СЕПТЕМВРИ"09 - 20

• 13 242
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
  • София; Дружбето
Ladida, да ти е жива и здрава. Ама ти добре си си наредила празниците Mr. Green
Аз официално съм безработна и започвам да почивам усилено,, само малката да не боледува.
При нас се заформя спор за името, хем че го бяхме избрали Crazy Днес мисля да проведа семейно съвещание, че да се уточним един път за винаги
Сънито, надявам се сърчицето да се оправи до раждането и да родиш едно здраво момченце Hug

# 151
Някой беше питал за кървенето от носа. Според тази статия не е притеснително.
http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=1120
Ние сме добре, като изключим малко гъбки  Sick и контракциите, с които почвам да свиквам. Вече приличам на бременна и с гордост си разхождам коремчето.

# 152
Благодаря за синия щъркел  Hug, и ние сме към момченцата .

А да ви питам - как сте с килограмите , аз съм много напред +15 и вече почвам да се ядосвам на мене си ,не ям много ,но пък все хляб и то затова така .Не ми се мисли ,че съм на средата на бремеността ,пък колко има още........

И нещо друго -според моята книжка съм в 5 -ти месец , а според таблицата на първа страница - 6* ти ,кое е вярното ?

А тук намерих и друго -от 26-та започва 6-ти месец:
http://www.bazarbg.com/migera/6month.htm

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 18:19 от tony25

# 153
много отдавна не съм писала,но ви чета когато успявам!Моят мързеланко рита всеки ден,но обикновено вечер,като се наям и полегна и после цял ден никакъв го няма и най-интересното на работа,като вляза на някакво събрание и веднага почва да ритка......??!
 Иначе и аз имам киселини и кървене от носа понякога като се събудя и Бракстън-Хикс контракции,но се чувствам добре и съм много щастлива newsm03
 другата седмица имам скрининг и с нетърпение чакам да си видя принца!!!!
 Момичета забранено ли е да се пека на слънце и да се влиза в морето?????

# 154
  • Испания и Стара Загора
tony25 мойта линийка показваше 22седмици и 2 дни,когато влязох в 6м.Незнам как ги изчисляват.Но най-сигурно е според термина.Аз съм с термин 1.09. и значи винаги на първо число влизам в следващия месец. Peace
Kalitea мерси за статията.Виждам,че е нормално.Но при мен кървенето е свързано с отделяне на големи съсиреци кръв и това ме притеснява. Tired

# 155
Здравейте момичета,

не съм писала от много време, защото ми беше доста сдухано. Но поне днес имам да споделям позитивни новини и съм много щастлива  Simple Smile
Бяхме на Фетална Морфология с моя съпруг. д-р Димитрова не беше много усмихната, но пък за сметка на това ме гледа много обстойно Simple Smile Ще си имаме момиченце, така че може да ми сложите  stork-girl
Най- важното е, че детето е добре и че се развива нормално. Терминът ми е 19-20 Септември. Така си върви още от 10-11 седмица. Не е 14 Септември, както е изчислено спрямо датата на последната менструация. И аз си знаех, че този термин не е верен, но сега д-р Димитрова категорично ми каза.
Родата на съпруга ми много се радва на момиченцето. Малеййй.. от 6 поколения, в които са се раждали само мъже, това е първото момиченце. Свекървата щеше да припадне по телефона... Simple Smile Аз много се изненадах като Димитрова ми каза, че чакаме женско. Аз до последно си мислех, че ще е момченце. Даже 2 пъти я питах дали е сигурна и накрая жената ми показа половите й органи  Crazy Бях намислила и име за момченце.. Сега с мъжо трябва да мислим за момиченце. Наистина няма значение пола, ама защо така се бях настроила на мъжко незнам  newsm78
Опитвахме се да видим личицето й, ама тя през цялото време си слагаше ръчичките пред лицето. Единствено видяхме( или поне така ни се стори), че се усмихва на няколко пъти. Simple Smile

Айде всичко добро от мен и много весели почивни дни Simple Smile

# 156
Gorska_Kitka, тъкмо се чудех къде изчезна за толкова време. Защо си се сдухала, то винаги има за какво де, но все пак ти си толкова позитивен човек, че не би трябвало да падаш духом. Надявам се, че всичко в семейството ти е наред и че нямаш някакви проблеми. Честито ти момиченце, това е чудесна новина. Аз както знаеш съм утре при Димитрова, затова можеш ли да ми кажеш колко ти излезе ФМ и поиска ли си диск? Питам, защото тръгвам точно със 100 лв и не искам неприятни изненади.

# 157
  • София; Дружбето
Горска, честита ти девойка. Ще е гледана мома, щом ще е ървото момиче сред толкова мъже Grinning
Аз пак съм на вълна яде ми се нещо, ама незнам какво. От два дена все гладна си ходя, защото нищо не ми се услажда. Моля, някой да даде изпитана рецепта за локумки, че в нета излизат хиляди вариации с какви ли не продукти и не смея да експериментирам

# 158
Здравейте,

anita29, четох за кръвотечението от носа, било нормално за бременността, заради хормоните. На мен никога не ми беше текла кръв от носа и ми се случи преди няколко седмици, чак ми стана смешно. Майка ми беше там и много се притесни, но аз бях чела за това и я успокоих Laughing. Ако обаче е чак толкова сериозно положението, отивай на лекар. Може да е липса на калций.

villi, за 15-ти ако няма места не пречи да отидеш. Те обикновено пускат повече хора, защото не всички записани успяват да отидат. Аз също планирам да ходя.

А снощи бях на моминско парти,  Laughing беше супер готино. Момата пийна, играхме хорца даже ( и аз се включих Embarassed).

Утре съм на ФМ при Димитрова, kiarra в колко часа си ти? Аз съм от 17.30ч., май ще се засечем, а?

За гъбите не ми се говори, при мен е ад, няма минаване. Още преди Нова Година минах два курса на лечение и ефектът е нулев. За съжаление и това го обясняват с нивата на хормоните и е твърде вероятно въпреки лечението пак да се появят след месец  #Crazy#Crazy #Crazy

За раждането, хм, много болна тема ми е, но за сега съм решила каквото ми кажат, това е. Аз съм малко ситна, иначе не бих се притеснявала от нормално раждане.

Пратете и на мен парола за албума, моля

Хубава вечер и слънчеви почивни дни. Аз съм на работа утре, така че неделята ще ми е денят за почивка.

# 159
ksantipa исках да ти пратя ЛС, но кутията ти е пълна.  Laughing Утре съм от 18.00 часа, точно след теб, така че ще се засечем при всички случаи. Сега ако влезеш в албумчето ще ме видиш на снимка и ще можеш да ме познаеш. За мое огромно съжаление, мъжът ми няма да може да дойде, че има среща на курса (явно това е по-важно), така че за да не съм самичка, ще взема зълвичка. Поне тя има голямо желание да ме придружи и да види бебчето.

# 160
Изчистих си кутията, моля пратете ми паролата за албумчето.  Praynig

# 161
  • София; Дружбето
Някой ще ходи ли на лекцията на 12-ти Rolling Eyes Ще ми се да отида, да се разходя, но не ми се виси сама Blush Та ако има навити пишете. А за 15-ти кой ще ходи. За училището на 9 месеца питам де Crazy
А има ли желаещи за дните на отворените вратив Шейново да се запишем и да ходим заедно

# 162
kiara, ми бях се сдухала заради работата на мъжо, ама вече се чувствам по- добре. В смисъл вярвам, че нещата ще се уредят по най-добрия начин. Съпругът ми е кадърен и умен, така че ни чакат само хубави неща( дай Боже  Praynig)  Simple Smile А и трябва да угажда на щерката Simple Smile
По отношение на ФМ, прегледа струва 60 лв. Ако искаш диск казваш предварително. Той струва 30 лв. Така, че общо ФМ с диск- 90лв. Аз добре, че се сетих навреме да кажа, че искам диск, че можеше да си тръгна и без него. Тъкмо бяха минали 5 мин от прегледа и споделих, че държа на снимков материал. На нашия диск има няколко клипчета и снимки. Не се вижда кой знае какво, но много исках да си имам спомен.  Heart Eyes
Киара, с нетърпение ще чакам да пишеш как е минал твоя преглед утре Hug

цвета, определено ще я гледат много нашата девойка Simple Smile Дядовците ще изтръскат яко джобовете, няма къде да ходят Simple Smile  Свекървата заяви, че почва да плете роклички Simple Smile Rolling Eyes Не, че искам да й развалям мерака на жената, ама плетени роклички мисля, че вече са демоде  Rolling Eyes Е... ще ги взема, но ще ги слагам само, когато сме със свеки Simple Smile

Ние утре със съседката ще ходим да разглеждаме Штъркел. Вече обикалям магазините и сравнявам цени. Миналата седмица бяхме в един baby mall, който са го отворили до Домко-то в Люлин. Много е богат магазина- има много добри попадения, но количките са масово от скъпарските. Тук там има нещо по- народно.

Абе като гледам и бубара някъде се е затрила тая жена.

# 163
Аз, и за трите неща. Grinning Ако нещо не ме изнудят на работа, ще ходя и на 12-ти и на 15-ти. А за Шейново датата е 27-ми мисля, не съм сигурна.

# 164
  • София; Дружбето
Аз, и за трите неща. Grinning Ако нещо не ме изнудят на работа, ще ходя и на 12-ти и на 15-ти. А за Шейново датата е 27-ми мисля, не съм сигурна.
Супер, ще звънна в понеделник и на двете места да се запиша и се надявам да се запознаем във вторник Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт