Бебе на 3 месеца и кисело мляко?!

• 21 253
  • 59
  •   1
Отговори
# 15
Не давай кисело мляко толкова рано.Давай си АМ.

# 16
  • България
По-добре си давай АМ,остави киселото мляко за след годинка  Peace

# 17
И аз мисля,че е твърде рано.Изчакай още  поне 1,5-2 мес.Познавам доста майки,които започнаха с кис.мляко от рано ,но не и от 3 мес.

# 18
  • София
 За Бога- не, не давай кисело мляко! Преди 50 години може да са давали поради липса на друг заместител, но сега е абсурдно. И не, не чакай още 1-2 месеца, а не давай такива неща поне до годинка. Единични случаи на хора, при  които все още не се наблюдават вредни последици не са представителна статистика. научните изводи се правят на база на сериозни и дългогодишни проучвания, а не на изводите на "една позната". отгоре на всичко киселото мляко продавано в магазините е сухо мляко с неясен произход, палмово масло, нишесте и какво ли още не.

# 19
На такова мъничко бебе не бих дала мляко, различно от кърма или АМ. Навремето са давали прясно и кисело мляко, понеже просто не е имало какво друго.

# 20
Не давай кисело мляко рано е още.А и няма дати излезе по евтино.

# 21
Единствено по финансови причини мога да приема замяна на АМ с кисело и пак не съм убедена, че е по-евтино.

Не бих приела и финансови причини за това безумие, все пак става дума за няколко месеца, които ще пределят здравето на детето през целият му живот  Naughty

# 22
  • Плевен
Наистина, ако причините са финансови - по-добре да дадеш най-евтиното АМ, вместо кисело мляко.

# 23
  • София
Здравейте!Имам бебене на 3 месеца и мисля да и давам кисело мляко вместо АМ.Какво бихте ме посъветвали вие?

Да не го правиш.

# 24
  • Варна
кристал , освен всичко казано по горе, с което съм напълно съгласна  Peace , искам да те попитам кое е млякото на което можеш да имаш 100% доверие, че не е блъскано с химии и че е полезно за детето ти. Дори и финансово не е по изгодно да даваш к. мляко. Макар че дъщеря ми е на 1.5 г. избягвам да давам обикновено к. мляко, давам плодово понякога. Предпочитам АМ, първо защото е създадено специално за деца, съобразено е с нуждите на малчуганите и освен това е полезно, за к. мляко не мога да кажа същото  Naughty

# 25
Благодаря ви.За да се принудя да мина на кисело мляко значи положението при мен не е хич розово.Говоря от финансова гледна точка.Още веднъж благодаря ви.

# 26
  • Пловдив
Съжалявам за положението , в което се намираш и се надявам скоро всичко де е наред.Мислиш ли , че излиза по евтино обаче , аз като се замисля и направя една проста сметка и се оказва , че не е така.Брат ми от 4-ти месец е бил на кисело мляко и е ок , но е правил някаква алергия от тогавашната хумана /така ли се казваше не помня точно / , а сега има добри АМ и най-евтиното е около 8 лв мисля.По евтино може да излезне, ако е мляко от баба примерно , но аз не бих рискувала , да го дам на детето си , знаейки за вредата , която може да му донесе.

# 27
Аз също слушах педиатъра и дадох,та получи разстройство и спрях.

# 28
  • до една звездичка
С какво киселото мляко е по-добро от адаптираното?
АМ са поне (засега, като махнем изцепката с Китайските - сигурни), полезни, и, ако си направиш сметката (ако се отнася за финансовата страна на нещата), - напълно равностойни с киселото мляко.

# 29
  • Карлово
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
никакво кисело мляко  Naughty Naughty Naughty

Общи условия

Активация на акаунт