Отговори
# 240
Нямам грил за това другия път мисля да метна всичките в тигана с малко зехтин.

И един много тъп въпрос.Как се прави мляко с ориз?

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 16:13 от *Alma*

# 241
  • На брега на реката
Аз не съм сигурна правилно ли го нарекох уреда. Да не ме бият тука, че нарушавам правилата, ама аз на такова нещо ги приготвям зеленчуците на скара и съм много доволна. Трябва да се режат на по дебели филийки, само това е.
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09035727

# 242
Мляко с ориз

2 каф.чашки ориз.
9-суп.л.захар.
1 чаена чаша вода.
1 литър прясно мляко,2бр-ванилия
 Ориза се слага да се вари с  1 ч.ч вода,когато поеме напълно водата се добавя прясното мляко ,захарта,ванилиите.
Вари се на слаб огън.

.

# 243
delicate ,пак ти благодаря за отговора.Аз си мислех че се вари с млякото.За първи път ще правя утре .

# 244
Като се издълбаят тиквичките,за да се напълнят с кайма и ориз издълбаното хвърля ли се Embarassed

# 245
  • Разград
Като се издълбаят тиквичките,за да се напълнят с кайма и ориз издълбаното хвърля ли се Embarassed

Не се изхвърля,нарязва се на дребно и се прибавя към пълнежа,трябва да се запържи също.

# 246

Не се изхвърля,нарязва се на дребно и се прибавя към пълнежа,трябва да се запържи също.
Може да се направи и на супа- ако ти е много "издълбаното ".

# 247
  • France
Попаднах на тази рецепта:  http://www.receptite.com/recepta.php?r=5079
Чудя се, дали ще стане със скумрия. Вие как мислите?

# 248

Обикновено издълбаното е повечко. Смесваш го с другите съставки на плънката и пълниш. Като хартиса, можеш да го замразиш във фризера за друго ястие. Поне така съм правила с останала ми плънка за пълнени чушки например.

# 249
Момичета,помагайте !Харесах си едно топло предястие с макарони,майонеза,риба тон и сварени яйца .Направих го ,обаче вкусът е меко казано стипчив  ooooh! Продуктите са в срок на годност - има ли някакъв шанс да поправя нещата или да изпращам ястието към кошчето ?  bouquet  bouquet

# 250
Момичета,помагайте !Харесах си едно топло предястие с макарони,майонеза,риба тон и сварени яйца .Направих го ,обаче вкусът е меко казано стипчив  ooooh! Продуктите са в срок на годност - има ли някакъв шанс да поправя нещата или да изпращам ястието към кошчето ?  bouquet  bouquet
Аз бих сложила -лимонов сок,черен пипер,може и краставица.

# 251
  Или 1-2 лъжици кисело мляко с малко горчица(ако обичате)

# 252
Винаги давате добри идеи  bouquet

# 253
  • София

Попаднах на тази рецепта:  http://www.receptite.com/recepta.php?r=5079
Чудя се, дали ще стане със скумрия. Вие как мислите?

Предполагам, че ще стане, защото баща ми правеше фалшиф веян паламуд от скумрия.
Би трябвало и маринована да стане.

# 254
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Момичета,помагайте моля с идея за нещо от следните налични продукти - пилешко филе, 4 тиквички, 2 яйца, кисело мляко, 1 морков и гъби......и един-два домата мога да изровя  Laughing........пълен блок съм днес по отношение на идеите за вечеря, а пък времето си тече...... Sad

Общи условия

Активация на акаунт