Юлчета празнуват ... с ходещата дама на Танита се надуват ! (тема 97)

• 10 590
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Белинда, аз очаквах, че е нещо по-трудоемко, все пак мама кулинар си Simple Smile Мерси!

Катче, добре, че каза - не следя списанието, но този брой ще купя Simple Smile

# 256
А пък Евридика и Никола са в новия брой на Моето бебе Simple Smile
Ама къде точно ги има? Аз сега си търся 9 месеца да прочета за Яна на Сакси Grinning

Джули, страхотна е Дари, така невинно гледа, направо ще кажеш, че някой друг я е намацал Joy

Ние днес ходихме до Несебър, хубаво беше, но половината улици са на камъни, а моята количка не е много за такива Rolling Eyes Лили издържа геройски, но и ние не я мъчхиме много.

# 257
  • Sofia
Хаха, Дари ме уби, как се е омазала Joy Joy
Ние малко пазарувахме в МОЛ-а, но само малко, понеже Дени явно е схванал идеята на рекламата на Каменица и казва "не" на пазаруването в МОЛ-а Party Всеки път щом влизахме в някой магазин започваше да пищи ooooh!
Видяхме Путулка и Шада, които потеглиха към Борисовата, така че ще чакаме снимки оттам, като гледам много народ е ходил.
Белинда, и аз много се кефя на спокойствието, онзи ден като местихме офиса минах за 5мин през обичайният ми маршрут, който иначе отнема 40, голям кеф Peace

# 258
Дари е трепач  Joy Joy Joy
 Фен съм й от онзи клип как беше заспала между възглавничките на обиколника  Laughing

# 259
Видях се с Пух и Шада в градината. Добре прекарахме.
Аз така и не разбрах кои от вас отидоха някакъде и кои останаха.
Днес хем толкова се оглеждах, докато се разхождахме със Сами - никого не видях, ама то беше и ужасен фраш в Борисовата.
Ако утре е хубаво времето, дайте да се уговорим нещо.

Джули, Дари е слънчице. Много я харесвам.
А Матей колко е пораснал!

# 260
Гледах снимки Simple Smile. Мики, Матей и Дари са големи сладурковци Heart Eyes. Люлякът ми изпълни и на мен душата Simple Smile. Днес като никога нямам какво да кажа Mr. Green. Но пък с емотиконите добре се справям  Joy

# 261
Малей, Кети, поне ти напиши нещо късно вечер, че като рефрешна страницата ми е терсене да няма нищо написано пък.  Crossing Arms

# 262
  • София
Малей, Кети, поне ти напиши нещо късно вечер, че като рефрешна страницата ми е терсене да няма нищо написано пък.  Crossing Arms

Joy Ми ето ме, на линия сам!

Това моето семейство ще ме побърка, не мога да си стегна багажа  ooooh! Утре си отивам на Стрелбище и съм взела количката на снаха ми да я пробвам.Пег-перего Плико.За седалка, сенник багажник, абе за удобство на детето и пиша 6  Peace Утре ще кажа за возията  Wink и за двете дръжки.

Няма ли някой нощна смяна да си бъбрим  Rolling Eyes Дони къде си??? Sad

# 263
Знаех си, че ще се появиш!  Laughing
Аз си приспах децата и свалям един индийски филм за разнообразие. Колко ми е хубаво на тишина и спокойствие...
И на мен ми предстои събиране на багаж, а така мразя. Ако можех директно да се телепортирам, щеше да е най-добре.

Не съм се похвалила, че Боян най-накрая взе да пристъпва. Сега остава и да разбере, че в съчетание с проходилката, тези движения значат с-в-о-б-о-д-а  и ще си имам нов помощник. Да го похваля и че днес направи няколко бели. Ръцете му пипат навсякъде, особено докато го нося и успя да ми събори чашата с кафе - пълна, на земята, счупи я, чистих - и след това обърна една купа с пуканки - събрах ги, брат ми ги изяде, без да знае...  Wink, та веселба се очертава..... bowuu

# 264
  • София
Привет!
Ние тази вечер се прибрахме от кратка екскурзийка. Вчера бяхме на сватба във Видин и използвахме случая да пообиколим ония вилает - Белоградчик, Магурата. Прекарахме си страхотно, толкова разпускащо действат няколко дена сред природата  Sunglasses. Честно казано, аз за първи път пътувам в онази част на България и се чудя защо досега не сме се организирали, има толкова интересни места за разглеждане. И не без значение е, че полълнихме книжките "100-те национални обекта на България" с още три печата;-). Магдалена беше повече от добричка, и на сватбата, и по време на пътуванията, никакви грижи.

Много хубави снимки видях, няма да изброявам че ще пропусна някого.

Аз мисля да давам сирене Забърдо, знам съм че им е доста качествена продукцията Peace. За съжаление обаче съм срещала тази марка само в Пловдив. Кисело мляко отдавна сами си квасим, от домашно мляко от проверен доставчик. Такова мисля давам и на малката.  Масло също опитвам да правя сама, ама не съм усвоила напълно технологията hahaha.

Мммда, досадно е събирането на багаж, но десет пъти по-досадно ми е да го оправям след като се върнем Close

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 00:53 от Elika

# 265
  • София
Elika И ние щяхме да ходим на Белоградчишките скали, но се провали плана  Rolling Eyes
Я кажи как е гредчето, далече ли са скалите, вие носихте ли я Маги, спахте ли някъде.....и каквото се сетиш  Praynig
Нещо времето се оправя, да взема да го навия мъжО сами да си отидем Crossing Arms

Дони а пък Маги се научи да се придвижва в креватчето като се държи да стените му и се прехвърля от едната на другата  Joy и много си се радва на себе си  hahaha Много е сладка.
Вярвате ли ми, че цял ден мога да си стоя и да си я гледам и да и се радвам .Ужасно ме забавлява и ме изпълва с обич Heart Eyes Ех, малко човече Hug

лелееее, аз ще взема май да се излъжа за трето.....как ще живея без бебе не знам     Embarassed ooooh!

# 266
  • София
Кети, ако имате възможност идете, заслужава си. Аз съм много впечатлена. Ние спахме в хотел Скалите - нов хотел, 4*, луксозен. Намира се в центъра на градчето, от стаите има гледка към скалите. Външната тераса на лоби бара е със същата страхотна гледка. Белоградчишката крепост, сред която са част от скалите е на високо над града. Ние ходихме с колата, горе си има паркинг. Маги я носихме, не е много подходящо за количка. Има доста стълби сред самите скали, но ние така и не се качихме, защото рязко задуха силен вятър. Като се съберат повече хора, жената на входа разказва кратка история, легендите, свързани със скалите и показва коя какво наподобява. Иначе в самото градче не ни остана време да се разходим. Може би си заслужава да се разгледа историческия музей.

"как ще живея без бебе не знам"
Ееех,  колко бързо минаха 9 месеца, защо не мога да хвана времето и като си помисля, че скоро няма да е бебе, ми става тъжно Rolling Eyes.

# 267
Като гледам всички сме пътували нанякъде за празниците. Ние ходихме до Одрин, много смотано време хванахме през цялото време валя дъжд. Изкарахме страхотно, добре че не взехме малката, висяхме 4 часа на границата на връщане. Аз се побърках , преливах от всякъде, бях си забравила помпата за кърма и нашите приятели се шегуваха, че ще ми намерят някое бебе да го накърмя....ама не успяха Simple Smile))

# 268
Добрютрю
как е пиете ли кафенце  Grinning
аз да ви се похваля ли с нещо ново и  интересно? Добре - Мати пак се изака в гърнето  Mr. Green bowuu Joy

# 269
  • София
Маякуб, направо ме кефиш Joy

Дюбрютру и от мен! Кафенцето ми е суперско. Аз се похвалвам със спящо вече трета нощ плътно до сутринта дете. Мисля, че това, че вече си има собствен креват, така да се каже, му се отразява. Не ме вижда, не ме усеща и като се събуди нощем, мрънка само ако не може да си намери бибата. Иначе се отцепва пак самичък. Супер Grinning

Кетито, и аз не искам да оставам без бебе. Искам щом порасне едното, друго да идва Joy Мъж ми рече, че съм кукумицин Crazy Ако не ми се бременее повече, може и да си осиновим. Хем ще съм сигурна, че ще е момиченце Joy

Забравих вчера да кажа, че Дари е страхотна с крема Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт