Отговори
# 120
Да, видях, че са еднакви.

# 121
Момичета, помагайте с някакви рецепти с розмарин, че имам доста току що откъснат.
Ако все още ти е останал размарин ,може да си го изсушиш.

А ето и едни солени мъфини с розмарин

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg49437.html#msg49437

# 122
Ще правя пъстърва - ще стане ли на грил-тиган или да я мятам на скарата?И какво мога да сложа в коремчето и,че да стане по вкусна и ароматна?Благодаря предварително за отговорите!!!    chef

# 123
Ще правя пъстърва - ще стане ли на грил-тиган или да я мятам на скарата?И какво мога да сложа в коремчето и,че да стане по вкусна и ароматна?Благодаря предварително за отговорите!!!    chef
Hug Hug Hug
Аз слагам парченце лимон....Но рибата е посолена и напиперена с черен пипер отвсякъде и добре намазнена......
И на грил тиган съм правила и на скара...Но на скара е като че ли по-вкусна  Rolling Eyes Лично за мен де....

# 124
Мастерче,печелиш - на скарата ще я метна май.До сега все така я правех и май май и днес ще е така.Много благодаря!  newsm10

# 125
  • Кубрат/ Пишурка

Момичета помогнете и на мен!
Никъде в Готварската книга не открих ястия с колбаси (освен сандвичи). Имам 2-3 парчета лионска наденица,кремвирши и 2 парчета обикновена варена наденица.Моят иска нещо да сготвя от тях за вечеря.Аз знам само една "саламена манджа" с доматен сос,ама го болял стомах от нея.Давайте!
Предварително ви благодаря!

# 126
Яне   Hug Hug Hug
Ами картофена манджичка с колбаси му сготви тогава...

Задушаваш малко лук,1 морков на колелца,колбасите нарязани...Като се позапържат,добавяш картофите.Пообъркваш ги малко,слагаш 1 ч.л. черен пипер и заливаш с вода,колкото да покрие картофите,сол и черен пипер на вкус.Като се сварят,сгъстяваш с 1ч.л. доматено пюре и брашно.Наръсваш с магданоз и си готова...При сервиране може да добавиш във всяка порция малко натрошено сирене.

# 127
Янче, ето тук има голям избор - http://www.receptite.com/recepta.php?cat=ias-kol

# 128
Момичета, помагайте с някакви рецепти с розмарин, че имам доста току що откъснат.
Ако все още ти е останал размарин ,може да си го изсушиш.

А ето и едни солени мъфини с розмарин

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg49437.html#msg49437
Много благодаря   bouquet

# 129
  • Кубрат/ Пишурка

Много ви благодаря,момичета за експедитивността! Hug
Сега ще избера нещо,щото кортофки нямам!

# 130
пеп-4о,направих поничките с шоколада Hugуникални са  Heart Eyes
Благодаря ти от сърце  bouquet

# 131
супер  Peace радвам се, че ти харесаха  Hug Наистина са страхотни  bowuu

# 132
Янче,можеш да си направите и гювечета.Аз си ги правя по този начин:
Най отдоло в гювечето слагам малко дом.сок,после  по-голямо парче сирене,сурово месо/при теб в случая колбаса/ и най отгоре картофки/нарязани на кубчета.Който са овкусени със сол или парче бульон.Аз слагам малко понеже сиренето и то е солено/.Доливам с водичка.И пека до сваряването на картофа/тя  и водичката извира/.После чуквам по едно яйчице/поръсено с любими подправки-малко сол,черв. и чер.пипер,шарена сол/.Пека още няколко минути и е готово ястието.
Дано да съм ти помогнала.

# 133
Дайте ми идея за гарнитура към ярешко и пържолка Rolling Eyes

# 134
Дайте ми идея за гарнитура към ярешко и пържолка Rolling Eyes
печени пресни картофи,пикантен ориз,задушени броколи,пресни зеленчуци

Общи условия

Активация на акаунт