СЕПТЕМВРИ"09 - 20

• 13 242
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
  • София
LaDiDa,честитарожденничка!Много да ви радва и да е
послушна кака!
Относно раждането,аз съм твърдо за естественото раждане и много
ми се иска пак да родя така!Всеки си решава сам!

# 136

Момичета,как сте със съня?Аз в последно време изобщо не мога да спя.Имам чувтвото,че не ми стига въздуха да дишам като съм легнала,без значение на коя страна съм.Слагам по 2 по-дебели възглавници и така си подремвам в полуседнало положение. TiredИ друго ,което щях да питам  е,че от 1 седмица насам всеки ден ми тече кръв от носа.Незнам нормално ли е.На лекар съм чак на 25.05.Тогава ще питам за всичко,което ме притеснява.

Анитка, със съня засега съм добре, въпреки че ме почнаха киселините, а това означава, че ще започна определено да имам проблеми. А за кръвотечението от носа - нормално е. С първата бременност постоянно ми се случваше, имаше си някакво там обяснение, ама не помня точно какво. За всеки случай се консултирай с док, но не се притеснявай излишно.

# 137
Здравейте, момичета!

Не съм писала почти цяла седмица!
Честито на всички видели пола на бебчетата си и на тези, които са празнували имени и рождени дни! Да сте живи и здрави!
ЛаДида,  newsm59 на дъщеричката ти! Да е здрава и много да ви слушка! И през септември да бъде най-щастливата кака!

На всички болнички - бързо оздравяване!

При мен нищо ново, почивах само 3 дни, останалите бях на работа.
Ходихме до Асеновград и Бачково, мерих булчинска рокля и честно казано страхотно ми стоеше, много се харесах.
Нашата сватба може би ще бъде чак на 20.06., че то през май вече не останаха свободни съботи.

На всички желая един прекрасен ден!

# 138
  • Варна
Здравейте момичета  Heart Eyes да се запиша и аз в хубавата ви темичка  Wink
Терминът ми е 18.09 и  stork-girl
втора бременност ми е  Peace

Честит рожден ден на дъщеричката на ЛаДида!

# 139
Момичета Simple Smile разбрах, че паролата за албумчето е била пусната във форума.. обаче аз пак я нямам..
хайде някой да ми я прати на лични моооля Simple Smile
и честит рожден ден на девойката на ладида Simple Smile) да ви радва и ядосва

# 140
Dundito 2, и при мен първия път беше така - не само че много късно го усетих ами и докрая усещах движенията слабо.  Peace
Анита, не мога да разбера тези хора с кучетата дето не хапели и били добри  Crossing Arms. Да изядат човек ли искат та да се стреснем  newsm78. Лично мен ме е страх от два реда зъби до лицето ми било то и под формата на игра, съчувствам на Алекс, дано се оправи  Hug
Проблема с недостига на въздух и аз го имам  Thinking.
Мел, добре дошла   bouquet
Тцвета, искаш момченце, искаш  Peace. Като те прегърне малкия мъж и ти каже " колко си красива, мамо!", ей така без повод, ..... Heart Eyes. Мога и още много да говоря за това колко е хубаво да имаш и син  Hug
За раждането - родих нормално, но всичко беше много тежко. Надявам се този път да мине леко и да не е секцио  Peace

# 141
Добро утро и от мен.
LaDiDa много празници покрай вас. Да и е честит рожденния ден на дъщеричката ти и много радост да ви носи   bouquet.
При мен нищо ново. На 13 съм на изследвания, че аз съм с отрицателна кръвна група и така. Иначе всичко си е наред. Бебе го усещам прадимно вечер като си легна, въпреки че се случва и през деня да се разшава.
Това е общо взето, не пиша често но си ви чета да знаете Simple Smile.
Бягам сега хубав ден на всички...

# 142
Добро утро и от мен Simple Smile ще помоля за син щъркел и аз. Много мъже, много нещо станаха  ooooh! Първо детенце ми е и нямахме претенции, но единственото, което не ми харесва е че за момченца има по-малко неща на пазара от колкото за момиченца. То са едни прекрасни роклички с панделки и т.н. Сега поне ще ми е по-лесно от към тази част  newsm43
 По време на прегледа спеше с крака навряни почни в челото. Как са им удобни тия пози не ми я ясно.
 Може ли паролата за албумчето и на мен да ми пратите, че е крайно време да сложа някоя снимчица. Аз през повечето време се "спотайвам в тъмното" и ви чета постоянно, а пиша веднъж на 2 месеца  Embarassed    и се получава нещо като " а бе ние ходим, ама той още не знае", защото ви чувствам като приятелки и постоянно чета какво става с вас, а пак мен никаква ме няма.

Приятен ден на всички и само хубави новини около вас. Аз постоянно си представям бебо и така ми е весело цял ден.

# 143
мел...  добре дошла желая ти лека и безпроблемна бременност.

# 144
  • София
Здравейте! И аз от доста време не съм писала, но имам с какво да се похваля-от една седмица вече усещам бебето, не постоянно, предимно вечер като съм полегнала. Много приятно чувство. Другият петък съм на ЖК и се надявам вече да видя какво ще ми донесе щъркелчето. Тук около мен вече започнаха да правят залози какво ще бъде, всеки казва момиче, а пък аз си мисля че ще е момченце. Иначе мин. седмица усещах болки ниско долу, все едно яйчници болят, и ходих на лекар все пак защото 2 дни не спряха, предписаха ми ношпа и магнерич, като казаха че най-вероятно болките са от опъването на матката, но ако не спрат след приема на хапчетата ще ме приемат в болница. За щастие вече съм добре.

Честито на патерици на всички празнували тези дни!

Мел, добре дошла  Hug

Може ли някой да ми прати паролата за албумчето да кача и аз снимки, като ви гледам коремчетата, моето все ми се струва много малко. Иначе всички сте много сладки.

# 145
Здравейте  Simple Smile

Първо да честитя рождените дни на майчета и дечица, а на болните да пожелая бързо да се оправят Hug

Вчера бяхме на ФМ, ще си имаме момче Grinning Моля ви, добавете ми синьо щъркелче, както и термин 09.09, въпреки че мисля, че няма да е тогава, но нека има някаква дата. Много се радваме, бебчето е добре и е дългуч! Отговаря на + 2 седмици Laughing
И.....естествено, понеже няма пълно щастие, има малък проблем.... Има дупчица между двете камери на сърчицето, която все още не се е затворила и ще е причина за шум. Има вероятност до края на бременността да се затвори, но живот и здраве след раждането трябва да се види бебето и ако не се е затворила, да се лекува. Хубавото е, че е лечимо и лекарката каза, че не е страшно, ще се оправи и да не се притесняваме. Е, опитваме се. Аз не можах да спя тая нощ, но ще се опитам да се мобилизирам и да вярвам, че всичко ще е наред  Praynig

Поздрави на всички  bouquet

# 146
  • До хладилника, който обичам
Минавам да ви поддържам тонуса с една анкета, така и така говорите за раждането Grinning

# 147
Бу, как е при теб? Бебе какво е, видяхте ли вече?

# 148
  • До хладилника, който обичам
Бу, как е при теб? Бебе какво е, видяхте ли вече?
Аз съм добре, коремът расте, днес съм на втора ФМ точно за пола, не ми се чака повече Grinning
Иначе нищо необичайно - по познатата схема, киселини, яки ритници, особено като искам да почина, твърде лек нощен сън, ах-пак-нищо-не-ми-става-а-дрехите-ми-са-все-с-ластици!... Laughing

# 149
Записвам се да ви чета,че съм с ужасна хрема,кашлица,главоболие,секрети от носа... ooooh!от няколко дни и само лежа и спя.Дано поне бебчето да е добре Praynig
Надявам се поне вие да сте ок,че не успях да ви изчета Hug

Общи условия

Активация на акаунт