Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 5

• 101 936
  • 378
  •   1
Отговори
# 330
ами аз слагам едновременно и лактажин  Tired
и пия лактофор и имунобор

# 331
А правила ли си си микробилогия, за видиш че има още наличие на гъбичките и Микомакса не им действа?

# 332
  • Станимака
Цитат
Аз ползвах Цитросепт (не само си правих промивки,а и го пиех,както е описано в листовката).Резултатът-отслабнах с 3кг и се пресуших...

Цитросепта съм го използвала не повече от 3 дни за промивка, при мен имаше ефект, може пък и гъбичките да не са били толкова упорити.. Rolling Eyes

# 333
скоро не съм. все си викам -сега вече ще ги изтрепя. но сигурно в скоро време ще направя пак

# 334
Аз ще се повторя, но схемата, която на мен ми помага е : 5 дена по 1 капсула 100 мг Микомакс/Фунголон , след 1 седмица още 1 капусла. след още една - пак една капсула и след още една - пак една капсула. 3 дена ходех при лекарката да маже с нещо - мисля, че млечна киселина и правех промивки с прополин (разтвор на пчелен клей) 40 капки в 500 мл вода.

# 335
ами дойде ми вече и аз силно се надявам да ми е минало низорала беше на таблетки  Laughing

# 336
 Понеже виждам, че се дискутира и лечението с Цитросепт, ще споделя и моя опит. Аз правих промивки с разтвор на Цитросепт(в 500мл преварена вода), след което поставях тампон, напоен със сусамово масло, в което са разтворени 5 капки Цитросепт. С него седях по цяла нощ. На сутринта Ентеросан вагинално 1 таблетка и 1 таблетка перорално. Цялата процедура беше за 10 дена. При мен имаше обаче само краткотраен резултат, може би, защото положението ми е по-тежко. Все пак на някой може и да помогне. Успех!

# 337
Здравейте! Искам да ви питам имате ли представа дали се изисква рецепта за Мукомакс и за Канестен крем? Мен това винаги ме е оправяло, но сега ,ако трябва да ходя за рецепта  ooooh!

# 338
за микомакса се иска, за канастена - не
но аз микомакса го взимам и без рецепта. даже мислех, че вече не искат рецепти  Rolling Eyes

реших да проължа с флоражина, въпреки, че ми дойде. не че се надявам на кой знае какъв ефект, ама да пробвам и това  Rolling Eyes

# 339
Флоражина свещичктите ли бяха?  Blush А за тях трябва ли рецепта?  А за Цитросепта?И какво точно представлява той?  Blush Канестен още сега ще отида да си взема щом е без рецепта... Благодаря!  Hug А и ей сега ще се върна назад да видя вие с какви комбинации се оправяте.

# 340
да свещичките. това са лактобацили
http://www.framar.bg/%D1%84%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B8% … D0%B6%D0%B8%D0%BD ето инфо за него тук. без рецепта е. а цитросепта е това http://www.framar.bg/%D1%86%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B5% … D0%B5%D0%BF%D1%82

# 341
Благодаря ти! Тъкмо прочетох за Цитросепт. При мен положението все още не е много тежко, та за това мисля само Канестен да си взема и Цитросепт. От вчера усещам леко щипане и парене, та се надявам това да помогне. Както казах до сега съм се оправяла само с Канестен, а в по-тежките случаи и Микомакс. Сега ще видя Цитросепта как ще ми подейства.  Peace

# 342
  • София
Вярно е че има много и все по нови препарати, но на мен ми помогнаха само билките на доктор Желязков, пих ги три месеца и вече десет години нямам проблеми,предишните десет, даже повече бяха кошмар, от гъбичките, които с нищо не изчезнаха получавах възпаления на яйчниците и оттам на тръбите,пих какви ли не хапчета, мъжа ми също, свещички слагах и само билките ме спасиха, иначе си бях все на АБ Tired.Преди доктора работеше в Окръжна, сега е на друго място
София Д-р Григор Желязков,
акушер-гинеколог, фитотерапевт, биоенерготерапевт
Кабинет: ж. к. "Вълчо Иванов", бл. 358, срещу гара Захарна фабрика.
Приема всеки работен ден, сутрин 10-12, след обяд 15-17 ч.
тел. 02 / 929 07 05

# 343
Вярно е че има много и все по нови препарати, но на мен ми помогнаха само билките на доктор Желязков, пих ги три месеца и вече десет години нямам проблеми,предишните десет, даже повече бяха кошмар, от гъбичките, които с нищо не изчезнаха получавах възпаления на яйчниците и оттам на тръбите,пих какви ли не хапчета, мъжа ми също, свещички слагах и само билките ме спасиха, иначе си бях все на АБ Tired.Преди доктора работеше в Окръжна, сега е на друго място
София Д-р Григор Желязков,
акушер-гинеколог, фитотерапевт, биоенерготерапевт
Кабинет: ж. к. "Вълчо Иванов", бл. 358, срещу гара Захарна фабрика.
Приема всеки работен ден, сутрин 10-12, след обяд 15-17 ч.
тел. 02 / 929 07 05

Аз също съм ходила при него. За съжаление успях да спазвам режима с приготвянето и пиенето на билките само 2 месеца. Може би и затова няма дълготраен ефект.

# 344
Какви са тези билки?Може ли да си купя и да си ги приготвям,без да съм ходила при този доктор?

Общи условия

Активация на акаунт