Юлчета празнуват ... с ходещата дама на Танита се надуват ! (тема 97)

• 10 734
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Аз започнах диета , намалих яденето за 2 седмици , вталих се набързо и почти ми спря кърмата. Уплаших се и пак юруш на мандарините. Та сега си хапвам добре , като спра да кърмя ще му мисля.  Crossing Arms
Времето навън се подиграва днес. Вали , пече, вали , пече... hahaha

# 61
Превод и аз имам. 4 дни по-малко защото е имало почивни дни може би? По великден не се ли почиваше?

Диети досега не съм правила. Покрай АМаринова се запалих по 90 дневната, но така и никога не я започнах. Никога не съм правила диети и незнам как да се огранича. По принцип не съм фен на сладко и тестено. Никога не съм била слаба, но съм била в някакви допустими норми и не съм си давала зор да отслабвам. Сега обаче съм с 15 кг отгоре и то на моите 152 см е направо ужас  ooooh! . Преди да родя бях качила само 10. 5 от тях свалих при раждането и другите 5 в началото първия месец при мъките с кърменето. В момента в който някой каза, че за да има кърма трябва да ям тестено, вече 8 месец ям и качвам килце след килце и ме е страх да спра. Един път спрях и кърмата ми спря заедно с тестеното. Мисля, че е крайно време да почна да ограничавам тестените, които така или иначе не харесвам толкова.  Stop Пък ако ми спре кърмата, Симона вече докат беше в стачка ми показа, че няма нищо против и адапте да хапва. Минавам на таратор и салати.  Naughty

# 62
  • София

Елика, в паузите не ям нищо почти, освен нутела Joy

Е това си е пак диета, моно Laughing.

И моите пари са по-малко, май за 3 дни newsm78.

Оле, само един почивен ден имаше.

# 63
Я да беше на моя хал с над десет кила отгоре и не мърдат, ще те питам...
7 са моите ако трябва да бъдем точни.

Да ви призная, вече много ми се минава на кухня, днес съм дала 80 лв. за храни и памперси, които ще ми стигнат за две седмици може би.
Добре си ми беше първите 6 месеца Mr. Green

И да ви призная как се зарибих по Русалки по Джетикс, детското филмче hahaha чак правя забележка на Пепи като минава пред телевизора.

# 64
Оле, само един почивен ден имаше.

Да, права си, сега проверих, на мен са ми вкарали въз основа на 21 работни дни. На тези, на които им е по-малко да видят до кога са им болничните. Моят е до началото на Май, защото моят термин беше началото на Август. А тези на които термина им е бил края на Юли, сега Април месец им свършва декларацията.

# 65
  • София
В момента в който някой каза, че за да има кърма трябва да ям тестено, вече 8 месец ям и качвам килце след килце и ме е страх да спра. Един път спрях и кърмата ми спря заедно с тестеното.
Аха, и един мармот завива шоколада в станиол Laughing

Моят термин беше 30 или 31 юли. Според мен не би трябвало да ми е свършила декларацията, ама явно е.

# 66
Джоли, мерси  Hug
Хайде с диетата да се отчета и аз, тъкмо вчера бях на диетолог. От края на януари до вчера: 12 свалени килограма. Остават ми още 18. Доволен е от мен, защото аз съм от малкото му клиенти, които са свалили около Великденските празници  Laughing
За темпото на сваляне да кажа, това което научих от него. За кърменето не е важно какви килограми се свалят, а какво се изгаря при отслабването. Ако изгаряте мазнини, няма проблем никакъв да свалите 5 кг за 3 седмици както се получи при първото ми прилагане на диетата. Ако изгаряте мускули, кръвта се насища с токсини, които именнно са вредни за детето. Затова е добре да те следи специалист и да се храниш пълноценно и разнообразно. Гладуване и големи лишения не трябва да има, защото никой не издържа продължително време така. Това води до влошаване на метаболизма, йо-йо ефект и човек се тормози и физически, и психически.
Днес дадох на Сами спагети с пилешко на Гербер. Така яде, че направо му плющяха ушите  Laughing Омете 190г все едно бяха 2 лъжици. Открих и едни биопюрета - Babybio, но са по-скъпи и от Хип.

# 67
В момента в който някой каза, че за да има кърма трябва да ям тестено, вече 8 месец ям и качвам килце след килце и ме е страх да спра. Един път спрях и кърмата ми спря заедно с тестеното.
Аха, и един мармот завива шоколада в станиол Laughing

Моят термин беше 30 или 31 юли. Според мен не би трябвало да ми е свършила декларацията, ама явно е.

Белиндо, на теб ли дължа това щастие?  Laughing

Можеш да си провериш докога ти е декларацията на сайта. Пише си.

# 68
  • Варна
о, кухнята си е облекчение, ама продължавам да купувам плодови пюрета, само на кремове не мога да си оставя детето. Но със сигурност разлика има...Аз и мляко купувам, каши също за сутринта или попара/ там пък сирене Маджаров/, и пак имам разходи сериозни, но то вече така ще е разходи ще има  Laughing

# 69
Може ли някой да ми каже как се казва Бебешкия мол, или адреса, или да ми обясни как да отидем, че се готвим да ходим за столче. Praynig Само знам че е в Люлин, след тунела, ама къде точно... newsm78

# 70
Магазин Арон търсете, след тунела.

# 71
Днес дадох на Сами спагети с пилешко на Гербер. Така яде, че направо му плющяха ушите  Laughing Омете 190г все едно бяха 2 лъжици.
А пюрето от едро смлените ли е? newsm78

# 72
  • София
честито на късметлиите, дето се казва...  Laughing   на мем даже не са ми отразили, че имам подадени документи  Tired
утре как ще опустее форума като заминат всички нанякъде...

# 73
  • Sofia
И какво има в тоя бебешки МОЛ, че ми е наблизо? (абе аз що не съм го виждала, Дуци, къде при Арон бе?)

Да ви кажа Дуци не слабее от нищото. Дуци такива преходи прави, че ще ви изцеди всички сокове. Вчера се зачудих що така таксува Пигис Хаус до тях, като то има-няма 2-3 километра дотам, ма после се сетих, че тя тука два три района наоколо за нищо ги няма. Party
За сведение веднъж се случи да се премеря на кантара след 4-часова разходка с Дуци - едно кило беше заминало Mr. Green

ПП. Никъде няма да ходя, по празниците сме си вкъщи.

# 74
За килограми мога винаги да се оплаквам Mr. Green
Не съм се теглила отдавна обаче, защото кантарът всеки ден ми показваше едно и също и ми писна от него. Уии фита пък ми го изключиха като си сложихме сателитна телевизия, но вече май работи, не съм се качвала обаче. Но така или иначе едва ли съм отслабнала, надявам се поне да не съм качила. Към 7 кг. имам за сваляне Tired

Общи условия

Активация на акаунт