Акробатчетата януарски се множат, а скоро и зъбки ще им порастат

• 12 698
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
еееееееееее адаш...ти пък с това ли ще ми правиш компания...сега да не мога да заспя, че ми се дояде торта...нищо, че не обичам сметанови...пак бих си хапнала, ако имах...нямаш душа ти...аз исках само компания за лаф...

# 151
Не е сметанова бе адаш, тортата се води Рафаело, крема е кондензирано мляко, масло и кокосови стърготини, плодове и пандишпанов блат
ей тва творих днес и за това не бях на линия, уча Стефания да ходи на гърне, изпика се 1948277401 пъти в гащите и аз нито един път не й ги преобух, да стои мокра да видим ще се сети ли, поне я хванах за голямата нужда, тъкмо захващаше и нея в гащите да прави

# 152
Зозима, благодаря ти! Друго си е информацията, толкова изчерпателна да е от самия източник.  bouquet

Ооо, Лорини, благодаря ти!  bouquet Аз още няколко измислих... К'во ми стана от вчера...  ooooh! Сигурно някакъв опит да си възвърна ония 4% процента (то при мене вече 8... hahaha), ма иначе друг път не ми се е случвало, да знаеш... Laughing А за плезенето: първо трябва долните две зъбчета да излязат.  Опитва се да си чеше венеца  според мене.  Peace Но при нас положението е повече от трагично. Не може да спи през деня, както преди и юмруците й са постоянно в устата. Суче по5 мин. и после пак същото... А като я почеша с пръст се кефи максимално.  Sad

Мини, ако разрешиш ша си взема едно парче Blush (ама няма снимка  Rolling Eyes), нали е с ягодки... Laughing На Рафаело ми понамирисва май... Thinking  bouquet Аз тъкмо да напиша, че съм познала и ти си написала Laughing).

Ей ги на и другите заглавия:

Януарчетата румени, засмени, всекидневно към градинката са устремени.
Силен вятър вънка вее, вкъщи мило януарско слънце грее.
Зимата навънка сее студ, баба, дядо пак ще гледат януарския си внук.
Януарските човечета, тромави са като мечета. С мънички обувчици правят първи стъпчици.
Ей, че хубава игра! Януарчето с лопатка в(ъв) ръка, рови съсредоточено (или весело) в(ъв) пясъка.
Януарското човече, по коремче се обръща вече.

# 153
  • София
Не е сметанова бе адаш, тортата се води Рафаело, крема е кондензирано мляко, масло и кокосови стърготини, плодове и пандишпанов блат
ей тва творих днес и за това не бях на линия, уча Стефания да ходи на гърне, изпика се 1948277401 пъти в гащите и аз нито един път не й ги преобух, да стои мокра да видим ще се сети ли, поне я хванах за голямата нужда, тъкмо захващаше и нея в гащите да прави

Успех...От една седмица 7 на 1 познай в полза на кого...е не е в моя. Казва, но кога е на кеф. А че бил мокър - голям прас. Дреме му. Седи наакан, да го стържеш трудно, но си го пази и не дава да го измия...
Утре ще готварствам. Свате, дай идея за питка...Че нали в църквата се носи newsm78.
Ягодке,   bouquet ти за година напред ги измисли Joy

# 154
ООООООО как ми се прияде торта ....... сега от къде да си взема в тоя час ...... ама за бой сте значи.

Не знам защо така ама от няколко дни имам усещането, че вече Маги има нужда от вода т.е., че е жадна, пробвах да и давам чиста преварена вода след кърмене с лъжичка , по няколко лъжички ами детето широко отваря уста половината я преглъща другата се изтича ........ и сега съм в чуденка  #Crazy хем искам да сме само на кърма хем пък едно ми е такова все едно я ощетявам.

Някой беше подхванал темата за оставяне на децата да ги гледа някой.Ами аз не мога Маги е винаги с мен и не мога да си представя да я оставя даже и на майка за една вечер примерно.....ще се побъркам , не , че и нямам доверие напротив на нея имам най-голямо доверие и на нея съм я оставяла за 4ас=два но не повече.Както казва мъжът ми сама се измъчвам само аз си я обличам само аз и сменям памперсите не давам на никой друг.......оня ден ходих на козметик.... ама въобще не можах да се отпусна,жената ме пита защо съм нервна......ами как няма да съм в главата ми едни картини , в едни филми влизам и сама се измъчвам  Sad.А мъжът ми пред салона в колата с Маги ......... а аз си представям , че тя се е разплакала той я е взел на ръце навън пред колата ама е забравил да и сложи шапка и тя настива  Crazy,не, че ни ги заварих в подобна ситуация ама то друг въпрос.
Оф луда работа.

# 155
1 ч.ч прясно мляко
1 яйце и 1 белтък /жълтък отделяш за намазване/
1 ч.л захар
4 чаени чаши брашно
1 пак. мая на Йоткер
1 с.л. сол
1 с.л. олио

на програма тесто със втасване, след това оформяш с мазнина по желания начин, оставяш да втаса, мажеш с жълтъка размит в малко прясно мляко и печеш на вентилатор
като се позачерви вадиш и завиваш с кърпа
това е рецепта за тесто на Марабу, много добре се получава

Ягодке, за теб си мислих, докато я правих- парче ще ви покажа в сряда, защото е за нашите именници, които са в изобилие- сестрата, татко и дядо, и тва всичкото все овни  ooooh!

# 156
Виждам, че ви е скучно та и аз да се включа.  Laughing

Ние вече сме в Трявна. Пътуването беше почти ужасно. Нашият хубосник спа има няма половин час. През останалото време се чудех как да го забавлявам  #Crazy. Спирахме за ядене....абе с 1 дума - ужас. Тия 4 час ми се видяха 8.

Зозима, тенкс за инфото. Много полезно. Ще се възползвам и аз от тези подробности. Май както се очертава на море амо със самолет ще можем да отидем. Не си представям как ще издържа повече от 4 часа с този ревльо. Той не може да седи на едно място.

Мини, бива ли така да ни изкушаваш с такива вкусотии.... Лигите ми потекоха.

Лелееее, като ви слушам за борбата с гърнетата и памперсите се плаша. Просто си представям Никола какъв инат ще е както за всичко останало.

Ние отдавна сме на 4-ка памерси. Всички марки обаче са различни по големина ми направи впечатление. На Либеро 4-ката са ни почти малки. Ама то с нашто дебело дупе....

Нали съм по естествените неща, вижте какъв сайт за натурална козметика намерих. При това цените са супер. Има и етерични масла и други хубости. Нямам думи!
http://www.aroma-drops.com/objects.php?cid=7
Ползвала съм ги част от продуктите и ми харесаха. Много си падам по етерични масла.

# 157
ама няма угодия...първо искам постове, сега са ми много...че се бях зачела в Смешно ли е раждането...че една позната ме разпитваше, та я пратих да чете...ама нека има постове...

Мини сметанова имам предвид, че е бяла... Joy иначе, просто ще и плюсна малко шоколад отсрани и ще я изям...не ми пречи...еми айде на принцесата голяма успех с гърнето...

една мама от ЕБХ-темата разказва за нейната, че един път си свалила гащичките отишла при нея (някъде из къщата) клеканал и казала пииииииииииш...така, че и това не е лесно...аз я изпишквам върху повивалника я на масата, я на леглото...така, че след време ще трябва да е само в тоалетната, да не ми вдиге крака след време на леглото и каже пииииииип, че ще умра от смях... hahaha
а най-големия смях е, че това пиииш така ми е влезнало в главата, че понякога и на мен си го казвам или вместо нещо друго и викам на Катерина пиииш...

а за плезенто, днес след като сто пъти и извадих ръцете от устата си сложих моя пръст и така го захапа...може и венците да си чеше...ама захапа много яко...и само се плези...

а ето ми и новите придобивкииииииии...
кецките - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12004248
и пак те - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12004249
и шапката - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12004250
и Коко като бебе

Катерина спи от три часа, а аз овцата вместо да спя с нея...чатя...а утре сутринта тя като иска да чати с мен, аз ще искам да спя... ooooh!

# 158
Добра ви нощ!

Честита четвърта месечинка на Преслав, Кристиян, Пламен, Йордан, Калоян и трета на Селин
Мини, благодаря! Страшна торта си направила
Лорини, средно по 5-6 памперса на денонощие отиват при нас. Между другото аз също си мислех, че бебетата които спят при майките си по-често се будят нощем, ама явно не бил такъв случая.
Копривкеее, давай снимки от семинара, че от вчера точа лиги  newsm22
Съни, чувала съм, че бебчетата бързо си менят вкуса, може би ако опиташ пак с оризовата каша след няколко дни вече ще е на друго мнение малката принцеса
sisi_8227, успех с кърменето  Peace
За месото – със сигурност ще дам на малчо, съдържа незамениним аминокиселини, ако реши някой ден да става вегетариянец негова си работа, но да си вземе осъзнато и информирано решение.
Дони, чела съм, ама не знам така ли е на практика, малчовците имали период някъде между втората и третата година, когато им било много трудно да се научат с гърнето, просто защото изпитвали собственическо отношение към всичко тяхно, включително и към акото си  Laughing

За оставяне някой да гледа малчо за няколко часа – нямам никакъв проблем, стига да има на кой, а то няма  Laughing. Но за по-дълго време – в смисъл ако трябва да се върна на работа и някой да гледа Сами по цял ден – е направо не мога да си го представя  Shocked. Като наближи време за това, ще трябва да поработя над нагласите си  Thinking

Днес за първи път от много време седнах да пия кафе с малчо на вън – ходихме на пазар из моловете - и той седя тихо и кротко без да реве  Shocked и раздава усмивки на всички минувачи. Умря от кеф от звуците, светлините и хората. Така се превъзбуди, че едва го приспах вечерта.

Айде лека ви нощ, аз ще чета за захранването и ще водя записки, че голяма сложнотия ми се вижда  ooooh!. Вече съм направила 5 страници извадки със съвети от темите в кърмаческия, а едва сега започвам със сериозното четене  Shocked

# 159
още малко да ви досадя...ми то с мойто ЕБХ ще се окаже, че аз сменям повече памперси...щото като я събувам през час и съм изпуснала евентуално веднага сменям...и понякога се получава така че като се изпишка в памперса е малко и чака да я събуя, ама като видя че е мокър и не я чакам и само сменям и той след малко пак мокър...и така си сменям...май никаква екология не правя и ще взема д се замисля за многократните...и без това всеки ден пера...даже сеа ми свършва Mio Care и почвам само с Persil sensitive...Мини ти нали с такъв си казвала, че переш...аз вече  и изпрах един дрешки с него, а пък имайки предвид, че тя спи на нашето легло прано с него и със омекотител, значи не би трябвало да и има нещо...
айде лягам, т.е. заспивма вече...утре пак ще досаждам...

а и д даопълня, въпреки, че вегитариамките могат по-добре...всичко от месото може да се добавя чрез другите храни...с разнообразно хранене всичко е възможно...

# 160
Hello Hug
Анджи днеска имаше гости и не ми остана време за компа. Трябваше да пазарим, чистим, готвим...Ама беше много приятно, кумувете ни дойдоха с двете си деца...малка лудница, ама малката се спука от кеф да й обръщат внимание. А утре пристигат двете баби  Crazy Завиждате ли ми? Две наведнъж! Дано не ми разлигочат много послушното дете. Аз си мисля да им я оставя някои вечери, а ние да излизаме, но не знам как ще се чувствам, още не съм се отделяла от нея.
Ягодка, ти да не си филоложка, или си самороден талант!

а и д даопълня, въпреки, че вегитариамките могат по-добре...всичко от месото може да се добавя чрез другите храни...с разнообразно хранене всичко е възможно...[/color]
Лорини newsm10

Хайде лека, че пак откарах до никое време Grinning

# 161
И на мен ми се иска да оставя малкия на някой да го гледа за една нощ например. Изпуснах концерта на Селин Дион и  Металика. Тук взимат по 4 $ на час да ти гледат детето , а дестките градини са много скъпи, колкото една месечна заплата, ако работиш на най-ниската тарифа .

Утре съм на baby shower на моята приятелка ,която ще ражда юни . Ще  я подсигурим  с люлка , бейбифон, комплект за бебшко легло , вана за къпане, шишета за хранене  , дрешки и комплект с ножички ,нокторезачка, помпичка за нос , термометър,  гребенче и четка за коса, пипети ,мерителни лъжички, четки за зъбки. За нея остава да си купи само количка  и бебешко легло. Партито ще  е изненада и утре ще разказвам как е минало.

Лорини , опитвам се да видя прилика на Катерина с Коко ,ама нещо не виждам ,но и на теб май  не прилича  newsm78 .Катерина има много интересно носленце  Grinning , на кого  е ? Иначе е същата рошла като  Алекс, всеки косъм се бори за независимост  Joy . Чудя се кога  ли ще загладят косъм нашите бебоци ?

Пожелавам ви спокоен и спорен ден  Hug

# 162
Добро утро на всички хайде на кафе с лека закусчица   Grinning

Днес от обяд съм във форума и се опитвам да прочета и да напиша нещо и все не успявам, все нещо се случва и ставам, сега вече всички спят и аз пиша на спокойствие.
Зозима благодаря още веднъж за полезната информация   bouquet
Еспа надявам се да си права , ще направя почивка и след няколко дни пак ще опитам, ако пак не иска , ще пробвам зеленчуковите пюрета.Може ли някой да ми каже те кога се дават- в часа на храненето или между храненията /като десерт или закуска/.
Лорини ние ползваме по 5 памперса на денонощие.Също така честито за новите придобивки със здраве да си ги носиш.
Днес Виллиан беше много интересна, сама си държи биберона и си го слага в устата , поиграе си и пак го извади, пуща си и сама музиката на люлката /висят играчки над нея като на активните гимнастики и като дръпнеш играчката музиката започва да свири/ голям смях падна  Joy, а от два дни така е започнала да пее че днес не можехме да чуем телевизора от нея  Grinning.Изобщо много ми е сладка не мога да се стърпя да не ви я покажа.
манекенката на Calvin Klein
тук може да видите останалите придобивки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=266651&pid=11979634
А тук манекенката http://www.snimka.bg/album.php?album_id=372492&pid=11979988
И не на последно място кака и бати , сякаш толкова много са пораснали тази зима ,но покрай грижите за беба май не съм забелязала   Thinking  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=372803

п.п Натали здравей сега видях че и ти не спиш още  Hug , на теб мога да пожелая лека нощ.

# 163
Добро утро.
Сънич, нова храна се предлага с обедното ядене, първо предлагаш храната, после додаваш мляко. След като изместиш обедно хранене пак с него въвеждаш нов продукт, следобед даваш това, което вече си въвела. Поне това е моят начин.

# 164
 SUNY4, много са ти сладки дечицата. Възхищавам ти се за голямото сърце   Hug! Рядко се намират такива хора като теб   bouquet За захранването  не мога да ти дам съвет и аз съм на същото дередже  Crazy, а сега видях  че Мини ти  е отговорила .

Алекс не пее, а по-скоро вика и прави балончета с уста и се стичат ужасно много лигички. Ама много е сладък. Ето го ,скоро не съм ви го показвала.

Общи условия

Активация на акаунт