За мириса от контейнерчетата на авент на кърмата ще поразпитам

Наистина странна работа....
Или съм забравила просто за какво иде реч от баткото... 

,и като излизахме изцеждах и от двете и имах достатъчно за бебка за едно хранене,сега няма толкова,не може... 
,аз след часове дебнене в опити да ''запечатам'' усмивка,още не съм успяла.А е толкова сладка,ама фотоапарата докато фокусира добре,тя вече е нацупила устнички

Омагьосан кръг стана направо, колкото по-малко суче, толкова по-малко пуска гърдата и той още по-малко иска да суче от нея (просто седи и придъвква зърното, като биберон, без да засмуква). Бучката не иска да се разсее съвсем (то и как да стане без сукане
), а с помпата изобщо нищо не успявам да направя.
Та така, сега на всяко ядене предлагам първо проблемната гърда, а после предпочитаната, но нещата се влошават... Да не говорим, че бебчо е такъв сънльо, че няма събуждане!
След празниците ще поискам направление за мамолог с ехограф, да видим какво е положението и на какво се дължи тази бучка...
Елина е страхотна, да я нацелуваш хубаво!!! 

Не се притеснявай мила,като си поплачеш ти олеква.Според мен и ти като Принцеската си се сдобила със следродилната и не кученцето е виновно.Ще премине и този нов период и всичко ще се нареди.Относно коланите аз моя го сложих на 10-тия ден някъде ,а вчера си купих корсет много стегнат и съм много доволна прибира чудесно много по голяма част -от подгърдите до малко под операцията-и мисля ,че има ефект по-бързо се прибира корема от първия път когато не слагах.Не се притеснявай и корема ще спадне ,ще се възстановиш не се притеснявай