Акробатчетата януарски се множат, а скоро и зъбки ще им порастат

• 12 634
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Lorini, аз съм достатъчно луда да хукна към вас. След като говориш за торти и коктейли... Аз  ще правя торта, ти ще въртиш мохито след мохито, а бебетата да се спасяват поединично   Laughing.

Ти пък ме зариби с този Ларедут, ще взема да вляза и аз да видя там дали ще си харесам нещичко. Ровила съм там няколко пъти, но френския определено ме отблъсква...ще пробвам пак.

Честит Гергьовден на всички празнуващи!!!

Гери, на теб голяма прегръдка! И Фнимавай с пуричките и бисквитките. Е поне вече знаеш със сигурност от какво са пъпчиците.

Ланг, честито и на теб!

Честито и на всички малки Гоговци и Герганки!
Дони, на твоят малък-голям мъж специално щото днес нали му е и кръщене...

Хайде да си обгрижа чавето, после пак

# 196
Ееееееееееех защо не съм от София  Heart Eyes.
На нас ще ни пусните по някоя снимчица поне

Айде  честито на всички именници да сте живи и здрави!!!!

Я кажете за този Ларедут каква е таксата за доставка и колко бързо става,аз напоследък се ровя в Красива мама и има доста български сайтове за обувки примерно ама ми е малко странно да си поръчам без да съм ги пипнала и пробвала......ама ето , че Лорини е доволна от Ларедут......а за дрехите тяхната номерация отговаря ли на нашата или как да определя кой номер е за мен?

# 197
Честит Имен Ден на всички именници!
Дони, да сте още много години щастливи и обичащи се със съпруга ти!
Специални целувки за Георги, че днес му е кръщенето!

Честита пета месечинка на Никола и четвърта на Даниел, Огнян, ПреКраси и Тодор!
Бърборанче, да си жива и здрава – мерси за почерпката

Копривка, убииствено красиви торти сте направили! Браво, аз никога не мога да постигна такова савършенство – мойите стават мацани обикневонно и се ядат с лъжица, че не могат да се разрежат  Laughing
Кетерина голяма сладурана, Лорини
От ларедута и аз взех поръчката миналата седмица, летни бодита и блузки с къс ръкав и къси памучни гащи за малчо - от този тип в най различни цветове

а за мен 2 чифта много яки бански, за мъж ми копринен халат.
Ванила, моите поръчки идват за около 2-3 седмици, доставката е 5 евро. В сайта има таблица за размерите. Ето сайт с оказания http://geocities.com/ina_bg/  и темата в На Пазар http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=392237.0

Моят шушко нощес пак спа 12 часа – в 7 сутринта скочих като опарена, че не ме е будил, с ужасни мисли в главата да не би да му е станало нещо, защото го чувам и се будя дори като се размърда. Ей го на сега пак спи, от 2 часа насам.

Хубав и усмихнат ден от мен   bouquet

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 15:05 от Espa

# 198
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!

Преди известно време във форума коментирахте хлебопекарните и понеже ние сега сме на такава вълна можете ли да препоръчате някоя марка и за какво трябва да гледам като я купуваме. А също така освен хляб може ли и нещо друго да се прави вътре?

# 199
  • София
Благодаря на всички за пожеланията Simple Smile Почерпете се и за здравето на именяка и за наше с на тате здраве Simple Smile

Подробности утре, че купона продължава.
Честит празник и на малката Гери и адашчетата, както и на Бърборанче и Ланг.
Хриси , аз имам Мулинекс 5000. Пече и хляб, козунак, кекс.

# 200
Добър ден от нас!
Честит празник на всички празнуващи  bouquet
Дони супер почерпка,да са ти живи и здрави именниците,много да те обичат Hug

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 19:31 от desisladka

# 201
Днес Васи не иска да яде много... и не е ревал за ядене. Спа цял ден, когато е буден е весел и ми се смее с глас даже, което ме навежда на мисълта, че всичко му е ОК (надявам се).
За среща съм ЗА!!!!! Все едно къде.  Grinning

# 202
Честит имен ден на всички именници. Да сте живи и здрави, а другото ще си го купите bouquet
Мойто мъжле също празнува днес и искам да ви почерпя за негово здраве.

Доня тортите ви са вълшебни. Да си призная от време на време надничам в темичките на сладкарките и се възхищавам на уменията ви, а може би и набирам опит и кураж да се пробвам и аз.

desisladka превозното средство ви е върхът. Аз също си мечтая за нещо подобно като декорация в градинката, само че в по-малък размер.

Ние празника го изкарахме в планината, до една чешмичка, в една беседка - скара, бира и ... тези три неща.

толкова от мен за днес, че бебка иска да и обръщам внимание.

# 203
А на Гери...така е с лакомията...другия път (щото ще има такъв) само една пура...на другия ден още една и така до победата...че иначе ПЕтя ще почне да качваш, ама ти ще изчезнеш... Mr. Green
Лорини, страхотно би било Петя да започне да качва, а аз да започна да свалям (много съм далеч от изчезване)...ама то е обратното Sick
Копривке, права си, поне знам от какво са пъпчиците, освен ако не е било съвпадение. Бях яла и риба, а и тя е алерген....
А за среща съм ЗА, но ми е проблем придвижването от Дървеница! Хубаво е, че ни пускат след 2 дни метрото и ще мога да идвам до Борисовата градина (в часове, в които не пътуват много хора де!)

# 204
Дони, да ти е жив и здрав именика! Голям да порастне и много да слушка!!! А  на вас с мъжът ти ви желая дълги години любов и семейно щастие, както и поне още две дечица (и то момиченца) Hug

# 205
абе аз съм голяма шматка...ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПРАЗНУВАЩИТЕ!!! ooooh! аз съвсем ви забравих...не че ви пука де...има къде по-важни хора да се сщат за ВАС...да сте здрави и щатливи и мнооооооооооого позитивни...
Мъж ми днес се сдоби с бял ленен костюм от Outlet Mall-а в Младост за 60лв Shocked Shocked Shocked
и той е готов за сватбата...само си ни представете...ще вземат да ни сбъркат с младоженците... hahaha

Гери, за тези като теб ще им коктейли от вода и замразена вода, плюс някое друго прясно изцедено, разрешено сокче...  Hug

Ванила ти ли питаше за Ла редут...аз поръчва на една мама, че ми е по-лесно...пишем си на skype, там и казвам какво искам, тя горе-долу ме ориентира кой номер и кое, какво и защо и така...ама и аз взех, че доста понаучих...ако някой се интересува мога да обяснявам на лични...Доня и аз съм на НЕ с френския, ама разбрах много бързо кое е мъжко, женско, детско, евтино и т.н.... като има такива намаления...

# 206
Оф Lorini до сега се цъклих в сайта им  Crazy и във форума, ами гаден френски аз едва на английски разбирам / с триста зора де/ ...... видях,че има две майки от Варна ..... значи свързвам се с тях така ли и не се занимавам  Whistling.... а удоволствието колко струва сигурно се оскъпяват поръчките, а има ли ограничение до сумата като поръчваш през някой  newsm78.
И какви са тия цени бе , Адидас Адидас ли е за такива цени ,разликата с нашите магазини е потресаваща  #Crazy

# 207
Минавам да поздравя празнуващите. Нека бъдете много здрави, добри и щастливи!
Няма да изброявам, за да не пропусна някого   bouquet

# 208
Момичета, МНОГО БЛАГОДАРя ЗА ВНИМАНИЕТО и за хубавите пожелания. Стана ми много, много мило.
Доника, да ти е живо и здраво  християнчето и с гордост да си носи хубавото име.
И малко оффффф
Антонио е с варицела от вчера , добре че я кара лекичко. Нито температура, нито е нервен за сега... дано да е така и занапред. Сега ако ме е разминало покрай Кети, шанса да ме зарази Тони е достапо-голям Rolling Eyes Мале, стискайте ми палци

# 209
  • Русе
Честит имен ден на всички Жорковци и Герита! Да сте живи и здрави! Георги ми е любимо мъжко име, а и днес е празник на нашия град.
Вчера имах гости от Пловдив, днес си тръгнаха. Баща ми, леля ми, брат ми и сестра ми дойдоха да видят малката. То бяха едни вълнения, цял ден не можа да заспи от превъзбуда. В момента пък спи, но на мен нещо не ми се спи..Преди 2 дни й дадох първата лъжичка фреш от ябълка. Много й хареса, чак се облиза. Тази вечер дадохме пак. Доста съм непостоянна. От утре мисля да не пропускам и постепенно да увелича дозата. В Ларедут-а има доста хубави работи, но и аз от чист мързел не съм се занимавала. Това е от мен за тази вечер. Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт