Април отива си вече - ех пораства милото ни MAРТенско човече!

• 13 092
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
Ей, прочетох най-накрая...

За памперсите - ние сме на Либеро 3-ка от 10-тина дни вече първият ни пакет свърши. oki4, и на мен ми се струват по-добри, защото са памучни, а не стоят найлонови като на Памперс. Доволна съм и не мисля да ги сменям.

За зеленикавите частички в акото - на нас доки ни каза също, че може да е от топло, студено, или отминаващи колики. Та и аз не знам точно от какво е, но пък след леко зеленикавото идва ред на ярко жълто и всичко е ОК. Peace

Още не сме пътували за повече от 1 ден, но и аз си мисля, че ако тръгнем нанякъде корито няма да нося - ще се къпем под чешмата...

А за кротките бебета - Рая снощи и тя по-късно заспа, но явно я болеше коремчето, защото се унасяше, но не може да се успи дълбоко... но пък като заспа към 12 тази сутрин се размърда в 7. Напапка се, сменихме паопмерс и поспахме до 10... Много обичам така. Laughing Дано днес не реши да проявява характер. Praynig

И ние вчера излязохме само за малко, че започна да прикапва, ама като гледам днес и това може да ни се размине... Sad

# 16
  • Ловеч
Бейби мони - лепенките за пъпна херния са с един пръстен за притискане на пъпчето, другото което знам по въпроса е, че трябва да ти покажат как се слага. Стискам палци да преодолеете проблема.
И тази нощ беше голям рев, явно коликите са се преместили. Пръцкане, оригване и оакване на поразия придружено с рев - преобух го, гушнах го при нас на спялнята и кротяса за час и нещо - после се събуди от глад в 6ч.
Ние го къпем Косьо към 10-10.30, яде към 11 и понякога заспива чак след 12.
Памперси - смятам да пробвам Хъджийс/подариха ни 3 от един магазин/ и ако ми харесат ще взема един пакет, сега сме на последни бройки Памперс 2-5кг. Канбебе има на пазара в Люлин - засичала съм на няколко места.
Косьо за разлика от батко си яде под някакъв час /приблизително/, Крисо ми беше нервно бебе, спеше до мен и като се събудеше получаваше залъгалка-цица и въпреки това не е наддавал много. А пък и отидохме преобути преди хранене вчера.
Благодаря за успокоението момичета  Hug , чувствам се по-уверена когато имам вашата подкрепа.
И аз карам двуврат голф /взех го умишлено заради баткото преди година и нещо/, по-добре е да не може да си играе с прозорци и ключалки на задната седалка. Но отделно имаме комби и ще го ползваме него за първите пътувания.
Цветке - от колики може леко да позеленее също, забелязала съм го и при двамата. При този случай се редуват зеленикави и жълтеникави.

# 17
  • София
Нани, радвам се, че помогнах. От опит знам, че мъжете могат да го ядат постоянно с или без гарнитура Grinning

# 18
  • София
Ей, мамчета! Къде сте в това ужасно време? Абсолютна скука е вкъщи....Искам навън..............................

# 19
  • София - Рим и обратно
Добро утро мили мами Simple Smile

Тази нощ се понаспахме след вчерашното целодневно будуване и мрънкотене Shocked Дори я излъгах на 2 пъти и сука препълнени гърди Rolling Eyes Днес продължава да спи, явно купонът вчера я е изтощил Crazy

За памперсите - определено предпочитам Хъджис пред Памперс. Памперс ми стоят ужасно твърди и найлонови, докато другите са мекички, като от плат, а и никога не сме имали инциденти - ни пропускания, нито обриви.

# 20
  • София
Привет!
Белла, мерси за темата!  Hug
Никита, нищо му няма на времето, на детето ми му става нещо навън и реве в количката, съответно - предпочитам да си спестя цирка и да си щадя нервите, защото вече давам заето. И така - висим си вкъщи.  Tired С баткото на какви виелици съм била на разходка  ooooh! Rolling Eyes Така ми се иска и сега, вкъщи откачам вече. То не че тук е мир и тишина, но...

# 21

Памперси ползвам на Памперс/жълтите/,доволна съм за сега.Не са пропускали до сега/освен веднъж когато памперса сложи тати Mr. Green/,онзи ден пакета 1-ка свърши и минахме на 2-ка пък да видим те как ще са.Иначе взехме и един пакет оранжеви/slep & play/,направо са ужасни нищо не попиват.Горкото тази нощ така се беше овъртяло,че чак жал ме хвана.
Ммм...май това е за сега newsm78 Rolling Eyes
И ние ползвахме 1-цата на жълтия пакет-бях много доволна .Никога непропускаха!!! И от както минахме на 2-ка оранжев пакет почнах да сменям мокри дрехи през 3ч.
 А 2-ката жълтите не са като 1-цата за съжаление.
Тези пуфис скъпи ли са???

# 22
Тези пуфис скъпи ли са???
никък даже. Ако не ме лъже паметта ние 2та малкия пакет го взехме за около 8-9лв

# 23
  • София
Дъ лайт, върнете се пак на другите  Wink sleep & play, или както ти им викаш - оранжевите на Памперс, са по-евтиния и по-лош артикул на марката - по-тънки са и баткото си изрина от тях
да взема и аз пробвам тези Хъджис, щом толкова ги хвалите  Rolling Eyes по-скъпи ли са от Памперс?

# 24
На мен пък и памперс и либеро все ми пропускат. Thinking Особено преди 1-2 седмици веднага ставаше мокър, сигурно не ги слагам добре. Сега обаче имаме напредък почти не ни пропускат , а още сме на памперс 3-6 кг. ама не знам  кои.

Да бе да , ей сега в 1 го преобух и вече е мокър - памперсите са ню бейби 2 ка .

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 13:53 от dyMa

# 25
Хайде и аз да се запиша в новата тема!

The_light, памперсите ми са 3-ка на Памперс, синьо-зелената опаковка. Купувам ги от Метро, до сега не съм имала `изненади`, аз също не бях доволна от 2-ката(с жълтата опаковка), пропускаха . Не знам, може би бързо и станаха малки. Ползвах и езна опаковка на Хъджис, но пак се върнах на Памперс, по-доволна съм  Peace

Никита, днес разхождайки се в парка видях една по възрастна жена с вашата количка, може би не беше ти и за това не ти се обадих. Казвай кога ще излизате, за да се видим. Ние вече сме добре, Боби се оправи и как няма - 7ми ден на АБ.

За пътуването, с Лора не сме ходили никъде още, но с Боби като беше на 3 месеца пътувахме и си спомням, че не не ми е било притеснено. НАпълних всичко в един сак и отделно количка и някакви неща, но не съм се разпростирала в излишни работи. Все пак съм на мнение, че където и да отидем е цивилизовано и ако ми трябва нещо, което не нося просто ще отида до магазина и ще си го купя. Няма нужда от излишна паника!

# 26
  • Ловеч
Елвиня - извеждай го, какво като ревунчи. Дали ще реве навън или вкъщи не е ли все тая. Пък навън все пак шума се разсейва и е по-поносим. И ние имахме няколко ревливи разходки, а и вече може да започне да му става интересно на твоя момък. Не трябва да ти е неудобно от околните, че бебето може да заплаче в количката/ако това те притеснява/.
И да повдигна една небебешка тема за обсъждане.
Ние имаме градинка с алеи зад блока, от известно време се наблюдават паркирали коли в нея. Дотук нищо ново, потресох се когато видях маневриращият джип между играещите дечурлига, минаващ през цялата градинка за да си паркира возилото точно пред входа/върху зелените площи/. Смятам да предприема нещо по въпроса, имате ли подобни наблюдения?

# 27
  • София - Рим и обратно
Ами май не са по-скъпи Хъджис, ние от Метро ги вземаме - 5 лева някъде са по-евтини отколкото в другите магазини (говоря за големия пакет) Общо взето са на еднаква цена с Памперс. Обаче като ги погледнех срещу светлината Памперс и на места са си направо прозрачни, все едно не им е стигнала ватата Rolling Eyes Аз ли съм ги уцелвала такива скапани, незнам.

# 28
Цоп в новата тема. Благодарности за Белла!  bouquet

Малей,нямате изчитане бе..! В старата тема големи полемики са се вихрили..нека си останат там,пък който иска к.мляко- да дава,който иска тройка с гарнитура и шкембе чорба! Laughing

Вчера като му излезнахме с таткото и Ади в 10,та се прибрахме в 18:30.Толкова работа си свършихме,че и до световния търговски център бяхме Laughing(с количка в багажника).Мама се обзаведе с анцунг,дънки,дънково сако и много яко сабо!По едно време ми идеше да ревна,нищо не ми ставаше или ми седеше ужасно(мъжа ми като се запъна да съм излязла от пробната да ме види  ooooh!) ама после си казах майната му и си взех два номера по-големи дънки от тези,които нося по принцип и въобще всичко е два номера + ама пък ми е ново. Mr. Green Намазаха и Ади и кака и встествено,в магазина на Венис и Пигиса.От продавалника чакам чисто ново кенгуру(като това на Тони) за 30лв,дано да върши работа за дискретно кърмене,макар че ако сме навън и започне да се дере от глад,съм сигурна че няма да ми пука колко съм сискретна и ще размахам цици. Mr. Green Така си лекувам аз депресията,за ужас на мъжа ми. Laughing
Ади през цялото време спа,само се събуди за ядене и се кърмихме в колата.Затова нощес не спахме и двете,а за да не и е скучно на мама,се оакахме до ушите в 5 сутринта.. Tired И днес почти не е спала от сутринта,постоянно иска да я гушкам,а на спалнята като я сложа веднага заспива! Crossing Arms Да ама не-ще съм лоша и няма да я уча така,и без това ме е страх аз или баща и да не я притиснем или завием главата с одеалото.. А това пък да ми спи на корема и аз да спя,никога не съм го пробвала,има си кошара за тая работа. Twisted Evil

Бяхме при доц.Ковачева(цял месец чакахме,и то със записан час  Crazy),тя пък жената взе че позна мъжа ми,нали с каката 9 месеца и бяхме пациенти покрай алергията към белтъка на кравето мляко.. Confused Та сега пак при нея-с номер 2. Rolling Eyes Рече жената "атопичен дерматит" и изписа маз Елоком(от която само с две намазвания кожата се оправи) и ще мажем 3-4 дни засегнатите участъци,и балсама на Д-р Тайс Нахтхерсен. Него мислех да го купя още миналата седмица,но реших все пак да чуя тя какво ще каже. Естествено ме постави на зверската диета,от която следва че минавам на Дюкански режим-месо и зеленчуци,което за моята въз голяма фигура е добре дошло!Без млечни, риба,яйца..и някои ограничения в останалите храни.Само ще ми е мъчно за кафето и таратора,че са ми любими,но пък съм се запънала и МНОГО мотивирана да кърмя!Някой беше писал за мотивацията при кърмене,и е много вярно това. Peace Няма да се предам току-така! Naughty
Пентаксима го отлагам за след месец,да се изчисти обрива.

Памперси си ползваме на "Памперс",няма инциденти засега.Ако Кан бебе или Пуфис са толкова добри,колкото казвате,следващия път ще вземаот тях.Още сме на 2-ка.

оki4 в началото ползвах мокри кърпички на Памперс (сензитив-белите).Не са лоши,но тези на Хъджис(синята опаковка) са по-плътни и най вече по-мокри!С една обърсвам дупето ако се е наакала,докато с Памперс са ми трябвали две-три.

dessiss,Toni_st и ние пък сме с такъв лигавник,само че със син кант. Mr. Green

А пък в детската стая има мравки!! smile3516

Отивам да дочитам,че поста го пиша от сутринта и пак много сте изписали.

# 29
  • София
Не трябва да ти е неудобно от околните, че бебето може да заплаче в количката/ако това те притеснява/.
Мда, това ме притеснява  Rolling Eyes , сигурно съм луда  Embarassed А и проблемът при нас е това захласване. Питах и преди - само Яна на Шу и Радо на Белла ли го правят? И колко често? Защото на нас всеки голям рев завършва така  Tired , та предпочитам да не плаша хората с посиняло от рев бебе  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт