Юлчета празнуват ... с ходещата дама на Танита се надуват ! (тема 97)

• 10 594
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Здравейте,вече от Варна Simple Smile Тази вечер се прибрахме с Габи, сега ми е мъчно за там...

Вчера се видяхме с Астарта, тя вече е писала.Много хубаво беше, чак ме е яд, че си тръгнахме. То така, като има с кой да се виждаме, било много приятно да се живее там, нищо че е скучно иначе Simple Smile Снимките, за съжаление и моите не са с кой знае какво качество,половината не са станали,но по-късно,когато имам време ще ги покажа Simple Smile Илия и Алекс са страхотно сладури  Heart Eyes А Алекс колко е хитричък, няма да забравя онзи поглед като го намерихме в спалнята  с шоколадчето Laughing Малко уплашихме Илия, добре че беше куклата да ги сприятели накрая  Grinning

Честит имен ден на имениците!

# 241
Честит имен ден на всички празнуващи!!!
Белинда
специално на Бобо   bouquet

Много хубави са снимките отново  Sunglasses

Нашата кака се научи да кара колело вчера на 2.гуми и сме по цял ден на вън ... кара като торпедо  Sunglasses

# 242
  • София
Пухтулке,честото столче Hug На Дени е абЦолютно същото-много си го харесвем Hug

Белинда, да не ти е била моята Маги на гости- познато ми звучи Laughing
Всяко хранене ми отнема час, час и половина...танци-манци, пея, викам-абе правя се на маймуна за 30 грама пюре ooooh! Колкото да и мине през кръвта нещо/далеч сме от наяждане.Маги до сега никога не е изяждала цяло пюре #Cussing out

Щях да забравя Честито ти именниче  Heart Eyes

dochkova2881 Ние имаме жиравчето.Много е хубаво , но определено се заиграват децата след 1, 5г. Здраво е мноооого  Laughing

# 243
  • Варна
Диана много се кефи на жирафчето, заиграва се ... Simple Smile Аз си го получих с мечетата на Памперс.
Белинда, честит именник... Опс май малко късно Simple Smile

# 244
юхуууууууууу
 newsm68 newsm44 smile3501 Smile newsm68 newsm10 smile3503 smile3521
сега всички се чудят какво толкова се радвам и съм щастлива, сега ще ви открехна - случи се знаменателно събитие в живота на малкия Матей, невиждано, нечувано.......тръпнете ли?  Mr. Green ами....изака се в гърнето  smile3532

# 245
 smile3501  на Матейчо!
Ивето пък спа без да се събуди цяла нощ  newsm44

# 246
маякуб  честито ви ако  Mr. Green-  браво на малкия и вече все там да ака
ние се приготвяме да ходим на питник  Mr. Green , ще пиша пак довечера  Hug

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 09:59 от iucka

# 247
Добро утро момичета!
малко се пише-като по празници естествено.

Мойто детенце напоследък показва страшна привързаност към мен-иска през цялото време да е с мен и ако може в мен.Не иска даже да се заиграе от страх да не го оставя-то не че има на кого де ама поне вечер баща му се занимаваше и приспиваше и сутрин от 6 до 8 също-да поспя преди да тръгне на работа.А сега не-рев със сълзи да е с мама.Аз си го обяснявам че е с мен през цялото време а и сякаш е характерно за този период от живота им май.

Браво на Матейката и от мен.Ние имаме гърне,ама хич не сме го позлвали още-имам чувството че и да прави там нещо ще е много слу4айно засега newsm78 Имам планове да почвам и аз -все пак трябва да свиква и да не е съзнателно, да става навик и се надявам до края на лятото да се научи-ще видим де...

Лек ден на всички Hug

# 248
  • София
http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY&feature=bz301

Вижте на какво попаднах случайно. Има специална тема за това, но понеже силно ме разчуства мисля, че си заслужава да ви го покажа и тук, ако има и други като мен, които не сърфират много из нета и случайно попадат на разни интересни нещица Simple Smile Направо плаках ... не е нещо гадно, напротив  Simple Smile Имайте търпение и го изгледайте от началото до края обаче Simple Smile

# 249
  • Варна
Нинче, страхотно е. Насълзиха мисе очичките, докато я гледах. Много благодаря за линка   bouquet

# 250
малииииииии няма никой
ние днес ходихме на барбекю на село (не нашето) супер беше
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2749/4330165621816931981.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2170/1157387571857889566.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1546/116165270529845170.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2812/16741995722077101420.JPG

забравих да се "похваля" че Матейко е захранен вече и с шоколадово руло  ooooh! ама така е като се съберат бабите и почват ама то как си иска детето - ми то може да иска пръст от земята да яде  ooooh!

# 251
маякуб покрай бабите винаги е така (само се караме с майка като се прибера ooooh! Добре че ходим рядко с нашите баби  Mr. Green)
 ама този люляяяяяяяяякккк  Crazy  Flutter  Crazy  ееееххххх напълни ми сърцето  Heart Eyes
Много сладък малкия  Party

# 252
  • София
МаяКуб, много щастлив Мати на люлката Simple Smile И рибка май сте пекнали, а Wink

Всички са нанякъде, само ние си стоим в омразната ми София. Дано се наредят най-после нещата с работата на мъжа ми и да вземем кола. Днес много разходка си направих, но само до парка Гео Милев. Тези дни и моята половинка постоянно работи, макар и на частно, много ми е тъпо и на мен.

Хайде нещо весело и от нас Simple Smile
Дари напоследък стана много подвижна. Любимото й … 89;то вече е върху масичката  Crazy
Освен това може да отв … 90;ва и капачки. На крем "Здра& … 074;е" например...

Белинда, беше споменала за някаква разбита извара, която ще правиш на Бобо. Каква е рецептата? И честит имен ден на патерици Simple Smile Да ти расте умен и  послушен!  Hug

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 18:40 от julie.k

# 253
  • София
И ние сме в София, днес се разхождахме в Борисовата, много по-спокойно от обикновено беше.
Джули, Дари е страхотна малка палавница Heart Eyes
А пък Евридика и Никола са в новия брой на Моето бебе Simple Smile

# 254
  • София
Еййй, днес беше превъзходен ден!!! Ето това е София, която обичам...Вече никога никъде няма да пътувам по празници - тук е върховно Hug На светофара - три коли, за цвят hahaha Центъра - чист, спокоен, приказно! Само в Борисовата беше малко митинг, но като цяло и там беше супер. Джиткахме 6 часа!!! Направо се чувствам прекрасно Hug

Джули, няма рецепта бе, по желание на клиента Simple Smile Аз я разбивам на плодов крем с пюре или пресен плод, но на практика можеш да я смесиш с всичко - със зел. пюре, с каша, със сухар и малко масло - става на пастет, с плодов кисел - става нещо като кремчетата с йогурт в бурканчета, въобще импровизация Laughing

Отивам да ям, че съм направо като мечка стръвница. Днес съм се почерпила само с един сладолед и 4 броя гащи от ЗаЗа Mr. Green Може да съм гладна, но пък гащите как ми седят Flutter

Общи условия

Активация на акаунт