Интернатът

• 70 401
  • 790
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Испанците правят хубави сериали, а и на мен много ми допада езикът им, културата им, намирам ги по-близки до мен.   bouquet Аз изгледах първи епизод на "Корабът" и мога да кажа, че ми хареса. Естествено, това че се прави от същия екип ще доведе и до прилики, но се старая да не сравнявам с "Интернатът", а просто да се насладя.
Между другото довърших субтитрите 13 серия, качила съм ги в докс и когато Ивантри се появи предполагам, че качи и торента в p2p.  Искрено се извинявам, че се забавих, но седмицата беше дъгла и тежка! Епизодът е хубав, но и малко тъжен, съвсем малко остана до самия край за съжаление...   bouquet

# 661
  • Пловдив
  bouquet Вече е факт и последният 15 епизод със субтитри на "Интернатът", вече е качен в p2p.

# 662
 bouquet Вече е факт и последният 15 епизод със субтитри на "Интернатът", вече е качен в p2p.

Благодаря!    bouquet  bouquet  bouquet

Зная, че много хора дадоха всичко от себе си, за да се преведе този сериал, всяка серия се очакваше с трепет и нетърпение...
Да не казвам какви чувства предизвиква последната серия от последния сезон на този прекрасен сериал... Blush

Май ще почвам "Корабът". Щом там е и моята Хулия. Mr. Green

А тук има снимки на Хулия в “Интернатът“. http://www.zonaelinternado.com/julia-medina-algo-mas-que-una-cazafantasma/
Тук е само тя в различни амплоа http://www.google.bg/search?q=Blanca+Su%C3%A1rez&hl=bg&p … =1344&bih=559

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 10:35 от LeAn

# 663
  • Пловдив
  bouquet Аз вече го почнах и много ми харесва... Бланка (Хулия) е чудесна, както винаги, а и сериалът с всяка серия става все по-интересен. Между другото в "Корабът" участва и един актьор, който свързам с латино-сериалите, защото съм го мяркала там, но се справя чудесно в тази си роля.
Иначе емоциите, които предизвика у мен последния епизод на "Интернатът", когато го изгледах миналата седмица не могат да се опишат... Страхотен сериал, със страхотен финал. Свалила съм си целия 1-ви сезон и смятам да си припомням сериите, убедена съм, че ще открия много неща, които сценаристите са ни намекнали.

п.с. Днес гледах 5 сезон по AXN, и чак сега загрях, че Клара е тази, която помага на Андрес в Гърция. hahaha Не ми се смейте, моля ви. Гледам всеки епизод много внимателно, но явно тази част съм я проспала.  Embarassed Embarassed

# 664
Много ми хареса сериала.Някой може ли да каже от къде да изтегля целия първи сезон.В замундата са само няколко епизода.

# 665
  • Пловдив
Много ми хареса сериала.Някой може ли да каже от къде да изтегля целия първи сезон.В замундата са само няколко епизода.

В замунда има 1-ви сезон, единствения епизод, който липсва е четвърти, общо сериите от 1 сезон са 6. Мисля, че другаде няма качение сериите от 1 сезон с превод. Търсих преди известно време и не открих нищо.

# 666
Благодаря,
не знаех ,че били толкова малко.
В замунда мога ли да намеря всички серии,че доста се зарибих.Гледам че на 6ти и 7ми сезон липсват субтитри.Тях от къде да си ги набавя?

# 667
  • Пловдив
В p2p има качени всички епизоди от 5 до 7 сезон включително, със субтитри. Препоръчвам ти да ги свалиш от там, а другия вариант е само субтитрите от subs unas.   bouquet

# 668
  • у дома

п.с. Днес гледах 5 сезон по AXN, и чак сега загрях, че Клара е тази, която помага на Андрес в Гърция. hahaha Не ми се смейте, моля ви. Гледам всеки епизод много внимателно, но явно тази част съм я проспала.  Embarassed Embarassed[/b][/i][/color]
Ужас,а аз изобщо не го бях загряла-сега като го прочетох се сетих,че наистина е тя  Embarassed

# 669
 bouquet Днес гледах 5 сезон по AXN, и чак сега загрях, че Клара е тази, която помага на Андрес в Гърция. hahaha Не ми се смейте, моля ви. Гледам всеки епизод много внимателно, но явно тази част съм я проспала.  Embarassed Embarassed

Спокойно, със сигурност всеки има пропуснати моменти, просто ти ги попълваш   bouquet

Аз бях пропуснала момента, когато Лусия, премествайки някого в онази изоставената къща, го погалва по ръката, когато той преминава през ръкава покрай нея... Дребен жест, с голямо значение... Mr. Green
Интересно ми  е какъв баща щеше да е Ноирет, ако Иван му беше истински син. Показа се, макар и за кратко, като загрижен и внимателен баща...

# 670
  • Пловдив
 Hug Hug Явно не само аз изпускам такива подробности, убедена съм, че ще открием още неща, ако изгледаме отново сериала.
Ноирет, въпреки че е отрицателен персонаж и натвори много злини, има моменти, в които изпитва човешки чувства, а и да не забравяме, че не стреля по Иван долу при Ева. Убедена съм, че ако беше истински баща на Иван щеше да се грижи за него... Показаха го със сина си, макар за кратко.

# 671
В p2p има качени всички епизоди от 5 до 7 сезон включително, със субтитри. Препоръчвам ти да ги свалиш от там, а другия вариант е само субтитрите от subs unas.   bouquet
Благодаря.  bouquet

# 672
 bouquet Днес гледах 5 сезон по AXN, и чак сега загрях, че Клара е тази, която помага на Андрес в Гърция. hahaha Не ми се смейте, моля ви. Гледам всеки епизод много внимателно, но явно тази част съм я проспала.  Embarassed Embarassed

И аз го открих след второ гледане.

# 673
  • София
6-та серия на трети сезон май е отрязана наполовина в замунда, дали я има някъде цялата?  Praynig

# 674
Моята първа среща с Интерната беше съсвсем случайна. Мисля че хванах повторението на 1ви сезон  преди около година. Докато си цъках каналите, видях две руси момиченца със сини униформи и веднага ми хванаха окото. Видях в програмата, че пише "Интернатът" и се загледах.Това беше серията, където откриха онези клипове със сираците в подземията и направо ме побиха тръпки и смених канала. Любопитството ми естествено беше голямо, но 4-5 месеца все забравйх да потърся ифо и т.н Тогава пак попаднах на една серия....... и това беше  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning !!!!! Бях като зомбирана по цял ден гледах епизоди от вбох за до навксам. Зарибих и приятелките си  Grinning Grinning Grinning  Grinning извинявайте ако съм ви отегчила  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт