ПЛЕВЕН - 97

• 17 142
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте пак и от нас. )))
Разходихме се все пак във вятъра, но много гадно духа.
Сега съм се навила да купувам на Калина от тези колички на които се сяда и детето се бута с крака, та ходих да видя за какво става въпрос. За тази пластмаса....защото друго по количката няма....най-евтината беше 39лв. )) Аз все си мислех, че са по 20-25лв. ))))

vikid, дано бързо се оправите с този гаден вирус.

# 286
Константина, какви ги говориш  Shocked Настъхнах само докато те четох. Аз имам страх от високо.

Много ли е трудно с двете деца? Остава ли ти малко време и за теб?
Ми Нади, още не мога да преценя, защото Митко повечето време е в нашите,че майка ми си е взела отпуск, но идва де. Снощи си беше у нас. Сега през деня си е както обикновенно с жената, която го гледа. Та аз на практика през деня съм само с Калин, който обаче спи по 4, че и по 5 часа между храненията. През това време си правя аз нещо - най-вече съм на компютъра  Laughing , да изпера, да сготвя набързо и така. Не се чувствам изморена, напротив даже отпочивам. Вечер е по-голямата лудница, но пък тогава и Емо си е в нас, така, че пак не е зор.
Най-трудно е като изляза навън с Калин и Митко едновременно. Това още не сме го отработили как да е по-безболезнено за мен и по-тихо за хората около нас Mr. Green Димитърко си иска да бута той количката и е напреклонен, защото видя, че и дръжката й може да става по-ниска. Та той бута, аз координирам и сме се разбрали като стигне до шосе да пуска и да ми дава на мен аз да превеждам бебето до другия тротоар  Crazy
Дано скоро му мине мерака да бута той, че това не си е работа  Simple Smile

# 287
Много ли е трудно с двете деца? Остава ли ти малко време и за теб?

Нади, да не си намислила нещо newsm78

Цитат на: Дикси link=topic=393478.msg11132348#msg11132348
Най-трудно е като изляза навън с Калин и Митко едновременно. Това още не сме го отработили как да е по-безболезнено за мен и по-тихо за хората около нас Mr. Green

Идвайте на разходка с нас. Така ще бъдем най-шумната компания по улиците Laughing

# 288
Дикс, след 3-4 месец става зор, даже след 6тия бих казала, дотогава ако няма ревност от голямото - не е проблем с двете по цял ден
На мен ми беше най-трудно да науча Яна да пази тишина у нас като спи Ели, но се научи и сега е супер, най-трудно е винаги около излизането - преобличанки, изкарване на количка и тн
Константина пази се

# 289

Нади, да не си намислила нещо newsm78
Аз нали съм й пожелала да си напълнят хубавата къща с бебета  Laughing

Константина,ужас направо.Връзвай се с въже следващия път,че квато си слаба...

# 290
Прибрахме се и пак спим.За сега ни изписаха прахчета три вида по два пъти на ден.Едното е точно против обезводняване. Днес изяде сам 3 об. бисквитки и 2 сухарчета. Нищо не каза докторката за болница, че направо тогава не знам какво щяхме да правим.
Дано се оправи и да се разминем с болницата. На мен до сега не ми се е налагало /да чукам на дърво/ да лежа в болница с дете и направо не ми се помисля за това.
Дано вече до другата седмица да се оправяме и времето с нас и да ходим на разходки и на кафета.

# 291

Общи условия

Активация на акаунт