Отговори
# 180
  • Разград
  • Мнения: 3 114
Останаха ми обикновени курабийки от събота. Твърди са. Имате ли идея на какво мога да ги направя?

Можеш да ги натрошиш,после да ги объркаш с млечно кремче и в тава.Можеш и орехови ядки да прибавиш,ще стане вкусно,но трябва да престои малко.

# 181
  • Мнения: 2 382
В хладилника имам карначета.Не ми се правят на скара, искам да станат по-сочни.Замислям се за йена, но се чудя какво да им сложа-само вода или да добавя малко бяло вино.Мисля си и за майонеза с горчица или кисело мляко с горчица, но това е марина за месо.Дали ще се получи нещо с карначетата?

# 182
  • Мнения: 5 001
Кърначетата пускат много мазнина и вода докато се пекат в тава или йена(пълнят ги с много сланина и вода)....Виното ми се струва добра идейка....

# 183
  • София
  • Мнения: 12 579
Няма проблем да им сложиш вино, но после сосът след всичко, което пускат карначетата аз не бих го употребила.  Wink

# 184
  • Мнения: 5 001
Няма проблем да им сложиш вино, но после сосът след всичко, което пускат карначетата аз не бих го употребила.  Wink

 newsm10 И аз така....

# 185
  • Мнения: 2 382
Благодаря  bouquet!
Хич не се замислих, че сосът им не става за ядене.Ще изхабя малко вино за да облагородя вкуса.Вече започвам да се чудя с какъв акъл ги купих, ама пуст бременен мозък Close

# 186
  • София
  • Мнения: 12 579
Благодаря  bouquet!
Хич не се замислих, че сосът им не става за ядене.Ще изхабя малко вино за да облагородя вкуса.Вече започвам да се чудя с какъв акъл ги купих, ама пуст бременен мозък Close

Ааааааа защо? На скара стават чудесни, после със салатка за гарнитура.  Wink

# 187
  • Мнения: 11 607
Момичета, снощи се залисах и забравих да ви благодаря за съвета за млякото + сметаната и нишестето. Благодаря! Стана наистина едно по-особено.....малко  бях изтървала захарта.....но там аз съм си виновна, а и се изяде......

# 188
  • ВАРНА
  • Мнения: 5 065
От известно време сама си меля каймата,но имам спомен от училище,че соята е много нужна за месото,за да помогне за усвояването на протеините му.Какво бе съотношението месо-соя?

# 189
  • Мнения: 539
търся някой да ми помогне да разбера какво нещо ядох,а забравих да питам какво е когато ми го сервираха-бяхме на ресторант във велико търново и ми сервираха като гарнитура следното нещо-като топка косми,според мен някакъв вид кълнове,тънички бледо зелени косъмчета,не е листенце,а тънко и дълго с лееек вкус на чесън,и в края с едно малко черно зрънце.Това според мен беше кълн от черен сусам,но никога не съм виждала подобно нещо,и дали може да е нещо друго,и къде го продават.Някой има ли идея за какво говоря?

# 190
  • Мнения: 1 798
търся някой да ми помогне да разбера какво нещо ядох,а забравих да питам какво е когато ми го сервираха-бяхме на ресторант във велико търново и ми сервираха като гарнитура следното нещо-като топка косми,според мен някакъв вид кълнове,тънички бледо зелени косъмчета,не е листенце,а тънко и дълго с лееек вкус на чесън,и в края с едно малко черно зрънце.Това според мен беше кълн от черен сусам,но никога не съм виждала подобно нещо,и дали може да е нещо друго,и къде го продават.Някой има ли идея за какво говоря?
Кълнове от лук Simple Smileаз съм купувала от Билла.

# 191
  • Мнения: 539
благодаря ти,като ми каза какво е ,дори успях и снимка да намеря.това второто са кълнове от лук,нали,е,вече ще знам.  bouquet
http://ecovege.org/zdrave/44-statii/192-za-kalnovete

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 19:52 от Denito

# 192
  • Мнения: 1 798
ами това черничкото семенце накрая какво е,не мога да си го представя като кълнове от лук,от какъв лук е,имаш ли идея,аз защото само стар лук си представям,ама от него едно големи пера зелени излизат,а това като топка косми Laughing
Ето - http://www.zemianazaem.com/?p=159

# 193
  • Мнения: 539
тъкмо си редактирах поста и ти си ми обяснила подробно,пак много ти благодаря .

# 194
  • Мнения: 1 798
тъкмо си редактирах поста и ти си ми обяснила подробно,пак много ти благодаря .
Няма защо Hug

Общи условия

Активация на акаунт