Севлиево 5

• 24 516
  • 367
  •   1
Отговори
# 135
Ехаааа, колко много сте писали.... Mr. Green Нати, не е смешно, ама искрено ме разсмя с твоите преживелици. Пък ние една седмица бяхме в Актата, че дребната беше с пневмония. Откачих 8 дни пък за нея не знам, тя май поне се наигра с децата от нашата стая, като няма детска градина... И сега до края на месеца няма да я пускам, че да се закрепи, дано нямаме сериозни болести скоро. Натъпкаха я едно хубава с антибиотици, и сега и у дома ще пие един 5 дни, дано поне да има полза, че снимката й беше много лоша. Витамини, плодове и дано другия месец да сме на линия с децата да играем, за които постоянно ме пита. Гледам сте си поживели по панаира, папахте ли кебапчета, дето лаят?  Mr. Green Нати, ти на Плюса до полицията ли си? Аз вчера за сефте минах през нашия и както и очаквах останах искрено разочарована, Билата ще дойде май по заредена, но в Габрово де.  Wink
При Доци ходихме с мъжо, чак ми се доплете като гледах преждите, нищо че не мога да плета.  Mr. Green За гоблените няма да говорим.  Mr. Green
Майче, радвам се да видя, че си се появила, как е работата?
И така, айде поздрави на всички, да се обаждате по често, и дано скоро се видим навън.  Peace

# 136
Пети,радвам се,че се забавляваш с моите неволи Laughing То и аз гледам повече на смях да го обърна,че иначе мога директно с униформичката от Плюс-а да ида на "Видима 13" ли беше newsm78,абе в лудницата Mr. Green Ако сте обърнали внимание,ризките с които работим са бели на сини раета,идеално се връзват с тези в лудницата CrazyДа ти кажа,щом имате извинителна бележка от лекар,ще се смиля над вас и ще ви зачеркна от подробния списък с имена,адреси и цветни снимки,който връчих на котката,която се мисли за куче.Нали ви предопредих,че имате една цигара време да се разпишете(отнася се за всички Twisted Evil )иначе насъсквам котката Whistling  А вече изпуших една кутия...
Надявам се,че ще оправите много бързо.Милото детенце.Милата ти.И един месец с нея в къщи...Ако искаш мога те уредя с ризка,имам 3  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Иначе наистина съм до битака,незнам що така горе е било празно,при нас рядко се получават липси,но при толкова работа... Rolling Eyes
Юлето да каже,тя мина наскоро.Не помня кога беше,че то при мен дните и нощите вече се сливат Mr. Green
Ами айдееее,аз пак ще тропна едно хорце до леглото,че мисля да сънувам хубави неща.
П.С. Пети,освен с ризка,да ти кажа и че имам познат в психото и ще уредя да ни носят цигарки и ракийка hahaha

# 137
  • Севлиево
Joy шегаджийки
Аз си почивам активно тази вечер и чак ми доскучава та реших да се разпиша.
Уж сме добре, на мен работата ми идва малко в повече, но съвсем скоро нещата ще се нормализират - дали  newsm78
Иначе народа плете хич не се помайва, което е добре за мен. Идеи за магазина имам 101 стига да имам време да ги осъществявам, но и това ще стане. Търпение му е майката  Mr. Green
Нати, съжалявам че си попаднала в този омагьосан кръг, дано по-бързо нещата се нормализират.
За Плюса да се изкажа, че не ме кефи особенно и мен. Някак си не ме грабва като хипермаркет  Rolling Eyes Ще чакаме да видим Кауфланд как ще е, но в Плевен ми хареса така че може и да е добре.
Айде изчезвам да спя, че ще бягам надалече от котката на Нати Mr. Green - има няма 300км  #Crazy

# 138
Ще споделиш ли какво не ти хареса.Питам от любопитство.И аз ще си кажа,да кажат и другите,ако оживеят след срещата с котката Mr. Green
Аз лично,може би покрай Била,очаквах да е някак по лъскаво,но типът магазин е такъв-дискаунт,палети и кашони.Липсва ми и музиката.Иначе цените са добри и разбира се обслужването е на ниво Mr. Green поне в нашия филиал  Mr. Green Да си призная в Плюс-а до автогарата не съм стъпвала и нямам представа как им е подреден и зареден магазина и какво е обслужването.
Айде аз наистина вече лягам.
Лека нощ,да спите в кош и да сънувате златен грош  bouquet

# 139
  • Севлиево
Плюсовете са като склад на едро, това ми е много тъпо. Малко заредени са както казва Пети и както казваш ти липсва им музика. Като цяло дух им липсва.

# 140
Здравейте мами!

Едно момче се нуждае от спешна подкрепа и помощ!

Слагам линк към темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=438013.0

а това е сайта в които може да се види повече информация за Алекс и неговият проблем   http://www.alex-bg.com/

Сигурна съм, че ако всеки помогне само с един смс - това момче ще може да живее нормално само след месец.....

"Парите не са всичко на този свят, но без вашата финансова помощ живота на детето ни няма никакъв шанс!"

# 141
 Cry Cry Cry Cry Разплака ме, Danu-Ani. Ще пусна смс и ще разпространя линка, дано детето се оправи бързо и всичко остане лош спомен.  Praynig

# 142
Нека се разпиша сега малко и по другите теми, които сте писали. Нати, Плюса не ми хареса, може би защото е прекалено голям като площ, а няма така много стоки, както би трябвало да е. Плодовете и зеленчуците са в едни големи метални кошове ли не знам как се казва и трябва да се ровиш, то вярно че и в Била някои са така, но само които май са на промоция. Да не говорим, че вече си купих няколко неща от там, които са пълни боклуци - от яйцата днес бягах няколко пъти в тоалетната беше ми адски лошо само дето не повърнах, балони взех на малката, те не се надуват като хората, лукът миришеше на бутело, а за доматите няма да говоря. И наистина е тъпо, едно такова тихо, няма музика нищо. Честно казано не съм очаквала да е по лъскаво, може би защото в интернет четох малко негативи за тях като компания. Виж Кауфланда би трябвало да е по така, ама ще видим, все пак сме у Севлиево.  Laughing
Като каза за лудницата, се сетих че и аз бях малко така докато бях на работа, вечер заспивах с малката, сутрин ставам в 5, а познай колко свободно време имах, ама пусто не отслабнах бре.  Shocked Пък аз вече бях в болница и не ми се ходи в друга, даже след примамливото ти предложение за ракийка.  Mr. Green
Айде лека ви нощ от мен и лека и спорна утре, на които са на работа.   bouquet

# 143
Влязох във форума да се пошегувам с писаното от вас Пети и Нати( за психоболницата), но след прочетеното за Алекс, това ще е безумно.Много ми е мъчно когато чуя за болно дете Cry Cry Cry, и аз пуснах смс дано се събере по-скоро необходимата сума и детето да се оправи Praynig
За + и аз да кажа . Не останах кой знае колко очарована , но каквото и да си говорим за тези цени толкова.Много ми хареса гроздето -сладко и без семки, но от марката"Бай мезан" да си призная никога не бих си купила нищо EmbarassedИначе да липсва музика , няма разнообразие от стоки и когато влязох за първи път ми изникна в съзнанието спомена от стария супер -където сега е SG BANK, някак си много ми прилича като подредба Rolling Eyes
Абе и моя фаворит си е Кауфланд , само дано и той не ни разочарова.

# 144
само капака на гърнето липсва ,а? Mr. Green Ей ме бе Mr. Green
Да кажа и аз за плюса. На мен лично долният при нати ми е по удобен като подредба от горният! Хубаво е вътре, няма още много стока...но гледам работят по въпроса. Друг е въпроса че ми напомня малко старите соц супери... ама...
Един голям (-) слагам обаче... много стоки нямат етикети. Персонала не е запознат с продуктите. Новички са още и вероятно това е причината...обаче миналият ден мама ме води там, щото бяха спряли тока и нямах какво да правя... имаще цели щендери със стока на които нямаше кьорав етикат.
цените се сменят и трябва да се гледа... и последно/ Mr. Green станах досадна с мърморене.../ на добри цени са само нещата в промоция. Останалото хич не е на добра цена. Нямам да коментирам как в понеделник вечерта оставих 49.30 да напазарувам за вечеря + 2ма гости.  Thinking и то без бира и безалкохолно. Е, повече ми е дори от скъпата Рина до нас... и така де.
Споменавам всичко това, защото Нати попита какви са ни наблюденията - и аз чинно отговарям!

Иначе ние започнахме с Календарната реклама. Криза е вярно, но клиентите ни познават от години. Знаят че цените ни, техниката и уменията ни са най-добри в града, и вече взеха да ни се обажждат. Това бяха минутки за реклама. Но ми е много драго като дойде някой стар клиент и ни каже - "Идваха вече от други фирми... но ние продължаваме да работим с вас!" тази година приготвихме ябълки изненади за всеки клиент на Календария. Като се сетя да ги снимам - ще ви ги покажа! Правихме ги специално за целта и мисля че се получи страшно оригинално!

Иначе рожденият ни ден наближава - 1.11 и Яни ще стане на 4. Mr. Green Подаръкът е вече купен - мотор акумулаторен с педал./като тези в градинката на автогарата/ Не искат книжка за него Thinkingама да ви кажа - трябва... Mr. Green
И така
Край , разписах се!
Отдавна не бях писала толкова много!

П.П. Доци , така и не дойдох да ви видя...ама има време...просто не сте ми по-път! Mr. GreenИначе , току виж и на мен ми се е доплело.... Joy

# 145
# 146
ЧЕСТИТ РОЖДЕНИК НА ЮЛЕТО И ТУК.  Hug ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И ВСЕ ТАКА КРАСИВ КАТО МАЙКА СИ.  Mr. Green Mr. Green

# 147
Честит рожден ден на малкия(голям) разбойник

# 148

Яни, с пожелание да растеш много здрав ,умен и щастлив за гордост на мама и тате

# 149
  • Севлиево
TONITA 6 я ми кажи ти за убиване ли си или не си?  Crossing Arms Не идвахте ли веднъж в магазина с мъжа и Дамян, а? Thinking
Сега ти разглеждах снимките и като че ли ми просветна, ама ти си кажи де.

Общи условия

Активация на акаунт