Бебе на 3 месеца и кисело мляко?!

• 21 252
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
Провери цените и купи най-евтиното АМ.

# 31
Благодаря ви.За да се принудя да мина на кисело мляко значи положението при мен не е хич розово.Говоря от финансова гледна точка.Още веднъж благодаря ви.
Щом е така - какъв е проблемът с кърменето - ако все пак още се кърмите, пиши ако искаш да помогнем да продължите..
Иначе наистина не мисля, че киселото мляко ще е по-евтин вариант от АМ-а..  Rolling Eyes .. нито по-безопасен.. нито по-полезен..

# 32
  • There I was on a July morning
Съжалявам за затрудненото ти положение  Sad Не съм правила точна сметка, но не мисля, че с кисело мляко е по-евтино.
И аз искам да те питам за кърменето - има ли възможност да продължиш?

# 33
Имам позната която дава кисело мляко от 2 месеца и бебчо непрекъснато боледува от какво ли не и хич не й излиза по ефтина ,но тя не желае да дава АМ. Пък и киселото мляко ако ставаше за бебчета всички щях ме да даваме. Желаяти успех и дано се оправиш Hug

# 34
  • Пловдив
Не бих дала на толкова малко бебе кисело мляко.

# 35
Няма да е кой знае колко по-евтино с кисело мляко, предвид, че се дава пълномаслено, не разредено и такова бебе се храни 6 - 7 пъти в денонощие само с мляко.
Има евтини, но много хубави млека, да речем HiPP, розовата серия с пробиотик. Единичката е към 8лв. и стига за три денонощия.

# 36
Кутия Фризолак ти е  9-10 лв и е за 4 денонощия! Розов Хип за 6 денонощия ти е около 19 лв!Дано положението , в което си изпаднала не продължи дълго за да даваш на детето ти нещо полезно след майчината кърма!
В киселото мляко знаеш че дори и да има мляко то е супер обезмаслено, добавено е нишесте и какво ли още не! На детето ти може и да му е добре като го пие,но все пак напред във времето да не се прояви алергия или нещо от този род! Все пак преди години киселото мляко е било съвсем различно и като състав! Сигурно си спомняш, че киселото мляко надуваше капачката след 24 часа в хладилника,  а сега може да стои повече от 2-3 седмици в хладилник и дори не става по-кисело! Другото което искам да кажа е че имам позната, която е собственичка на пункт за събиране на мляко и няма да ти обяснявам как ходи при хората, които гледат животни и гледа болни ли са или не, че колко дават мляко от болни животни не е истина!

# 37
Избери кутийка АМ ,не лишавай детето от пълноценна храна.Съкрати от друго място бюджета( пампи...)

# 38
Не бих дала кисело мляко.Има толкова много видове АМ и по - скъпички и по - евтини , но мисля , че когато става въпрос за децата ни не трябва да правим компромиси.

# 39
И ние изнемогваме с тея млека, но аз изчаках поне на 6 месеца да стане. То и тогава е малко раничко, но преди това е абсурдно.Препоръчвам като цена Нан, не е чак толкова лошо. Ние добре го примаме.

# 40
Ранното даване на кисело и прясно мляко май водят до равтие на алергии в последствие. По-добре изчакай още някой и друг месец Simple Smile

# 41
Кисело мляко дадох след 1 година .Мисля че е неправилно на толкова малко бебе да се дава кисело мляко вместо АМ.

# 42
  • вкъщи
и на двете съм давала кисело мляко на три месеца няма никакъв проблем-много добре го понесоха

# 43
Не бих давала кисело мляко на толкова малко дете.

# 44
Не бих давала кисело мляко на толкова малко дете.
Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт