Холандска тема - 32

• 27 974
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Happy birth day!
Nqmam kirilica v momenta.
Na Erik mnogo zdrave i shtastie ot men! Hug

# 91
Честит Рожден Ден на Ерик!
Расти здраво, щуро и щастливо дете!

Звезди, да ви е жив и здрав!  Hug Heart Eyes

# 92
Звезди,да ти е жив и здрав рожденника  bouquet  bouquet.Много да ви радва с папа,и много да слушка. Heart Eyes Hug

При нас юни, е месеца на рожденните дни-мъжо,и двете принцеси.Големи купони се очертават.  Laughing

# 93
           ЧРД на Ерик!

Най-сърдечни пожелания и на щастливите мама и татко!  cheers

# 94
sterretje,
честит рожден ден -  да си здрава, усмихната и много обичана!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 95
Ехee,мн рожденници. Laughing
Стерe4е и от мен да си жива и здрава Hug.Много щастие,любов и късмет  bouquet  bouquet.Нздраве Wink

# 96
Стерече, Честит Рожден Ден! Hug
Здраве, щастие и любов! И много сбъднати желания!

# 97
Честит рожден ден sterretje !!!
Пожелавам ти всичко най най най...
Весело изкарване на празника   bouquet

# 98
 sterretje  - Честит  Рожден Ден!!!! bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

С много голямо зкыснение Честити Рожден Ден и на Ерик!!  bigdance2

# 99
ЧРД Стерече!  bdbaloni cheers

# 100
Нямаше ме известно време, но отново съм тук... Като има работа - има... и не остава време за нищо друго...
Благодаря на всички за посрещането!
Звездичка, темата за САЩ все още ми е болна, въпреки че съм супер щастлива, че най-накрая си тръгнахме оттам. Едва ли има по-голям САЩ-омразец от мен на света... Изключително крайна съм на тази тема и съм способна да изсипя всичката помия на света върху тях... Днес правих устен списък на нещата, които ми липсват, сведох ги до три: замразено кордон-бльо, пикантни италиански наденички и ментови дъвки RAIN... Но мисля, че ще се справя и без тях.... Thinking
Милен@, дали съм свикнала? Не знам... Не ми е трудно тук. От 2006 г. идвам два пъти годишно за по две седмици и преди това също съм идвала в Холандия, а съм и пътувала много из цяла Европа, така че за мен нямаше такива неща като културен шок и т.н (виж Америка е друга работа, смаза ме с културния си шок, въпреки че думата "култура" и Америка нямат нищо общо...)
Да се похваля  newsm44: от събота имам колело... Мислех, че ще събира прахоляка в мазето, но вече два пъти го карах и даже почнах да мога.... Мислех си, че никога няма да преодолея неистовия си страх, получен вследствие на няколко "тежки" инцидента преди години, но май успях.... В предишните теми някой споменаваше нещо за рози, та и аз ги познавам отблизо... Не знам защо от тогава ме е страх от рози и велосипеди.... newsm47
Ех... никой не казва, че живее близо до Waalwijk....

# 101
Аз може би се водя близо, живея до Ден Бош  Simple Smile Но не ставам много много за срещи, имам си постоянно двойно ремарке  Mr. Green

Уф, писна ми от това идиотско време  ooooh! Sick

# 102
Забравих да кажа... за всички, които се интересуват - Теодосий Спасов ще свири в понеделник (1.06.) в Тилбург. Ето и повече инфо: http://www.gipsyfestival.nl/

fata morgana, добре си дошла във Waalwijk барабар с двойното ремарке  smile3521

Наистина днес беше супер гнусно време... Събота и неделя, обаче го дават слънчево... не че им имам вяра тук на прогнозчиите... Пък и то време като време ли е... Не мож разбра, кога дъжд вали, кога слънце пече, кога мечка се жени....

# 103
  • Там,където се събуждам щастлива.
На всички желая слънце и хубаво време, но тази седмица при нас да е само един ден така, а през другото време дъжд....( имам да пиша 1001 неща и като е хубаво времето нищо не мога да свърша) ....

# 104
  • Nederland
Момичета, изпращам ви много слънце от София Grinning Тук го дават да позахладнее тези дни, така, че слънцето се мести при вас Grinning

Общи условия

Активация на акаунт