега да наваксам
успех на всички и много минусчета утре

# 326
  • В Балкана
Добро утро, безвъглехидратки!  Simple Smile
Кафенце? Аз моето почети го изпих, но остана за още една цигарка.

Днес се очертава по-гладен ден, поради липса на режимни храни в хладилника. Но чак довечера мисля да пазарувам.
Закуската ще е половин краставичка, варено яйце и шунка.

Желая ви хубав, хладен и минусов ден!  Heart Eyes

# 327
  • София

Добро утро,

The Sheep : мерси за кафенцето  Heart Eyes
И аз един бърз отчет -
обяд - зелена салата с домати, филе, краставици, моркови, зеле (голяма мешавица, ама вкусна)
вечеря салата зеле/моркови/копър и цаца  Twisted Evil
Закуска - пак като предишните дни : варено яйце, пуешко филе и домат.
Днес за обяд не съм решила, като отидем да обядваме ще го измисля. Май пилешка пържолка ми се хапва  Whistling
Вече усещам дънките по-хлабави, въпреки че на обяд не пропускам чашка айран.

Обяд: И на идея си нямам

# 328
Късничко е вече така, че минавам само да се отчета Stuck Out Tongue
Днес хапнах за закуска 30гр пилешко филе; за обяд - салатка от моркови и зеле, 2 сварени яйца; за вечеря - тиквички с кайма и едно доматче. Доста късно обаче ми беше вечерята и дано не съм прецакала нещо.
Днес ми е едва 4ти ден, но паласките ми вече започнаха да намаляват, което ми харесва разбира се Simple Smile Ако можеше и на краката и дупето да се отразява толкова бързо Wink

Спокойна вечер от мен и до утре Simple Smile

# 329
и аз на бърз отчет
закуска няма време
обед риба тон и варено яйце
следобед малко пържени тиквички
вечеря също пържени тиквички
но днес не съм добре с водата едва 2,5л.

Общи условия

Активация на акаунт