Холандска тема - 32

• 27 982
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте момичета!
Имам една огромна молба.
Живея в Бг и нямам никаква представа от холандски език, както и холандия изобщо.
Имам приятелка, която живее в Лимбург - Маастрихт и ще си идва в България тези дни.
Търся този комплект и се надявах, ако го има по магазините там, тя да ми го купи.
Та молбата ми е, ако знаете магазин, в който го има наблизо около нея, да ми напишете името, или адреса му, за да и кажа къде е и да ми го купи.
Бих си го поръчала по интернет, но тя пътува в неделя...
Много ще съм благодарна, ако някой може да ми помогне!
Поздрави и хубав ден!

# 106
  • Там,където се събуждам щастлива.
Lara,
това нещо за плуване ли е? Виждам, че е на Фишер, но по магазините не съм засичала подобно нещо. Иначе за поръчки го видях, че имат доставка до Холандия за 10 евро. До неделя, обаче, няма да стигне..... Confused

# 107
  • София
Това е част от костюма на Супергероя Спортакус от едно много популярно в Бг филмче - Lazy Town
Синът ми е луд по този герой и исках да е облечен като него в понеделник на карнавала в детската градина, послучай първи юни.

# 108
Lara, и тук го дават това филмче, но до сега не съм обръщала внимание дали има такива костюми има по магазините. По принцип във всички магазини за детски играчки продават костюми, най- големите тук са Intertoys и Bart Smit. Така че приятелката ти може да провери дали ще го намери. Успех Hug

# 109
Привет мацки. Hug Hug
Аз откакто станах Дюканка,хич не се вясвам насам. Rolling Eyes
Само нашата тема изстанала така... Tired

# 110
По въпроса за Дюкан - един съвет от мен Simple Smile Диетата трябва да се завърши, т.е. третият етап да се направи задължително. Това го казвам от горчив мой личен опит. Миналата година я правих диетата - резултатите бяха феноменални, само че заминах за САЩ и всичко отиде по дяволите... Така и не успях да направя третата фаза. Върнах си старите килограми, че и две-три килца отгоре... Сега отново я правя, само че не толкова стриктно, колкото миналата година. Килограмите се свалят, но по-бавничко... Но за почивката след две седмици ще изглеждам приемливо добре   grinning039....
Успех на всички "дюканки" Simple Smile

# 111
Дайте повече инфо за тази диета.Меган беше ли на преглед за сливиците?Какво стана?

# 112
kate.t виж тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=394755.0
В БГ миналата година се вдигна голям шум за тая диета. Ако потърсиш в Гугъл, ще намериш отзиви от "осанна" до "разпна".
Моето лично мнение, че с книга за 10 лв. всички диетолози и тям подобни останаха без работа...

# 113
Моето лично мнение, че с книга за 10 лв. всички диетолози и тям подобни останаха без работа...

Абсолютно си права Joy Joy Joy.Аз съм много доволна,за 1 месец съм смъкнала 5 кила,и продължавам.Отвсякъде получавам комплименти,колко добре изглеждам(добре че още пазя малко дрехи от преди бебетата,та ще ги вадя да пробвам накъде съм.)...и е мега стимулиращо.Аз съм магаре по принцип в това отношение,та смятам че ще е завърша до край.  Praynig Peace
kate.t този месец сме на преглед...не искам да се хваля много ,но имаме лeeеек напредък със спането Whistling.Нощем спря да се буди така.Верно става в 5.30,6.00 ,но го няма онова постоянно търчене из нощята.Знаеш ли ,може пък и да го израсте наистина както казват newsm78.(а и между другото,пратихa ми един спрей на Орифлеим от Бг,да пръскам леглото...ама не ми се вярва да е само от него.. newsm78.)

# 114
Аз никога до сега не съм спазвала диети.От тези жени съм дето ядат по две пържоли и нищо не се лепи.Но от преди две ,три години качих трайно 2-3 кила и не ги свалям-е,аз и нищо не правя по въпроса Grinning.Мисля,че при мен нещата опират до малко спорт и поддръжка,ама спорт....никъде ме няма,още повече ,ако е по принуда.Виж за диета съм по-навита.Но явно ми е от възрастта и естественото отпускане на мускулатурата,та и да се попотя малко ще се наложи.
Благодаря за линка и за книгата ще се разтърся.
Милена-браво на вас...дано да се свие сливицата сама и да премине всичко без хирургия-вярно,че е рутинна работа,но са си неприятни емоции и за детето и за майката.
Весел и слънчев уикенд на всички.

# 115
Ох и аз не съм била никога дебела,ама 2 бременности една след друга,с по 30 кила отгоре Shocked....ми се отразиха.Но вече съм си почти в нормалните размери...искам още 2-3 кила само.
Оф някои може вече да ме мразят с туй мое постоянно натрапване на диети и т.н. Confused,сега съм още по зле,като зомбирана съм откакто съм на Дюкан.Но само с упоритост се постига всичко. Wink
Бих те посъвтевала да вкараш малко спорт.Едно ,че е здравословно,второ подържаш мускулатурата Laughing...аз вече се сдобих с уред за коремните ми преси.Сега очаквам по големи резултати(че на мен там ми е проблема..шкембака #2gunfire)

# 116
Мда... въпросът не е само в диетите и движението си оказва своето влияние... Аз никога не съм била супер фиданка, но преди се занимавах с танци. През есента на 2007 спрях да танцувам активно и килограмите се лепнаха отгоре... Просто без да забележа. Като забелязах, вече беше късно... и затова направих диетата. Резултати невероятни - изглеждах както в най-добрите си години. После заминах за САЩ - не успях да се справя с третия етап, всичко излезе извън контрол... Не знам, имам чувството, че там всичката храна е тъпкана с хормони и няма значение какво ядеш, просто дебелееш.... И след това ходиш и си купуваш разни медикаменти и чудеса за отслабване или даваш сумата и пари за фитнес и прочее... И всички печелят и всички са щастливи. Слава богу САЩ е вече история....

megan79, пожелавам ти достатъчно инат да я завършиш.... Този път и аз ще я завърша... Днес успях да се напъхам в летните си джинси от миналата година и бях супер щастлива. Вярно, че бяха малко опнати... има още какво да се желае, но в началото на април изобщо не ми ставаха.....

И още нещо важно, което отчитам като грешка от миналата година - трябва да знаеш, кога да спреш... Съгласно изчисленията на Дюкан трябваше да спра на 54 кг, аз исках 52... стигнах до 53, но исках още -1 кг... Никога не го постигнах.... и хайде обратно старите килца и всичко отначало тази година.... Лакомията е голяма работа... във всичките и проявления....  eat Важното е да не й се даваш....

# 117
Не знам, имам чувството, че там всичката храна е тъпкана с хормони и няма значение какво ядеш, просто дебелееш....

Ако трябва да съм честна,за мен и тук храните са така Sick.2 месеца след като дойдох тук да живея бях качила вече 3 килца.... Crazy
Абе мацки,да сте чували кога започват намаленията?Миналата годиня мисля,още края на май бяха започнали. newsm78

# 118
Пристигнах тук миналата година май и наистина в много магазини бяха започнали намаленията.Тази обаче не е така-тук-там има .Дали е заради кризата-незнам.Но бум-ът е юли,а август си беше направо без пари.Пазарувах и пращах за БГ-майка ми се притесни сериозно  Crazy.Горката не можеше да разбере какво ми става.Ама явно е синдром на новодошлия.Такива цени-по-евтини от БГ и качество и разнообразие.... Hug
Впечатленията са ми от Хага и региона.
Момичета ,от днес и аз съм в клуба на диетопазещите  Grinning и спортуващите  Sad.Ноооо,купих и  стягащ лосион за тяло,прекарах чудесно и в магазина за козметика и си взех крем за лице-та като отслабна да не ми увисне кожата на лицето.Купих и чай,който подтиска апетита и помага за храносмилането...С две думи,сериозно съм се заела този път.

# 119
  • Там,където се събуждам щастлива.
прекарах чудесно и в магазина за козметика и си взех крем за лице-та като отслабна да не ми увисне кожата на лицето.

Това, явно, е доста важно. Една позната тук е на Дюкан. Не смея да й кажа, но за 6 месеца изглежда с 10 години по-възрастна. Ужас.... Confused

Общи условия

Активация на акаунт