Отговори
# 180
  • Разград
Останаха ми обикновени курабийки от събота. Твърди са. Имате ли идея на какво мога да ги направя?

Можеш да ги натрошиш,после да ги объркаш с млечно кремче и в тава.Можеш и орехови ядки да прибавиш,ще стане вкусно,но трябва да престои малко.

# 181
В хладилника имам карначета.Не ми се правят на скара, искам да станат по-сочни.Замислям се за йена, но се чудя какво да им сложа-само вода или да добавя малко бяло вино.Мисля си и за майонеза с горчица или кисело мляко с горчица, но това е марина за месо.Дали ще се получи нещо с карначетата?

# 182
Кърначетата пускат много мазнина и вода докато се пекат в тава или йена(пълнят ги с много сланина и вода)....Виното ми се струва добра идейка....

# 183
  • София
Няма проблем да им сложиш вино, но после сосът след всичко, което пускат карначетата аз не бих го употребила.  Wink

# 184
Няма проблем да им сложиш вино, но после сосът след всичко, което пускат карначетата аз не бих го употребила.  Wink

newsm10 И аз така....

# 185
Благодаря  bouquet!
Хич не се замислих, че сосът им не става за ядене.Ще изхабя малко вино за да облагородя вкуса.Вече започвам да се чудя с какъв акъл ги купих, ама пуст бременен мозък Close

# 186
  • София
Благодаря  bouquet!
Хич не се замислих, че сосът им не става за ядене.Ще изхабя малко вино за да облагородя вкуса.Вече започвам да се чудя с какъв акъл ги купих, ама пуст бременен мозък Close

Ааааааа защо? На скара стават чудесни, после със салатка за гарнитура.  Wink

# 187
Момичета, снощи се залисах и забравих да ви благодаря за съвета за млякото + сметаната и нишестето. Благодаря! Стана наистина едно по-особено.....малко  бях изтървала захарта.....но там аз съм си виновна, а и се изяде......

# 188
  • ВАРНА
От известно време сама си меля каймата,но имам спомен от училище,че соята е много нужна за месото,за да помогне за усвояването на протеините му.Какво бе съотношението месо-соя?

# 189
търся някой да ми помогне да разбера какво нещо ядох,а забравих да питам какво е когато ми го сервираха-бяхме на ресторант във велико търново и ми сервираха като гарнитура следното нещо-като топка косми,според мен някакъв вид кълнове,тънички бледо зелени косъмчета,не е листенце,а тънко и дълго с лееек вкус на чесън,и в края с едно малко черно зрънце.Това според мен беше кълн от черен сусам,но никога не съм виждала подобно нещо,и дали може да е нещо друго,и къде го продават.Някой има ли идея за какво говоря?

# 190
търся някой да ми помогне да разбера какво нещо ядох,а забравих да питам какво е когато ми го сервираха-бяхме на ресторант във велико търново и ми сервираха като гарнитура следното нещо-като топка косми,според мен някакъв вид кълнове,тънички бледо зелени косъмчета,не е листенце,а тънко и дълго с лееек вкус на чесън,и в края с едно малко черно зрънце.Това според мен беше кълн от черен сусам,но никога не съм виждала подобно нещо,и дали може да е нещо друго,и къде го продават.Някой има ли идея за какво говоря?
Кълнове от лук Simple Smileаз съм купувала от Билла.

# 191
благодаря ти,като ми каза какво е ,дори успях и снимка да намеря.това второто са кълнове от лук,нали,е,вече ще знам.  bouquet
http://ecovege.org/zdrave/44-statii/192-za-kalnovete

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 19:52 от Denito

# 192
ами това черничкото семенце накрая какво е,не мога да си го представя като кълнове от лук,от какъв лук е,имаш ли идея,аз защото само стар лук си представям,ама от него едно големи пера зелени излизат,а това като топка косми Laughing
Ето - http://www.zemianazaem.com/?p=159

# 193
тъкмо си редактирах поста и ти си ми обяснила подробно,пак много ти благодаря .

# 194
тъкмо си редактирах поста и ти си ми обяснила подробно,пак много ти благодаря .
Няма защо Hug

Общи условия

Активация на акаунт