Юнски слънца! Тема №58!

• 19 066
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
Гъди, стаята е страхотна , поздравления.
Анжелина каза , че и тяхната е готова, но не е качила снимки , а ми е интересно как се е получила , нали беше с рисунки по стените.
Тъй като ние нямаме такава да се порадвам на вашите.

Петя, то твоето наближило. Ти къде и при кого щеше да раждаш? Мен започна да ме дострашава, вече няколко нощи сънувам операцията и ми е притеснено, а знам , че няма за какво.

Сега се прибрах от срещата, бяхме само трички, но добре си побъбрихме и разходихме  Sunglasses.

# 256
  • София
Гъди, стаята е страхотна , поздравления.
Анжелина каза , че и тяхната е готова, но не е качила снимки , а ми е интересно как се е получила , нали беше с рисунки по стените.
Тъй като ние нямаме такава да се порадвам на вашите.

Петя, то твоето наближило. Ти къде и при кого щеше да раждаш? Мен започна да ме дострашава, вече няколко нощи сънувам операцията и ми е притеснено, а знам , че няма за какво.

Сега се прибрах от срещата, бяхме само трички, но добре си побъбрихме и разходихме  Sunglasses.
В МД ще раждам, при моя си готин лекар Др. Хранов. Аз пък изобщо не се притеснявам(може би само малко, да не получа няко алергична реакция). Вече нямам търпение да си видя бебчо. От миналото секцио ми е в съзнанието как Габи проплака и аз се разплаках от радост и после като ми я показаха. Напоследък само за това си мисля, как ще си видя бебчо и после ще си го гушкам. Няма значение през какво ще мина заради това.

Качих и аз покупките от вчера.

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 17:57 от petia_tag

# 257
Ехеее като чета май днес всички сме се хванали яко да чистим. Аз вече съм гроги Tired голямо лъскане и търкане му дръпнах,а уж трябва повече да полежавам.Ама пусто хич не ми се отдава.
Днес бяхме запланували със сестра ми да гладим дрешките,но се отказах за да мога да оправя къщата.че беше ужасно мръсно. Така че това остава за утре Peace
petia_tag, страхотна дата сте избрали за секциото. Всички родени на тази дата сме хубави хора Blush/скромността е за тези,които нямат други качества Joy/
Шомче,честит рожден ден!

Гъди, стаята е суперска Party

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 18:10 от lili_to

# 258
Благодаря на всички момичета за отговорите  Hug newsm51 много ви благодаря май и ние най-накрая ще понакупим туй онуй.

Гъди стаята е страхотна. Бяхме харесали една кошарка като вашата  обаче е много голяма.....в магазина поне така ми се видя. Иначе наш бебчо ще си спи при нас в спалнята, а пък като порасне в детската. Няма как да го оставим в съседната стая.
 Ние щяхме днес да мажем той деня свърши, на мъжа ми един братовчед се пренася и той му помага. Дано утре времето е хубаво да си свършим и ние заплануваните ремонти Rolling Eyes

# 259
shom4e - Честит рожден ден  newsm59!!! Да си жива, здрава, обградена винаги от много любов и едно здраво и послушно бебче  newsm32 юни месец  smile3525[/color]

Гъди, стаята е много хубава  smile3501 Това на стените, лепенки ли са?

# 260
Радвам се, че ви харесва. И аз не мога да й се нарадвам. И като си представя, че моето малко слънчице скоро ще спинка в нея  Hug

baby12,, да, лепенки са, но толкова изкусно са направени, че отблизо изглежда все едно са рисувани върху стената. И на тях не мога да им се нагледам  Peace

Я да ви питам, защото изпаднах в страхотна чуденка - малко ме е страх да изпера спалния комплект, за да не се прецака нещо. Мислите ли, че да го дам на химическо чистене е лоша идея? Там като че ли е по-малка вероятността да го окипазят, ама знам ли - да не е опасно за бебешката кожа  newsm78

petia_tag, моля те, кажи ми, че секциото не е страшно  Praynig  Все го мисля и него и си умирам от шубе  #Crazy  Нали още на следващия ден можеш да въриш и се чувстваш сравнително добре? И след колко време се възстановяваш?

lili_to, , честита количка. Много е хубава, с кеф да си я ползвате  Peace

# 261
Здравейте мацки  Grinning
shom4e Честит рожден ден   bouquet

Петя то не остана - 18-ти е след 2 седмици, боже как минава времето  ooooh!

За съжаление и аз съм от чистещите днес и не само днес, започнахме преместването, чистенето......ужас и така ви завиждам на тези които има кой да им помага аз просто се разсипах такова чистене - шкафове, прозорци, врати всичко. Останах без ръце и без кръст.  А като ви слушам, че и с прането и гладенето на дрешките сте готови.....аз сигурно чак към края на месеца ще успея, дано бебка не тръгне по рано, че баткото е до 22.05. на училище и тогава ще се преместим окончателно. А аз си мислех, че ще почина като съм болничен - да ама не  Whistling
Ооох оплаках се и сега ми поолекна.

Гъди стаята е много хубава, браво  smile3501

За водата миналия път в болницата носеха водичка за бебетата в техни шишенца и настояваха да се дава, защото така по бързо  и леко изкарвали жълтеницата. Друг е въпроса, че бибероните бяха с огромни дупки и бебоците се давеха като им дадеш вода и неискаха изобщо. Иначе за вкъщи и аз съм преварявала чешмяна  Peace А сега една приятелка ми каза, че   розовата на Девин (май тя беше изворната) много им помага при колики.
Това е от мен лека вечер на всички  Hug

# 262
Гъди, а от къде взе лепенките? Наистина са много хубави и аз отдавна си търся някакви такива  newsm78

# 263
  • София
момичета, благодаря ви.  Hug

Гъди, в никакъв случай на химическо, та нали това са химикали  #Crazy Ако говориш за обиколниците и това, което е с вата, просто на програма за ръчно пране или друга, която е с центрофуга с ниски обороти, за да не се степва вътре. Обаче ще ти стои по-мокро и затова изчакай да стане по-топло.  Peace
Относно секциото, спокойно! Като те поотпусне упойката понаболява и особено бебето като започне да суче, но това е много хубаво, защото матката много бързо се прибира така.  Peace Много важно е, въпреки болката да станеш още същата вечер, колкото по-рано станеш и продължиш да ставаш, колкото и да боли като се надигаш, толкова по-бързо се възтановяваш. Залежиш ли се, започват сраствания и става по-трудно. Много съществена е психическата подготовка, желанието бързо да се вдигнеш на крака, но нали така час по-скоро ще можеш да ходиш да си видиш бебето и ще ти го дадат да го вземеш.
Аз станах още същата вечер и направих едно кръгче на реанимация, сутринта преди да дойде рехабилитаторката да ни раздвижва, още едно и на третия ден бях "пушка", кръстосвах цялата болница без проблем.  Peace

# 264
Честит рожден ден, shom4e!
Бъди здрава и много щастлива!
Леко раждане !

Гъди, стаята ви е страхотна. Ти ли беше споменала за лепенки от ибей?
А за спалния комплект на химическо, не мисля, че е много добра идея. Stop Аз им нямам там много доверие, пък и не се знае какви препарати ползват. На 30-40 градуса в пералнята, няма проблем. Peace

Отивам да разгледам новите покупки.

# 265
  • Germany
Shomche, честит рожден ден! Много здраве и щастие ти желая!
Ние днес изкарахме цял ден в Южния парк с Бобо и съм гроги. Мисля да си легна даже преди него тази вечер Simple Smile Но пък беше много приятно - дано и утре е хубаво времето!

# 266
И аз да се включа днес smile3525
Вече виждам че кипят приготовления на багажа за болницата,а аз моя още не съм го нагласила.Като се има предвид че съм вече в 9-тия,май е крайно време.
Днес с милото цял ден бяхме навън,такива разходки си направихме,че съм без капка сила вече.
Майка ми изпра днес най малките дрешки и пелените,хавлийки,чаршавчета...
 Днес както си говорихме с мъжа ми и обсъждахме имена,решихме вместо Ема да е Емануела.Незнам на финала какво ще измислим newsm47

# 267
Шомче, честит рожден ден. Пожелавам ти да бъдеш много щастлива, а през юни да се радваш на усмихнато и здраво бебче.

Гъди, честити покупки. Детската стая е много хубава и слънчева. Имам един въпрос обиколниците как се връзват към стените на легълцето, където няма решетка?

# 268
Гъди, абсолютно подкрепям казаното до тук за обиколниците и прането - никакво химическо чистене - просто на по-щадяща програма  Peace

Относно секциото, няма нищо страшно, въпреки че не е приятно  Wink. Раздвижването на мен ми беше много голям проблем, защото не направих като Петя, а реших чинно да си чакам официалното раздвижване, което за мен беше около 26ч след операцията  Shocked. Иначе  бях готова още на 10тия час да скоча от леглото - даже си се набирах на лакти, ставах почти до седнало положение, защото ме квана съклета - даже другите момичета ми се чудеха как смея без рехабилитатор (т.е. бяха по-примерни и от мен  Whistling). Но този път мисля да не чакам толкова време. Важно е да станеш и да вървиш с вдигната глава - както казваше анестезиологът ми, веднъж прегънеш ли се, ще ходиша като бастун поне 2 седмици  Laughing. И аз слушах, и въпреки болката, на втория ден бях ок, а на четвъртия - пушка  Peace

Поли, доколкото знам обиколници не могат да се връзват на такава кошара  newsm78. Подобен е проблема и с вътрящите играчки - на сгъваемите кошари нямаше как да си сложим, та пригаждахме 'устройства'  Crazy

# 269
Честит рожден ден, shom4e, с най най-хубави пожелания! Hug
Честито със закъснение и на момченцата на Мони и AYA!!! Hug Hug Hug

Гъди, стаята ви е страхотна! А спалното комплектче е много сладурско, от ebay ли беше?
Ние днес се сетихме, че преносимата кошарка, не е добре да бъде до стената, че ще лъха студ оттам, а нямаме никакво място, което да не е до стена. А обиколници слагат ли се на преносимите кошари?
Рая аз много харесвам името Емануела.
Петя, не остана, стискам палци да си дочакаш спокойно датата 18-ти. Peace
michelle_varna - стискамe палци всичко да е наред, с теб сме.
Ние купихме още някои дреболии-препарат за съдове Шуркеър, чайчето на Хип с копър /за коликите/, четки за шишета, кремче п-в подсичане, беб.сапунче и биберон залъгалка, но него съм го объркала -взела съм за 6-12м. Ами то от това Но-шпа вече така ми се вие свят, че много не съм в час...
И да се похваля-момичето с което бях в болницата в една стая е родила дъщеричката си на 28.04 - 2600гр. и 48см./терминът й беше 15.05./бяха й казали, че бебето изостава и че ще бъде много малко, но според мен си е добре малката, да й е жива и здрава!
О-о-о майските мами си имат вече повече от 30 бебчета Shocked, много им се радвам!

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 21:12 от vanny_76

Общи условия

Активация на акаунт