Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 5

• 101 953
  • 378
  •   1
Отговори
# 300
  • Burgas
Сега четох за Ентеросан S-2-пише,че подтиска и изтласква причинителите на гъбни инфекции и възтановява нарушеното киселинно алкално равновесие на организма-това са таблетки за пиене,смятам от тях да взема.

# 301
  • София
Сега четох за Ентеросан S-2-пише,че подтиска и изтласква причинителите на гъбни инфекции и възтановява нарушеното киселинно алкално равновесие на организма-това са таблетки за пиене,смятам от тях да взема.
Пробвай,дано да има ефект ако не ще се наложи да преминеш на диета,по малко сладко...повече кисели неща и т.н.  Peace

# 302
Бих ти препоръчала Лактажин, по-скъп е , но е много ефикасен де (поне на мене много ми помага )

# 303
Комбинация ЛАКТОБОР И ИМУНОБОР БИОТИК. И обяснението което ми даде гинекологът е доста прилично в полза на пробиотика приеман орално. Ако общият имунитет е нисък тогава и рецидивите ще са на лице. А във въпросния биотик бета глюкана е и пребиотик за лактобацила. Изписа го по схема, та ще видим. 

# 304
Здравейте.Имам кратък въпрос дано някои ми помигне.Личния ми наложи лечение с Canesten-3 таблетки,на втория ден прокървих,имам леко зацапване дали е нормално?
Simple Smile

# 305
  • София
Комбинация ЛАКТОБОР И ИМУНОБОР БИОТИК. И обяснението което ми даде гинекологът е доста прилично в полза на пробиотика приеман орално. Ако общият имунитет е нисък тогава и рецидивите ще са на лице. А във въпросния биотик бета глюкана е и пребиотик за лактобацила. Изписа го по схема, та ще видим. 
Аз съм малко скептично настроена спрямо имуностимулаторите,защото последния път като бяхме във Франция и искахме да си закупим тъй като приемахме и двамата сприятеля ми....аптекарката каза че са забранени защото не били полезни.  Rolling Eyes

# 306
Здравейте.Имам кратък въпрос дано някои ми помигне.Личния ми наложи лечение с Canesten-3 таблетки,на втория ден прокървих,имам леко зацапване дали е нормално?
Simple Smile
а какво пише в листовката на лекарството? дават ли го това като странична реакция? да не си в овулация или бременна? Rolling Eyes

# 307
  • Бургас
Момичета, ако някоя от вас да е ползвала "Интраназол" може ли да ми каже, при лечение по схема /при мен в случая 1 сед. ги пия, 3 почивам и пак 1 ги пия/, следва точно 3 седмици ли да почивам/пр. пила съм ги от 1 до 7.06, т.е. трябва да ги започна на 29.06/ или би следвало да ги започна точно на датата, на която съм ги пила преди почивката /в случая на 01.07/, че дерматолога, който ми ги изписа е излязла в отпуск и не зная как да процедирам. Мерси предварително!!!  bouquet

# 308
флоражинът в хладилник ли се държи? до колкото имам спомен, не го държах в хладилник, нито пък в аптекаат го държаха.
а ентеросанът и лактажинът се съхраняват в хладилник  newsm78 а да си кажа, че този лактажин нещо не ми се разтваря добре  Confused като слагам следващото хапче усещам, че има малко неразтворен прах  Confused

# 309
Aз съм на Лактажин в момента, в хладилника се съхранява. Другите не знам   Rolling Eyes
И на мен по някога ми остава малко неразтворено, ама не ми пука   Grinning
Чудя се дали да не пия нещо успоредно с това, доктора не каза, ама .......   newsm78

# 310
  • София
Аз Ентеросана го държах в хладилника и ми се разтваряше напълно.

# 311
Simple Smile

Аз бях така от Клотримазол, мисля, че е от някоя от съставките, т.е. , че съм алергична към лекарството

# 312
флоражинът в хладилник ли се държи? до колкото имам спомен, не го държах в хладилник, нито пък в аптекаат го държаха.
а ентеросанът и лактажинът се съхраняват в хладилник  newsm78 а да си кажа, че този лактажин нещо не ми се разтваря добре  Confused като слагам следващото хапче усещам, че има малко неразтворен прах  Confused

Не се държи в хладилник, а за това нямам доверие, че това лекарство съдържа лактобацили, до колкото знам те не живеят на нормална температура ... така съм чувала или чела някъде

# 313
zdraveyte otnovo ,iskam da popitam nqkoi dali znae dali e normalno s;led kato sme se lekuvali ot tia prokleti da ni zakusnee malko cikala?v na4aloto na meseca se lekuvah i seg a2 dni mi zakusnqva i sq 4udq dali 6te e ot tova?

# 314
  • София
zdraveyte otnovo ,iskam da popitam nqkoi dali znae dali e normalno s;led kato sme se lekuvali ot tia prokleti da ni zakusnee malko cikala?v na4aloto na meseca se lekuvah i seg a2 dni mi zakusnqva i sq 4udq dali 6te e ot tova?
Според мен причината е друга  Peace ,а ти с какво се лекува?  newsm78
Сега видях, освен този Бетадин...какво друго?

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 18:15 от LINA...

Общи условия

Активация на акаунт