Отговори
# 210
  • София
nana,благодаря ти  bouquet а от по-обикновените имате ли наблюдения?

Ми купувала съм и от обикновеното Крема сирене от едно време си изглежда по един и същ начин. И то ми хареса. Зависи за какво ти трябва.

# 211
nana,благодаря ти  bouquet а от по-обикновените имате ли наблюдения?

Ми купувала съм и от обикновеното Крема сирене от едно време си изглежда по един и същ начин. И то ми хареса. Зависи за какво ти трябва.
Благодаря ти!Страхувах се да не са го развалили.
За сладки ми трябва

# 212
  • София
Аз скоро не съм попадала на едновремешното крем сирене ... Някак си не е същото, кой знае какво слагат вътре.

# 213
Аз скоро не съм попадала на едновремешното крем сирене ... Някак си не е същото, кой знае какво слагат вътре.
Значи за по сигурно ще трябва да заложа на "Филаделфия"

# 214
  • София
Здравейте, можете ли да ми кажете някоя читава електронна поща, от която да се изпращат повече от сто съобщения на ден?

# 215
Аз правя крем за торта с обикновеното крема сирене и е супер Peace.

# 216
  • Пловдив
И аз ползвам БГ крема-сирене. На Вълчев взимам.

# 217
А,фирма производител помниш ли newsm78 напатих си от "Милтекс"/маслото/ Sickзатова питам.

# 218
  • Пловдив
А,фирма производител помниш ли newsm78 напатих си от "Милтекс"/маслото/ Sickзатова питам.

Милтекс са ужасни.. и маслото им не струва и крема-сиренето.
Аз правя по много торти и ползвам винаги на Вълчев- никога не ме е подвеждало. Само изчакай добре да омекне за да може като го разбиеш да сане хубава хомогенна маса  Simple Smile

# 219
Пепи,това на Вълчев съм го виждала  Hug ще пробвам.
Благодаря на всички за помощта   bouquet

# 220
Момичета,препоръчайте ми готов сос за спагети -марка ,цена,отзиви ....Вчера гледах един на Дерони -сносен като цена ,но не посмях да го взема  Confused  Благодаря предварително  bouquet

# 221
  • София
Момичета,препоръчайте ми готов сос за спагети -марка ,цена,отзиви ....Вчера гледах един на Дерони -сносен като цена ,но не посмях да го взема  Confused  Благодаря предварително  bouquet

Спагети правя само с фикса на Маги за Болонезе. На цялото семейство много ни харесва.

# 222

Спагети правя само с фикса на Маги за Болонезе. На цялото семейство много ни харесва.
Благодаря за идеята.Аз ,обаче не се оточних- имах предвид бурканиран Blush

# 223
  • София

Благодаря за идеята.Аз ,обаче не се оточних- имах предвид бурканиран Blush

Аз те разбрах, но никога не съм купувала такъв  Wink

# 224

Точно на Милтекс. Постоянно си правя един и същи крем, и все с него, провали нямам.

Общи условия

Активация на акаунт