Юлчета празнуват ... с ходещата дама на Танита се надуват ! (тема 97)

• 10 589
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
Много пусто тук, аз имам въпрос Simple Smile Тази люлка с пързалка според вас за каква възраст е? На сайта пише 3-8 г., но в Кикиморско царство пише, че е за над 1 год. и аз се обърках. В Пакостник пък пише, че е за 3-6 г.

# 271
Добро утро!
Белинда, повярвай, но и аз тази сутрин питах Момчил дали не иска да си осиновим едно циганче, хем ще знаем, че ще е момиченце. Естествено, той не се съгласи Mr. Green

Бухти, Пързалката едва ли ще става за по-големи деца от 3-4 годишни. Мисля, че има по-ниски и с по-малък наклон за по-малките.  Вчера Сами се влюби в една пързалка, много му хареса.
Вчера опитах и кус-кус на Плазмон. САмо дето си играх. Обикновениият става много по-бързо и се разварява. Иначе ами е добро прасенце и не отказва нищо, но не съм доволна.

# 272
Много пусто тук, аз имам въпрос Simple Smile Тази люлка с пързалка според вас за каква възраст е? На сайта пише 3-8 г., но в Кикиморско царство пише, че е за над 1 год. и аз се обърках. В Пакостник пък пише, че е за 3-6 г.
Бухти
това на нашата 4,5г кака ще й е интересно макс. 30мин...
за по малки е... от 1-2г. до към 4-5 най-най много...

# 273
  • Sofia
Вчера много се смях на Дари с крема, днес обаче не ми е смешно щото ето как се омаза и Дени

Крем здраве с какво се мие?

# 274
Аз мисля да давам сирене Забърдо, знам съм че им е доста качествена продукцията Peace. За съжаление обаче съм срещала тази марка само в Пловдив. Кисело мляко отдавна сами си квасим, от домашно мляко от проверен доставчик. Такова мисля давам и на малката.  Масло също опитвам да правя сама, ама не съм усвоила напълно технологията hahaha.
Забърдо ми е любимото сирене-всеки който идва на гости от БГ задължително носи.Доста е солено и трябва да се обезсоли за бебето.
Аз ще почна с козе сирене и по нататък краве.В4ера взех АМ и ще правя безмлечните каши с него-струва ме се че е наддал малко-само 250 гр за месец.Взех Милупа2-пише че може за приготвяне на каши да се използва.
Вали ужасен дъжд и ще сме затворници днес.   Sad

# 275
Вчера много се смях на Дари с крема, днес обаче не ми е смешно щото ето как се омаза и Дени

Joy Мнооооого е сладък Heart Eyes

Мая, браво за гърнето Simple Smile
Белинда, браво за съня Simple Smile

И аз искам още едно бебе, ама някой друг да ми го гледа, аз само да му се радвам Mr. Green

# 276
Бухти
това на нашата 4,5г кака ще й е интересно макс. 30мин...
Аз питам не толкова за интерес по принцип, по-скоро за размерите може би и за безопасността. То ще е на вилата на баба й и дядо й, няма да играе всеки ден на него, че да й омръзне.
Но в крайна сметка намерих сайта на производителя, там пише, че е за 1-3 год. и най-вероятно него ще вземем Grinning

# 277
  • София
Вчера много се смях на Дари с крема, днес обаче не ми е смешно щото ето как се l … 77;ни

hahaha Joy Наговорили са се!!!
С влажни кърпички се избърсва лесно. Измиване почти няма  Laughing

Мерси много на всички за милите думи  Hug
Села_ви, съчувствам ти, сигурно е било мъчително Sad
Бухти, аз също мисля, че става и за над 1 година. То и сега можеш да я люлееш и пускаш, но само ти или друг възрастен, разбира се.

Аз ще почакам с второто Simple Smile Не съм примряла, да поотрасне Дари, да поработя още 1-2 години, пък тогава. Започнах да се заглеждам по разни новородени дребосъченца, но ще изчакам да мине малко време.

# 278
Само да се обадя, че се завърнах. Беше СТРА-ХОТ-НО! Имаше концерт на Кайли Миноуг на пистата - върха!!! Ама мацката голям карък - петък и неделя беше супер време, а в събота баш на концерта валя на 2 пъти сняг и щеше да падне няколко пъти на сцената Confused

Обаче вчера от климатика на връщане явно съм донастинала и сега ме боли ухо и ми е заглъхнало Sad Ходих при обща лекарка - било много червено ама не посмя да ми даде нищо - била съм за АБ Rolling Eyes Сега трябва да ходя при УНГ Sad

# 279
  • София
Ох, много гадно наистина да рифрешнеш през няколко часа и да няма нови публикации ... 

# 280
  • София
Успяхме да направим още една голяма разходка преди следобедния порой, който предричат синоптиците. Направих и страхотни снимки, е, като за мене де Laughing
Майра, днес като гледах в новините за концерта на Кайли, се сетих за теб Grinning Браво за якото изкарване, язък за ухото! Дано ти мине по-скоро, че ухо боли доста гадничко, съм чувала. Мене ухо никога не ме е боляло, но за сметка на това от синузит съм ревала със сълзи и глас Cry
Дени пък и той да не остане назад Joy И то все с тоя крем Здраве, дето ни се мие, ни се пере Joy

# 281
  • Sofia
Майра, къде са снимките? newsm78
Иначе ви даваха по новините Mr. Green Теб не те видях в тълпата де, но дадоха репортаж за концерта на Кайли Wink
Все забравям да пиша на Дещо, че и ние сме на концерта на Депеш Peace

# 282
# 283
  • София
Днес ми е много тъп ден Confused. Събудих се с главоболие Sad. Децата ги изведох само за малко пред блока  Embarassed. Изпекох едно пиле и правих салата - колкото да има какво да се яде плюс това което е останало от уикенда cook. Пооправих малко clean, а имам за гладене поне 3 перални 1ironing, но не ми се почва. Просто нямам желание за нищо Rolling Eyes. Мъжът ми още не се е прибрал от работа   typeuu и само в неделя следобяд не беше на работа, а през всичкото останало време от "празниците"  беше/е и ще бъде  Crossing Arms.
Явно просто имам лош ден  afwitch. Затова си чакам вечерната доза сладолед преди полунощ  eat и  smile3524 , че утре ме чака по-добър ден  Laughing

# 284
Joy как смирено е навела глава само  Joy

Ние днес голяма разходка  ,първо с количката, после с колата , а след малко ще ходим на рожден ден  Crazy , Микаел е спал само на обяд днес (по принцип спи и следобед) , а сега на гостито го чака с нетърпение една кака да си играе с него  #Crazy  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт