Вчера направихме по женски една дъъълга проучваща разходка. Не че на дребната й попречиха препятствията по трасето. Те са проблем на шофиращия.

Реа, дано да не се налага да лягаш под ножа. Да има по-щадящ начин за решаване на проблема.
Олче, много готини сте с красивата ти усмивчица!

За цеденето при мен проблемът май е че ситното успява да погълне огромно количество изцокано. Редовно й пера очите с кърма. Против ечимици превантивно.

За пъпчиците - вчера й взех сребърна вода. Аптекарката ми я препоръча заради това, че тетрата била много силен антисептик и трябвало да внимавам с концентрата на разтворчето. В листовката на водата пише, че е за лечение на бебешко и младежко акне. Другата седмица ще видя на какво мнение ще бъде личната ни лекарка.
За целуването - аз ужасно много я цунквам. Татко й по ръчичките или съвсем лекичко по бузанките. Майка ми я целува по бутчетата, а другата баба не я е целувала, че беше съвсем в началото за ден-два. Все пак от една възрастна позната знам, че бебенца, дечица и подрастващи се целуват в областта на гвавичките само от мама, тате или гадже.

Още неща щях да пиша, но поумняването ме е подминало. Мара Кейси, ще ти правя компания. В отбора на белите пиленца сме.

Нека всички мами на бебчовци не се сърдят, че не честитя месечките. Все някой ще изтърва, а и докато поздравявам ще съм забравила килограми мисли някъде по трасето между междуушието и клавиатурата.
Чувствайте се поздравени с малчовците с известно закъснение или аванс.