Акробатчетата януарски се множат, а скоро и зъбки ще им порастат

• 12 651
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
http://seminar2008.multiply.com/photos

Ето мнооого снимки от нашия тортен семинар ако някой е любопитен.

Ето и тортите, които направихме и излапахме дружно

Шоколадова за отсъстващите, демонстрация на гладка глазура,
сметанова с рисуван Мечо Пух и поле за демонстрация на сметанови фигурки и цветя всякакви, затова е нацвъкана отвсякъде  Crazy, Карамелена торта с украса спретната от тренировъчни рози намятани отгоре артистично, Урок по покриване на торта с неправилна форма, Бадемова торта и урок по декорация с роял айсинг ииииииии разбира се добрият стар Гарфийлд, подарък за щерката на една от мацките, моя милост маже, а публиката в лицето на Калоян е екзалтирана и в същото време леко смутена. Хем знае, че така не бива да се маже, хем мам го прави. А сега де?!?, разбира се, къде без малката зяпачка   Laughing   

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 17:59 от доня КОПРИВА

# 181
Лили браво  smile3501 smile3501 smile3501 ама да беше донесла и насам...с Мини-то сте за бой...ние гладни ли да стоим...разбрахме, че можете да правите торти...аз пък мога да правя най-вълшебното мохито и най-красивите коктейли...жалко, че никога не съм си ги снимала...ама наистина съм факир...ама съм и скромна...фук-фук аз съм с мъж за два-три дни...отпуснаха ми го...стига му толкова почивка от мен  Mr. Green
на всичкото отгоре Катерина днес е една заспала и сега и двамата спят...аз пък направих пилешка супа, мариновах едни пържоли за Коко, а аз какво ще ям не се знае...чакам някой да ми донесе торта...или ще взема да си спретна един течен шоколад, че имам един пакет сухо мляко  Thinking
ама направо си направих сама да ми е смешно...егати поста, егати монолога спретнах...айде малко да ви покажа Катерина, че нови снимка има...а одавна не сте я виждали  hahaha http://www.lorini.snimka.bg/album.php?album_id=373225&view=2
а понеже ми е скучно от два дни се ровя в ла редут и си поръчах
и
така е като ви няма вас... докато си завърша постинга дали ще има нови отговори  newsm78

и специален поздрав за всичкиииииииии  Hug Hug Hug http://www.youtube.com/watch?v=dQbzbEhwbnw

P.S. с толкова торти и коктейли мисля, че време за едно тортено парти с безалкохолни коктейли за кърмещите и многоалкохолни за некърмещите...

# 182
Копривка, тортите ти са уникални, поздравления, личи си, че с много желание и най-вече любов ги правиш.  smile3501 Направо завиждам на дечицата ти  Hug

Лорини, Катерина е голяма мацка, направо да й изпапкаш сладкото носле и големите сини очи  Heart Eyes

Толкова пусто май никога не е било...  newsm78

Vanilla80, тенджерата в която смятам да варя зеленчуците и плодовете е със специална решетка на която се поставят и така се варят на водна баня и запазват витамините си.

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 19:59 от siska8607

# 183
Добър вечер от нас!
Честито на всички именници   bouquet
Честити мeсечинки на всички бебчета  bouquet
Ние бяхме цял ден по разходки,малко ни понаваля по обяд,ама бързо дъжда спря,беше на облак Simple Smile
Лорини честити покупки със здраве да си ги носиш,Катерина е голяма сладурана Heart Eyes
Копривке, какво правиш ,има хора на диета,имай милост,лигите ми потекоха,та в този ред на мисли за 3седмици съм отслабнала с 4кг bowuu а колко има още ooooh!ще ги сваля Crossing Arms
Та да се похваля и аз с новото ни превозно средство Mr. Green

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 20:17 от desisladka

# 184
Лорини, Катерина е невероятна  Hug и поне за сега няма нужда от изрусяване  Hug
P.S. с толкова торти и коктейли мисля, че време за едно тортено парти с безалкохолни коктейли за кърмещите и многоалкохолни за некърмещите...
А за кърмещите, които са хипоалергенна диета....за тях нищо няма да има  Cry Cry Cry
Доня Коприва, тортите са невероятни....благородно завиждам на можещите!!!
suny4, в БГ няма такова адаптирано мляко, а и да имаше- мойта "цицоманка" така и не мога да я начуа да се храни по-продължително време от шише...Със захранването за сега не мисля да бързам, а оризовата кашичка я давам за екстра калории.

# 185
Aaaa Сиска,не съм ги правила сама. Много ръчички пипахапо тях. Ниесе бяхме събрали там една тумба луди жени с калорично хоби за да обменим идеи и опит

До края на този месец имам обаче да правя 3 специални торти(една сватбена, един Спортакус и един "вълк захапал торта" за РД на МИтко, това си пожела), коя от коя по-трудни, реших да скоча на високо пък да видим дали ще се пребия  newsm78
Ще показвам снимки, то се знае.

Досега се занимавах с младоженците за сватбената торта, но нещо моделажа не ми е сила  Close

Лорини, идвам на коктейли, искам да се лее мохито, естествено с празни ръце няма да дойда, ще ти направя торта,шоколадова, нали това обичаш?  Flutter

# 186

Лорини, идвам на коктейли, искам да се лее мохито, естествено с празни ръце няма да дойда, ще ти направя торта,шоколадова, нали това обичаш?  Flutter

Аааа Копривке, ако ще правиш торти и аз ще измисля с какво да те изкуша, само и само да опитам от тортите ти:РРРР (как ми се яде шоколад  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out)

Аз не ви се оплаках, но кожата на Петя около 10тина дни беше почти чистичка въпреки че и давам АМ от време на време. И аз като се успокоих, като се отпуснах и хапнах 5 пурички Caprice, 2 бисквитки TUTKU и малко чипс със сметана....и сега цялото и личице и вратле са в пъпчици...Може и да е съвападение, но не ми се вярвам  #Cussing out Много ме е яд на лакомията ми  Sick

# 187
Хайде и аз да се разпиша.

Копривке, искаме и ние да опитаме твойте тортички. Аз обичам всякакви. Хич и претенции нямам  Laughing.

Ние днес се прочухме и в Трявна. Всички разбраха, че Никола е дощъл на гости. Орева целия град в количката. Всеки опин да го сложим в количката беше овенчан с як рев. По някое време го носихме и бутахме количката, ама в момента, в който го сложим в нея - рееееев. Накрая притърчах да го прибирам при бабите и по пътя един човек ни гледа и вика "ох, горкото". УФ, много неудобно ми стана. Почувствах се все едно ми каза "а ма, какво го мъчиш туй дете".... Незнам просто как ще го разхождам. Сума бебета в колички из града и само той реве......

Хайде, вече честит имен ден на Георги и всички празнуващи днес! Да ви е живо и здраво името!

# 188
И аз да честитя Гергъовден на всички именици!!!Да са живи, здрави и много щастливи!

На нас ни пристигнаха гостенките. Имаме си две баби и пада яко лигочене на малката. Дано да ме слушат, че иначе...
Аз ги нагласих и двете да спят в хола, че и без това гледат телевизия до късно, а на мен си направих кътче във втората спалня. Преместих си лаптопа, имам ТВ,  и сега мъж и бебе спиат в едната спалня, бабите в хола, а аз си сърфирам на воля... Laughing
Само не знам кой ще става да кърми бебето на сутринта Mr. Green

# 189
  • Варна
Добро утро!

Много здраве на всички празнуващи днес! Да си прекарате страхотно и малките бебчовци да ви слушкат!

Тук пак се очертава готино време...ехх, идва лято!

# 190
Днес имам имен ден и минавам, за да ви почерпя с любимия си десерт

Честит имен ден на Гери на мама kali_m_g, на всички Гоговци на мама Доника, мама Пепи_слънчогледче, мама Биляна, мама Лорито78, мама Арвен  Hug Да са ви живи и здрави слънчицата.
А ии специално- Честит имен ден на Lang Hug Hug Hug

# 191
Честит празник на всички именници!Да ви пази Св.Георги!

доня КОПРИВА
,страхотни торти!Браво!Ще очакваме нови снимки  Wink

# 192
  • Варна
Честит имен ден на Гого на Доника!И на всички останали малки именици , които ще празнуват днес! Да бъдат много здрави и силни като св.Георги!
Копривке тортите са невероятни !Поздравления! Добре , че съм закусала , иначе щях да изстрелям мъжо да тича до най-близката сладкарница да си подсладя с нещо живота!
Лорини и аз потънах из Ларедутските дебри , обзаведох баткото с един тон тениски и къси гащи и вече си начесох крастата . Само дето едните маратонки Пума за него излязаха дефектни и сега съм им сърдита и чакам отговор къде  да им ги връщам и съответно няма да поръчвам скоро пък . Crossing Arms
barboran4e Честит имен ден и на теб!Благодаря за почерпката. Да си жива и здрава и много целувки на малката принцеса

# 193
Честит имен ден на празнуващите!!!!!!
Копривке, заради теб ще отскоча до Романса днес...  Grinning  eat

# 194
Аз сериозно предлагам на СОФИЙСКИТЕ МАМИ една срещичка У НАС... Коко заминава до ден два, така че само трябва да решим кога и който иска да заповяда...място бол за торти и коктейли, имам някои необходими продукти, другото ще го набавим...

А на Гери...така е с лакомията...другия път (щото ще има такъв) само една пура...на другия ден още една и така до победата...че иначе ПЕтя ще почне да качваш, ама ти ще изчезнеш... Mr. Green

прегръщам ви всички и отивам на пазар (ама не за ядене  hahaha ) ... а дали ще намажа и аз...познайте...

Общи условия

Активация на акаунт